Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

8 analinio sekso taisyklės – nepamirškite jų!

Analinis seksas – puikus būdas paįvairinti seksualinį gyvenimą. Kai kuriems ši tema yra tabu, tačiau toli gražu ne visiems. Yra porų, kurios praktikuoja analinį seksą ir nesupranta, kodėl turėtų atsisakyti šio malonumo. Neverta pamiršti ir tų, kurie nori išbandyti, bet vis nesiryžta. Tokiems žmonėms ypatingai reikėtų perskaityti šį straipsnį ir susipažinti su pagrindinėmis analinio sekso taisyklėmis. Tačiau, jeigu jūs jau praktikuojate šią sekso rūšį ir tuo džiaugiatės, pasitikrinkite, ar tinkamai rūpinatės higiena bei sveikata.

Jeigu partnerė paprašys sustoti – tai padaryti būtina.<br>123rf.com nuotr.
Jeigu partnerė paprašys sustoti – tai padaryti būtina.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 5, 2015, 6:14 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 12:07 PM

Portalas abczdrowie.pl dalinasi patarimais, kurie būtini visiems, praktikuojantiems analinį seksą.

Nuo ko pradėti?

1. Svarbiausia yra poroje pasikalbėti apie tai. Jei analinį seksą išbandyti nori tik vienas iš partnerių – tai turi būti rimta priežastis, kad jo atsisakytumėte. Neverta versti ar įkalbinėti – kiekvienas turi teisę rinktis.

2. Jeigu partnerė bijo ir abejoja – pradėkite nuo pirštu. Galbūt vyriškas pasididžiavimas jai gali pasirodyti per didelis tam, todėl pradėkite nuo vieno piršto, vėliau pamaloninkite ją su dviem pirštais. Partnerė turi būti atsipalaidavusi, priešingu atveju jaus skausmą. Jeigu ji jaučia malonumą, o ne skausmą – galite pradėti analinę sueitį.

3. Jokiu būdu nepamirškite apie higieną – prauskitės prieš seksą ir po jo. Galite tai daryti kartu. Svarbiausia yra nepamiršti, jog tai vienas svarbiausių dalykų, norint išvengti infekcijų.

4. Nepamirškite lubrikantų – tai ypatingai svarbu norint išvengti skausmo. Kaip žinia, sunkiausia būna pradžia, todėl per pirmuosius kartus lubrikantus turėti privaloma. Išangė – ne makštis, todėl ją reikia sudrėkinti papildomai.

5. Nepanikuokite, jeigu pirmi kartai nepavyko arba buvo šiek tiek skausmingi – tai normalu. Moteris turi priprasti prie tokio sekso, todėl jai reikia bent kelių kartų, kad abudu jaustumėte tikrą malonumą.

6. Jeigu partnerė paprašys sustoti – tai padaryti būtina. Kiekvienas turi teisę rinktis ir visiškai neprivalo kentėti, jeigu kažkas nepatinka arba kelia skausmą. Kaip ten bebūtų, geriausias būdas išreikšti savo mintis bei norus – atvirai pasikalbėti. Joks geras seksas neatstos komunikacijos, todėl kalbėkitės apie tai, kas jums patinka, o kas – ne.

7. Būtinas dalykas – prezervatyvai. Juos reikia naudoti, norint apsisaugoti nuo įvairių infekcijų bei nepageidaujamų „atliekų“. Taip, taip, juk būtent ten gali likti maža dalis išmatų, todėl verčiau pasinaudoti prezervatyvu, nei pačiame įkarštyje pasibjaurėti tuo, ko išvengti nėra lengva.

8. Kai žmonės paklausia, kaip pradėti mylėtis analiniu būdu, visada norisi atsakyti – protingai. Juk svarbiausia yra nustatyti taisykles, pasikalbėti apie tai. Stebėkite, kaip jūsų partneris jaučiasi sekso metu, nepamirškite, kokia svarbi yra higiena bei apsauga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.