Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Seksas menstruacijų metu – nuostabus ar pasibjaurėtinas?

Seksas – menstruacijų metu? Kodėl gi ne? Juk tada mylėtis norisi dar labiau... Noras mylėtis tomis dienomis neaplenkė ir Marlenos, kuri portale papilot.pl pasidalino savo istorija. Viskas būtų buvę gerai, jei to būtų norėjęs ir jos partneris Filipas. Pagrindinis Marlenos klausimas – kodėl? Juk jis naudojasi prezervatyvu, kodėl jį tai atstumia? Nuo ko viskas prasidėjo?

Viskas priklauso nuo dviejų partnerių požiūrių, nuomonės, įsitikinimų – būtent jie Marlenos ir Filipo atveju nesutapo.<br>123rf nuotr.
Viskas priklauso nuo dviejų partnerių požiūrių, nuomonės, įsitikinimų – būtent jie Marlenos ir Filipo atveju nesutapo.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 1, 2015, 4:38 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 10:49 AM

Ji nori, jis – ne

Jauna mergina mano, jog nenoras mylėtis tomis dienomis partneriui atsirado dėl vieno nevykusio karto. Tai įvyko vieną vakarą, kuomet abudu partneriai buvo be galo susijaudinę ir troško pasimylėti. Merginai prieš porą dienų buvo prasidėjusios menstruacijos. Tai sužinojęs vaikinas tikėjosi oralinio sekso, tačiau mergina sakė, jog tai yra neteisinga. Jos nuomone, panelė, kuriai prasidėjo mėnesinės, tikrai neprivalo patenkinti savo partnerio oraliniu būdu – juk ji gali ir nori mylėtis.

Ji nenorėjo, kad malonumą jaustų vien tik partneris – pati irgi troško pasimylėti. Mergina partneriui paaiškino, jog tomis dienomis ji ypatingai greitai susijaudina ir patiria kur kas didesnį malonumą. Pirmą mėnesinių dieną jai tikrai nieko nesinori, nes prasta savijauta verčia gulėti lovoje, tačiau vėliau noras mylėtis vis auga.

Įkalbėjo vaikiną

Vaikinas sutiko pasimylėti, nors ypatingo noro nerodė. Marlena prieš tai išsimaudė, kad Filipui netrukdytų blogas kvapas. Kad lova liktų švari, ji paruošė du didelius rankšluosčius ir pradėjo glamonėti vaikiną. Sujaudinti partnerį nebuvo lengva, reikėjo ilgai padirbėti. Nors pati jautė didžiulį pasitenkinimą – partnerio pojūčiai buvo priešingi.

Mergina prisimena, jog tą vakarą pojūčiai buvo daug kartu stipresni, kiekvienas partnerio judesys greitai ją sujaudindavo, o orgazmas buvo neapsakomas.

Po sekso

Mergina labai nustebo, kai vos pasimylėjus vaikinas pašoko iš lovos ir žaibišku greičiu išbėgo į vonią. Prausėsi apie valandą. Vėliau į lovą grįžo su tokia veido išraiška, lyg norėtų vemti. Mergina nesuprato, kas galėjo būti bjauraus, jeigu naudojo prezervatyvą ir tik jis buvo ištemptas, o visa kita – švaru.

Tada Filipas pamatė ant rankšluosčio šiek tiek kraujo ir pasakė, kad mergina kuo greičiau jį išneštų, nes negali į tai žiūrėti. Marlena bandė viską paversti juoku ir tiesiog džiaugtis tuo, jog tai buvo geriausias jos gyvenime seksas. Dar pridūrė, jog būtinai reikės pakartoti – ir tai buvo jos klaida.

Išvadino nimfomane

Filipas pradėjo rėkti, jog daugiau gyvenime nebesimylės su Marlena, kai ši bus „purvina“. Jis aiškino, jog tai yra labai bjauru, neestetiška, nesveika ir daugiau niekada nepasiduos tokiems prašymams.

Be to, savo merginą išvadino nimfomane, nes jo nuomone, noras mylėtis menstruacijų laikotarpiu jau yra šio sutrikimo požymis. Jis aiškino, kad sveika mergina nenori mylėtis „tomis dienomis“. Mergina įsižeidė, jog užuot džiaugęsis tokiu dideliu noru ir užsidegimu, vaikinas ją apkaltino. Dar pridūrė, jog su nimfomane nenorėtų turėti nieko bendro.

Marleną kankina klausimai, į kuriuos ji negali atrasti atsakymų. Ką daryti, kad Filipas norėtų mylėtis? Mergina neįsivaizduoja gyvenimo be šio vaikino, tačiau neketina nusileisti. Ji net neabejoja, jog kalbos apie tai, kad seksas menstruacijų metu yra nesveika – mitas.

Gydytojas ginekologas tikino, kad pavojau nėra

Prof. ginekologas Romualdas Dębskis portalui poradnikzdrowie.pl aiškino, jog tai, kad seksas menstruacijų metu yra nesveika – iš tiesų mitas. Medikai neturi faktų, kurie tai pagrįstų. Viskas priklauso nuo dviejų partnerių požiūrių, nuomonės, įsitikinimų – būtent jie Marlenos ir Filipo atveju nesutapo.

Tačiau tuo laikotarpiu labai svarbu yra higiena, kadangi padidėja bakterijų tikimybė. Vertėtų naudotis prezervatyvu, dažniau praustis bei keisti įklotus.

Pagrindinis privalumas yra padidėjęs noras mylėtis bei jautrumas menstruacijų metu. Tuo laikotarpiu yra kur kas lengviau pasiekti orgazmą ir, nepaisant visko, mėgautis seksu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.