Kunilingas – iškrypimas ar privalomas sekso komponentas?

Kas slepiasi po žodžiu „kunilingas“? Ar tai iškrypimas? Ar privalomas lytinio akto komponentas? Intymologas Andrius Kaluginas pabrėžia, kad jis nėra būtinas mylintis, tačiau viskas priklauso nuo partnerių ir kas jiems yra priimtina.

Ar kunilingas priimtinas, priklauso nuo partnerių moralinių, psichologinių įsitikinimų ar higieninių priežasčių.<br>123rf
Ar kunilingas priimtinas, priklauso nuo partnerių moralinių, psichologinių įsitikinimų ar higieninių priežasčių.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos ryto" televizija

Mar 9, 2015, 5:35 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 3:13 AM

„Kunilingas – viena iš sekso formų. Ar ji priimtina partneriams, priklauso nuo jų moralinių, psichologinių ar higieninių priežasčių. Jis tikrai nėra būtinas. Yra moterų, kurios svaigsta nuo kunilingo, o kitos juo bjaurisi ir šlykštisi, joms tai yra nepriimtina“, – aiškinas intymologas.

Medikai primena, kad oraliniu seksu reikia užsiimti tik gerai pasiruošus. „Visur reikalinga higiena. Vyrui pisilietus prie makšties, klitorio, moteris gali pagauti infekciją iš burnos. Tačiau gali būti ir atvirkščiai – vyras gali pagauti infekciją iš makšties. Bet jeigu žmonės laikosi higienos, yra švaru, jokių bėdų nebus“, – ramina urologas Vytautas Kamarauskas.

Daugiau šia tema žiūrėkite naujausioje laidos „Vyrų akimis“ laidoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.