Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

14 beprotiškų sekso idėjų Šv. Valentino dienai

Įsimylėjėlių dieną įprasta sulaukti mielų dovanėlių ir dėmesio ženklų iš savo antrosios pusės. Tačiau dar puikiau, jeigu ši diena išsiskirs ir aistringu, neužmirštamu seksu. Pateikiame net 14 intriguojančių sekso idėjų, paversiančių Šv. Valentino dieną ištisu erotiniu nuotykiu.

Tam ir skirta įsimylėjėlių diena, kad paaiškintumėte partneriui, ko konkrečiai iš jo norite.<br>123rf nuotr.
Tam ir skirta įsimylėjėlių diena, kad paaiškintumėte partneriui, ko konkrečiai iš jo norite.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 13, 2015, 8:59 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 6:01 AM

1. Šventinis rytinis seksas

Visi žino, kad anaiptol ne kiekviena moteris rytais nori užsiimti seksu. Verčiau pusvalandžiu ilgiau pamiegoti, pasivartyti pataluose ir neatlikti jokių staigių judesių. Valentino dienos proga galima ir reikia pakeisti šią nusistovėjusią taisyklę.

Seksologai tvirtina, kad rytinis seksas moterims padeda visą dieną išlikti puikios nuotaikos. Tai kodėl nepaklausyti mokslininkų ir nepradžiuginti savo mylimojo? Juo labiau, kad ryte iš jūsų nelaukiama jokių erotinių žygdarbių – tiesiog atsipalaiduokite ir leiskite vyriškam libido suteikti jums malonumą.

2. Pusryčiai „kitaip“

Net jeigu užmiršote nupirkti mylimajam atvirutę su širdelėmis, galite pagaminti ką nors skanaus ir suteikti patiekalui širdelės formą. Nesvarbu, ar tai bus sausainiai, ar daržovių salotos, ar kiaušinienė.

Kad gaminimo procesui suteiktumėte seksualinę potekstę, pusryčius ruoškite seksualiai apsirengusi. Trumpos prijuostės ir kojinių visiškai užteks įkaitinti vyro erotinėms fantazijoms.

3. Seksas su užsieniete

Pagal vieną sociologinę apklausą, net 59 proc. vyrų svajoja apie seksą su kitos rasės mergina. Jų fantaziją kaitina tvirtos brazilės, rafinuotos azijietės ir juodaodės partnerės. Valentino dienos proga paruoškite mylimajam dovaną ir pasirodykite jam kaip egzotiška gražuolė. Tai padaryti nesunku – pakanka šiek tiek pakeisti išvaizdą ir įsisavinti kitų tautybių merginų seksualaus elgesio ypatybes.

Nesiūlysime keistis kardinaliai ir įsikūnyti į juodaodę – kur kas paprasčiau bus suvaidinti azijietę arba brazilę: pakoreguoti odos spalvą, pritaikyti makiažą ir atitinkamą šukuoseną.

Jei nusprendėte tapti japone, kruopščiai nubalinkite veidą (Japonijoje tai grožio požymis), juodai apveskite akis, išsipieškite lūpas „širdele“ ir į plaukų kuodelį įsmeikite du pagaliukus. Kalbėkite aukštu balso tembru, būkite drovi ir tuo pat metu žaisminga.

Kad taptumėte Lotynų Amerikos gražuole, išsileiskite plaukus ar užsidėkite peruką, odai suteikite bronzinio atspalvio, elkitės tiesmukai. Kad įtikintumėte savo mylimąjį, išmokite porą portugališkų frazių.

4. „Perlinis“ orgazmas

Ne paslaptis, kad dauguma moterų geba patirti orgazmą tiktai stimuliuojant klitorį. Tam reikalui nieko geresnio už kunilingą kol kas niekas nesugalvojo. Deja, anaiptol ne visi vyrai atsakingai žiūri į šį procesą, manydami, kad tai tik įžanginis epizodas pasiruošiant svarbiausiam aktui.

Bet tam ir skirta įsimylėjėlių diena, kad paaiškintumėte partneriui, ko konkrečiai iš jo norite – jūs juk norite lovoje patirti aukščiausią malonumą? Tuomet aistringai pašnibždėkite jam tai į ausį.

Tai – pati maloniausia kunilingo technika, tinkanti daugumai moterų. Atsigulkite ant nugaros, plačiai išskėskite kojas. Po juosmeniu pasikiškite pagalvę – taip bus patogiau ne tik jums, bet ir jam. Paprašykite partnerio praskleisti išorines lytines lūpas ir kuo labiau atlapaiduoti liežuvį. Iš karto pulti prie klitorio nereikėtų – jis pernelyg jautrus, ir staigi „ataka“ gali sukelti nemalonius pojūčius. Geriau liežuviu piešti aštuoniukes, palaipsniui artėjant prie stebuklingojo „perlo“.

Nereikėtų klitorio įtraukti lūpomis, smakro kišti į makštį, o juo labiau – kalbėti per kunilingą. Visa tai neleis jums atsipalaiduoti ir susitelkti į malonumą. Paprašykite vyro liesti klitorį liežuviu lėtai, darant 1,5-2 sekundžių pauzes.

Net jeigu atrodys, kad sprogsite, tegul jis negreitina tempo ir toliau saldžiai jus dirgina. Kai pajus, kad orgazmas artėja, pauzės turi tapti dar ilgesnės, ir tik per pačią iškrovą greitis gali tapti pašėlęs. Atsitraukti nuo jūsų kūno jis turi tik tada, kai jūs pati jį paleisite.

5. „Stebuklingas mazgelis“

Pradžiuginote save klitorio orgazmu? Tuomet kodėl nenustebinus savo mylimojo ir nesuteikus jam neįprastų oralinių glamonių? Tai užims kiek daugiau laiko, nei įprastai, bet jo atmintyje išliks kaip kažkas neįsivaizduojamai seksualaus. Tai – oralinio sekso variantas, pavadinimu „Stebuklingas mazgelis“.

Sujaudintą penį prie paties pagrindo kruopščiai apriškite plonu šalikėliu ar lengvu audiniu. Tada pradėkite oralines glamones. kai tik pajusite, kad partneriui artėja orgazmas, sustokite ir lengvai suveržkite šalikėlio mazgą. Skaičiuokite iki 30 iš tą laiką pūskite į šlapią galvutę. Tada atlaisvinkite mazgą ir tęskite glamones.

Taip galima kartoti keletą kartų, bet, kad nepavargtumėte pati, pakanka apsiriboti 3-4. Kai leisite vyrui pasiekti kulminaciją, stimuliuokite jo kapšelį ir visas erogenines zonas, kokias tik pasieksite rankomis. Toks ilgai lauktas ir saldus orgazmas privers jūsų partnerį jus priskirti prie pačių geriausių meilužių.

6. „Švelni bitutė“

Šis būdas gali jums pasirodyti gana juokingas, bet tik tol, kol nepamatysite, kokį malonumą tai suteikia vyrui. Per oralines glamones pabandykite šiek tiek pazvimbti. Vibracijos nuo jūsų zvimbimo persiduos į visą partnerio kūną, ir jis patirs su niekuo nesulyginamus pojūčius.

Net jei kas nors nepavyks – nesijaudinkite. Bet kuriuo atveju, jūs abu gausite puikios nuotaikos užtaisą ir gerai praleisite laiką.

7. Orgazmas nuo prisilietimų

Yra laimingų moterų, gebančių patirti orgazmą vien tik nuo prisilietimų. Kad pasiektų kulminaciją, joms nereikalingas lytinių organų stimuliavimas, jos gali patirti daugybinius orgazmus nuo bučinių, krūtų ar kaklo glamonių.

Jeigu priklausote prie tokių moterų, per įsimylėjėlių dieną tiesiog privalote užtęsti sekso preliudiją. Neleiskite vyrui jūsų užvaldyti, kol negausite savo. Tam galite sugalvoti daugybę seksualių žaidimų, kurie privers partnerį padirbėti prie jūsų erogeninių zonų, suteikiant jums aukščiausią malonumą.

Pavyzdžiui, jeigu pagrindinis jūsų orgazmo šaltinis – krūtys ir speneliai, suvaidinkite oazės šeimininkę, kuri pasigailėjo išsekusio keliautojo ir davė jam „atsigerti“. Jeigu jums ekstazę sukelia bučiniai, tapkite vampyre, iščiulpiančia gyvybinius syvus iš savo“aukos“. Variantų daugybė, kiekvienai erogeninei zonai galima parinkti savo scenarijų.

8. Poza „laimingos žirklės“

Įsimylėjėlių dieną verta išbandyti porą naujų neįprastų sekso pozų. Jūsų dėmesiui siūlome gana paprastą ir lengvai padaromą pozą, kuri atneš naujų pojūčių į jūsų intymų gyvenimą. Tai – poza „laimingos žirklės“.

Atsigulkite ant nugaros skersai lovos, aukštai iškelkite kojas. Vyras tegul atsistoja šalia ir paima į rankas jūsų kulkšnis. Per seksą jūs turite judinti kojas kaip žirkles – čia išskėsdama, čia suglausdama. Dėl šito manevro jūsų makšties įėjimas tai susiaurės, tai išsiplės, ir tai jums abiem suteiks daug naujų malonių pojūčių.

9. Poza „baro lankytoja“

Jeigu jūsų namuose yra baras ir baro kėdės, ši poza – kaip tik jums. Užlipkite ant kėdės ir atsisėskite taip, kad jūsų užpakalis lengvai kabėtų nuo krašto. Partneris galės puikiai prieiti prie jūsų intymių vietų. Kad nenukristumėte, krūtine užsiremkite ant stalo, o kojas padėkite ant kėdės pakojo. Galite suvaidinti lengvo elgesio baro lankytoją, begėdiškai atsiduodančią partneriui čia pat, bare.

10. Poza „karštis-šaltis“

Jeigu jūsų šaldiklis yra viršutinėje šaldytuvo dalyje, galite pasirinkti pozą „karštis-šaltis“. Atsistokite nugara į partnerį ir rankomis laikykitės šaltų šaldytuvo durelių. Vyras tvirtai apkabina jus rankomis ir „šildo“ per visą lytinį aktą.

Temperatūrų skirtumai suteiks įdomių pojūčių Bet neužmirškite prieš tai uždaryti orlaidžių – jeigu kambaryje bus šalta, jūsų tiesiog sušalsite ir nepatirsite jokio malonumo.

11. Ejakuliacinis orgazmas

Ejakuliacija vadinamas spermos išsiskyrimas vyrams. Tačiau yra nedidelis procentas moterų, kurios per orgazmą taip pat gali ejakuliuoti. Per orgazmą joms išsiskiria 4-6 arbatiniai šaukšteliai šviesaus skysčio, neturinčio nieko bendra su sudrėkimu.

Pasiekti tokį orgazmą galima stimuliuojant G tašką, kuris yra ant grublėtos priekinės makšties sienelės, apie 3-4 cm nuo angos. Jeigu niekada anksčiau nepatyrėte nieko panašaus, tai nereiškia, jog jums „neduota“. Galbūt jūs nebandėte ar ne ten ieškojote stebuklingojo taško.

Paeksperimentuokite su partneriu – galbūt atsidursite tarp tų laimingųjų, kurios patiria nežemišką palaimą, per tokį orgazmą priverčiančią užmiršti viską, kas egzistuoja.

12. Raskite naują tašką

Jeigu taip ir nepavyko rasti stebuklingojo taško G, nenusiminkite – seksologai tvirtina, jog ir neverta jo ieškoti. Pabandykite rasti tašką, esantį priešais tašką G, tai yra, ant galinės makšties sienelės.

Paprašykite partnerio paglamonėti jus pirštu makštyje 3-4 cm atstumu nuo angos ant sienelės, esančios išangės pusėje. Kai tik pajusite malonius pojūčius – jūs teisingame kelyje. Bus dar maloniau, jeigu partneris šį tašką stimuliuos iš dviejų pusių – makšties ir išangės tuo pat metu.

13. Seksas per „Skype“

Ką daryti, jeigu jūsų vyras ar vaikinas toli, ir įsimylėjėlių dieną tenka leisti vienai? Nenusiminkite ir neleiskite laiko veltui – galite užsiimti seksu su mylimuoju ir per „Skype“. Žinoma, šis procesas daug kuo nusileidžia realiam seksui, tačiau jūs vis vien patirsite malonumą ir dar labiau suartėsite vienas su kitu.

Paskirkite „pasimatymą" tam tikru laiku ir pasirūpinkite, kad namuose būtumėte viena. Rekomenduojame atsakančiai pasiruošti virtualiam pasimatymui – išsimaudyti duše, pasidaryti šukuoseną, makiažą ir užsivilkti gražius apatinius. Galite net pasikvėpinti mėgstamais kvepalais, kurie patinka jums abiem.

Žinoma, per „Skype“ vyras gali neįžiūrėti jūsų seksualių kojinių ir aukštakulnių batelių, jis tikrai neužuos ir kvepalų – tačiau visa tai jūs darote labiau dėl savęs, kad pasijustumėte seksualia, geidžiama. Komplimentai ir laipsniškas apsinuoginimas jus įkaitins, ir jūs galėsite nesigėdydami vienas kito akyse užsiimti savęs patenkinimu.

14. Seksas miegant

Neužteko erotinių nuotykių dieną? Svajojate, kad ir naktį jūsų vyras galvotų tik apie jus? Nieko nėra paprasčiau. Kai tik jis užmigs, pradėkite švelniai glostyti jo penį ir stimuliuoti erogenines zonas. Pasistenkite padaryti taip, kad jis nenubustų – tada jus mylintis vyras susapnuos erotinį sapną su jumis pagrindiniame vaidmenyje.

O jei ir prabus – nieko baisaus. Kažin ar jį nuliūdins jūsų veiksmai. Greičiausiai jis liks maloniai nustebęs ir imsis tikrovėje įgyvendinti tai, ką matė sapne.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.