Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Seksas ne lovoje: pavojai ir rizikos

Lova, suprantama, toli gražu ne vienintelė vieta, kur galima užsiimti seksu. Vieni žmonės priversti juo užsiimti pačiose netikėčiausiose vietose, nes paprasčiausiai neturi, kur, o kitiems tiesiog patinka ekstremalūs pojūčiai. Tačiau kiekvienas standartų nesilaikymas gali grėsti ne itin maloniomis pasekmėmis. Todėl imkitės priemonių, kad po to nebūtų gėda ar skausminga.

Pagrindinis sekso ant stalo nepatogumas - stalai retai kada būna tušti.<br>123rf nuotr.
Pagrindinis sekso ant stalo nepatogumas - stalai retai kada būna tušti.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 29, 2015, 7:00 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 4:10 PM

Seksas ant grindų

Tai ko gero pati nepavojingiausia sekso vieta iš visų nestandartinių. Žinoma, geriausia, jeigu grindys uždengtos kilimu. Tačiau net ir per jį galite pajusti grindų dangos kietumą. Per seksą partneris gali jus stipriai prispausti prie grindų, ir vėliau tose vietose atsirasti mėlynės. Todėl geriausia save kontroliuoti ir nesispausti prie grindų ar iš anksto pasitiesti ant jų ką nors minkšto.

Seksas ant stalo

Jį dažnai matome filmuose apie tarnybinius romanus. Tačiau seksu ant stalo galite užsiimti ir savo pačių namuose.

Pagrindinis nepatogumas – stalai retai kada būna tušti. Todėl per seksą jūs galite numesti ant grindų ant jo esančius daiktus. Jeigu stalas yra biure, po to ilgai jums reikės rankioti popierius ir kanceliarines priemones. O jeigu per aistros protrūkį nukris telefonas ar kompiuteris, tai gresia rimtais nuostoliais.

Jeigu užsiimate seksu ant virtuvinio stalo, ir ant jo stovi indai, guli peiliai ir šakutės – galite mažų mažiausiai įsipjauti. Todėl pasistenkite prieš seksą ant stalo bent jau įsitikinti, kad ant jo nėra nieko, kas gali sulūžti ar jus sužeisti.

Seksas vonioje

Vonioje atsigulti ant grindų paprastai būna nepatogu, tad jums teks rasti vietą kažkur tarp durų ir santechnikos. Apimti aistros lengvai galite į ką nors atsitrenkti. Abiems kartu sulįsti į pačią vonią – taip pat ne išeitis. Ten paprastai būna ankštoka ir sudėtinga atlikti stipresnius judesius. Todėl jums teks nuolat save kontroliuoti.

Seksas tualete

Daugelį tai, kaip bebūtų keista, užveda. Netgi būna prostitučių, dirbančių tualetuose. Tradiciškai tualetais naudojasi porelės per darbovietės vakarėlius. Bet namuose tualetas – toli gražu ne geriausia vieta užsiimti seksu, todėl paprastai jį pasirenka aštrių pojūčių mėgėjai. Svarbiausia – nesitrenkti galva į unitazą. Be to, nusiteikite greitam seksui, užmirškite apie ilgas glamones.

Seksas viešoje vietoje

Tai gali būti laiptinė ar laiptų aikštelė – tradicinis paauglių „seksodromas“, taip pat suoliukas parke, parduotuvės sandėlis, automobilio salonas. Žodžiu, tai vietos, kuriose bet kada gali atsidurti pašaliniai. kai kuriuos ekstremalus kaip tik ir jaudina tai, kad seksu užsiimama, rizikuojant būti pamatytiems. Net jeigu žiūrovų atsiradimo tikimybė minimali (tarkim, tai vyksta antrą valandą nakties), rizika vis tiek egzistuoja. Be to, seksas laiptinėje, ant suoliuko ar automobilyje kur kas mažiau patogus nei namuose.

Seksas gamtoje

Tuo galima užsiimti paplūdimyje po maudynių, miške ar nuošaliame parko kampelyje. Rizika, kad kas nors jus pamatys, mažesnė, nei prieš tai aprašytu atveju. Tačiau tik knygose „meilė krūmuose“ atrodo romantiškai. Tikrovėje tai gali būti anaiptol ne komfortiška. Gulėdami ant žemės, jūs galite persišaldyti, jau nekalbant apie vabzdžių įkandimus, erkes ir kitus nemalonumus. Be to, lytiniai santykiai gamtoje įmanomi tik šiltuoju metų laiku.

Daug ką vilioja galimybė užsiimti seksu besimaudant. Tokiu atveju reikėtų pasirinkti seklesnę vietą, kur vandens bent jau žemiau krūtinės, priešingu atveju per orgazmą rizikuojate atsidurti po vandeniu ir užspringti.

Dar vienas svarbus niuansas – seksas „nestandartinėse“ vietose dažnai būna spontaniškas, ir žmonės paprastai užmiršta apie saugumo priemones. Todėl, jeigu yra bent mažiausia tikimybė, kad tai baigsis seksu, pasiimkite prezervatyvų. Priešingu atveju, jei jų neturite, lytinio akto verčiau atsisakyti ir apsiriboti aistringomis glamonėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.