Striptizo šokėjai nelepina dėmesiu provincijos moterų

Norint užsisakyti striptizo šokėjo vyro pasirodymą Alytuje, tektų gerokai patuštinti piniginę. Pasirodo, vietiniai vyrai apsinuoginę nesistaipo, o profesionalų iš kitų miestų keliolikos minučių pasirodymas kainuoja didelius pinigus. Tačiau vakar alytiškės pikantiškų vaizdų galėjo prisižiūrėti iki valiai.

Daugiau nuotraukų (1)

Raimonda Andriulionytė (alytusplius.lt)

Mar 8, 2015, 4:15 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 6:16 AM

Moters dienos proga erotinį pasirodymą Alytuje pademonstravo „Candymen“ – vyrai iš Baltarusijos. Pasižiūrėti šou Alytaus kultūros ir komunikacijos centre sugužėjo pilna salė moterų. Tiesa, buvo ir keletas vyrų, kurie atlydėjo savo antrąsias puses.

„Candymen“ moterų aistras kurstė kiek įmanydami. Kai kurios damos buvo pakviestos ant scenos, kur raumeningi vyrai joms nepagailėjo vilionių.

„Tokį pasirodymą alytiškėms suorganizavome pirmą kartą. Norėjome moteris kuo nors nustebinti“, – sakė Alytaus kultūros ir komunikacijos centro direktorius Vidas Simanauskas.

Pasidomėjus, ar įmanoma vietinio striptizo šokėjo pasirodymą privačiam vakarėliui užsisakyti Alytuje, paaiškėjo, kad čia profesionalą surasti sudėtinga.

„Alytuje rasti striptizo šokėją vyrą – problema. Esant poreikiui, klientams samdome profesionalus iš Vilniaus. Tačiau tikriausiai jums jų pasirodymas bus neįperkamas. 15 minučių profesionalus striptizas su persirenginėjimais kainuotų 120 eurų“, – tikino moteris, skelbimų rubrikoje siūlanti išsinuomoti butą bei, jei tik pageidaujama, parūpinti striptizo šokėjų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.