Erotinės prekės – ar tikrai saugu?

Erotinės prekės – pirmoji pagalba užklupus rutinai ar pavojus sveikatai? Erotinių prekių parduotuvės „Aistra“ darbuotoja atskleidė, kas gi vilioja pirkėjus, o kas kelia tikrą pavojų. Kaip atskirti kokybiškas prekes nuo tų, kuriomis pasinaudojus galime atsidurti ligoninėje? Ką apskritai galime įsigyti tokiose parduotuvėse?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 17, 2015, 5:34 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 10:35 PM

Asortimentas

Erotinių prekių asortimentas yra platus, todėl kiekvienas turi galimybę atrasti tai, kas jam tinka, patinka, o kartais net gydo. Parduotuvės asortimentą puošia apatiniai drabužiai, kurie paįvairins vakarą su mylimu žmogumi. Moterys gali įsigyti šildančių ar šaldančių lubrikantų, įvairių dydžio vibratorių, gydančių rutuliukų, kvepalų bei kosmetikos su afrodiziakais.

Asortimentas džiugina ir papildais su vitaminais, kremais, masažiniais aliejukais. Jeigu pora nori paįvairinti savo lytinį gyvenimą, turi galimybę rinktis fetišą – antrankius, botagus. Vyrai taip pat neliks nuskriausti, kadangi įvairios terapinės vakuminės pompos, kurios skirtos stangrinimui jau yra lentynose. Be to, jie gali rinktis prostatos masažuoklius, vaginas arba maisto papildus su vitaminais.

Griežtas „ne“ prekių analogams

Svarbiausias dalykas yra prekių kokybė bei pardavėjų kompetencija. Kokybę užtikrina atitinkamos parduotuvės, kurios yra prekybos centruose. Jei žmogus nori kokybės bei saugumo – erotinių prekių pirkimas internetu arba mažose parduotuvėse, kur prekė kainuoja mažiau už pačią savikainą – netinkamas pasirinkimas.

Pardavėja pasakojo, kad pirkėjus ypač vilioja patrauklios kainos, tačiau įsigijus prekę – tenka pakloti kur kas daugiau pinigų. Į parduotuvę vis dažniau užsuka moterų, kurios skundžiasi prekių, įsigytų internetu, kokybe. Pirkėjoms vėliau teko gydyti įvairias infekcijas, ligas, kęsti stiprius skausmus, apie kuriuos baisu prisiminti. Tuo tarpu vyrams skirtos įvairios pompos privedė iki kapiliarų, kraujagyslių plyšimų.

Žmonės nesuvokia, kad parduotuvėje prekė yra brangi ne šiaip sau – ji pagaminta iš medicininio silikono ir neturi jokių pažeidimų. Dažniausiai prekės gabenamos iš Vokietijos, Švedijos. Tuo tarpu turguje ar internete siūlomos prekės yra analogai, kurie turi daug pažeidimų arba yra pagaminti iš prastų medžiagų.

Be to, pardavėja paaiškino, jog ypatingai svarbi yra naudojimosi instrukcija. Moterys, perkančios lubrikantus, kamuoliukus, vibratorius, žiedus ir kitas prekes turėtų žinoti apie paskirtį bei naudojimą nuo A iki Z.

Jeigu prekę perka vyras, kuris nori nustebinti mylimąją, parduotuvėje jis turi pasirinkimą: įdėmiai išklausyti naudojimosi instrukcijos arba paprašyti, jog pardavėja viską išaiškintų jo mylimajai telefonu. Turguje viskas vyksta kaip prekybos centruose – „paimk – susimokėk“, ką jau kalbėti apie internetą.

Instrukcija reikalinga ne tik tam, kad būtų pasiektas maksimalus malonumas, bet visu pirma, dėl sveikatos. Juk galima įsivaizduoti kas būtų, jeigu moteris savo viduje nešiotų rutuliukus ilgiau negu reikia arba tinkamai nesirūpintų prekių prižiūrėjimu. Kaip ten neskambėtų – visa tai būna viduje, juk bet kokia medicininė intervencija neįmanoma be gydytojo, šiuo atveju – be tinkamos instrukcijos.

Prioritetas – elegancija

Galbūt moteriai, kuri nėra pirkusi erotinių prekių būtų sudėtingiau atskirti, kur yra originali prekė iš parduotuvės, o kur pigi ir pirkta turguje. Tačiau apatinių drabužių asortimentas išties skiriasi – didelėse parduotuvėse nerasite itin vulgarių ir pigiai atrodančių apatinių – čia prioritetu laikoma elegancija.

Erotinės prekės gydo?

Kas trečiam žmogui į parduotuvę patarė kreiptis gydytojai. Tai dažniausiai jaunesnio amžiaus specialistai, kurie išmano įvairių stimuliatorių poveikį organizmui.

Daugelis moterų kenčia nuo to, jog negali patirti tikrojo orgazmo, todėl vibratoriai skuba į pagalbą ir lavina moters sugebėjimą patirti tikrąją palaimą. Be to, yra specialūs rutuliukai, kurie gydo net nuo šlapimo nelaikymo. Tačiau kaip ir visa kita, jie turi būti naudojami taisyklingai, atsargiai.

Vyrams skirti prostatos masažuokliai apsaugo nuo storosios žarnos vėžio. Kuo anksčiau vyrai pradeda juos naudoti, tuo mažesnė tikimybė susirgti vėžiu, kuris šiais laikais yra vienas dažniausių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar žinome kur slėptis karo atveju?