Moteriška erekcija: kaip ją pasiekti

Kaip žinia, vyrai myli akimis. Stipriosios lyties atstovas puikiai gali nurengti patinkančią moterį žvilgsniu. Ir nereikia dėl to priekaištauti, taip jau sutvertos vyro smegenis. Moterims viskas kitaip – jas suvilioti galima gražiu balsu, komplimentais, dėmesiu. Ne iš piršto laužtas posakis apie tai, kad moterys myli ausimis,  tokia jau ta moters fiziologija.

Moterų klausos zona yra susijusi su seksualiniu susijaudinimu.<br>123rf.com nuotr.
Moterų klausos zona yra susijusi su seksualiniu susijaudinimu.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 4, 2015, 8:00 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 2:31 PM

Moterų klausos zona yra susijusi su seksualiniu susijaudinimu. Labai paprasta – jeigu vyras žino, kaip ir kurią moters dvasinę stygą paliesti, moteris pradeda patirti tikrų tikriausių vyrišką erekciją. O už tų žodžių slepiasi ypatingai didelis susijaudinimas.

Svarbiausia – tinkama įžanga

Tam, kad moteris tinkamai susijaudintų, vyras turi būti atkaklus, tačiau jautrus užuominoms. Visada reikia pradėti nuo lengvų užuominų, kurios leidžia suprasti, kas vyks toliau.

Romantika, meilūs žodžiai, komplimentai – viskas tinka žaidimams iki intymaus akto. Visos moterys viduje nori švelnumo, todėl kartais neužtenka bučinių,  reikia ir žodžių.

Jeigu vyras nori sekso čia ir dabar – jam tiesiog būtina gerbti moterį ir įsiklausyti, ko gi nori ji. Jeigu moteris dar nėra pasiruošusi, nespėjo susijaudinti, galite ją ne tik įžeisti, bet ir sukelti skausmą. Be to, itin sausa makštis sudaro pavojų įsiskverbti įvairioms bakterijoms. Jeigu norite, kad moteris patirtų tikrą orgazmą, skirkite tam laiko bei pastangų.

Viena didžiausių gamtos dovanų – galimybė gimdyti, o kita – patirti orgazmą. Orgazmo metu moters gimdos kaklelis šiek tiek atsiveria, o tai leidžia sėklai lengviau patekti į vidų. Štai ir stebuklų derinys.

Esminis dalykas – mokėti atsipalaiduoti

Moteris yra sujaudinta, tačiau ko reikia, kad jį patirtų moterišką erekciją? Reikia, kad „atsijungtų“ smegenys.

Įvairiausios mintys ir dienos rūpesčiai gali tapti rimta kliūtimi patirti orgazmą. Todėl vienas svarbiausių dalykų – mokėti atsipalaiduoti.

Kai moteris  smarkiai susijaudina, jos akys pradeda blizgėti, skruostai parausta, gali net atsirasti „meilės dėmes“ ant viso kūno. Lūpos tampa ryškesnės, moteris gali kandžioti lūpas arba jas apsilaižyti. Kai kurios pradeda glamonėti savo kūną, liečia plaukus,  sustandėja speneliai.

Susijaudinus kraujas plūsta į lytinius organus ir mažąjį dubenį, dėl to makštis tampa ryškesnės raudonos spalvos, o drėgna makštis leidžia varpai lengviau prasiskverbti.

Susijaudinus klitoris padidėja net du kartus. Jo spalva taip pat tampa ryškesnė. Tai galima palyginti su vyrišką erekciją. Tad, tinkamai susijaudinus ir pasiruošus intymiam aktui, vyro varpa yra maksimaliai stimuliuojama, o moteris patiria orgazmą.

Moters organizmas sugeba prisitaikyti prie vyro pasididžiavimo dydžio. Tačiau tai neatleidžia vyrų nuo atsakomybės švelniai jaudinti moterį ir stebėti jos reakcijas. Jeigu vyras sugebės būti partnerės erekcijos „kaltininku“ – nepamirštami įspūdžiai garantuoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.