Ar visi vyrai – kiaulės, kuriems rūpi tik viena

Kartais girdžiu įskaudintų moterų šauksmą: „Kodėl jie tokie niekšai? Siekia, rodo, kad esi svarbi, o kai save atiduodi, pasako, kad santykiams dar nepasiruošę.“

Jums tereikia suprasti, ar vyras, su kuriuo bendraujate, nėra savo kiauliškame periode.<br>123rf nuotr.
Jums tereikia suprasti, ar vyras, su kuriuo bendraujate, nėra savo kiauliškame periode.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 16, 2015, 9:37 AM, atnaujinta Jan 9, 2018, 9:38 PM

Taip, mes tokie esam – bejausmiai, niekšai, kiaulės. Mūsų tikslas – išdulkinti. Ne visuomet. Kartais. Nors gal visuomet.

Kai tik pamatome kokį dailų, sporto salėje nugludintą užpakalį, iki tol galvoje tvyrojęs padrikų minčių ir jausmų chaosas susijungia į vienį: praskėsk tos mergiotės kojas, apvaisink ją ir pajausi gyvenimo pilnatvę.

Taip, mes visi kiaulės. Ir jei, mielos damos, atrodo, kad Petriukas yra geras, moralus, sąžiningas, o Pranas – niekšas, tai jūs klystate. Niekšiškumas, kaip ir džentelmeniškumas, slypi kiekviename iš mūsų. Kaip Petriukas elgsis, daugiau priklauso ne nuo jo moralės kodekso, bet nuo gyvenimo tarpsnio.

Vienu gyvenimo periodu jam beveik nerūpės vienos nakties pasikrušimai, o kitu – tik ir tesieks neįpareigojančiai paūžti, iš ryto pranešti, kad turi svarbų susitikimą ir daugiau niekuomet jūsų nebesutikti.

Vyras temdamasis moterį į lovą visuomet žino, ko iš jos nori. Jei permiega ir sako: „Supratau, kad nesu pasiruošęs santykiams“, tai iš tiesų galvoja: „Žinojau, kad neketinu įsipareigoti, bet labai norėjau tave išdulkinti.

 Ar nieko prieš jei po kelių dienų pakartosime?“ Mielos damos, viskas yra labai paprasta. Neapsikraukite mintimis, kad gal ne tokiu kampu pražergėte kojas. Jei vyras būtų norėjęs, kad taptumėte jo mylimąja, būtų atleidęs visas klaidas.

Jei norite išvengti būti įskaudintos, nereikia visko atlikti tobulai. Jums tereikia suprasti ar vyras, su kuriuo bendraujate, nėra savo kiauliškame periode.

Kartais kiauliškas periodas būna tada, kai patinas neturėjęs patelės labai ilgą laiką. Jo savivertė voliojasi padugnėse, o ego apsipylęs kruvinomis ašaromis. Toks vyras prasidės praktiškai su bet kuria, kuri tik sutiks su juo prasidėti. Po to, kai pajaus, kad pavyko įkopti į kalvą pagalvos: „Jei galėjau užlipti čia, turbūt galiu ir į savo svajonių viršukalnę“ Tada susirinks mantą ir išsinešdins nieko daug neaiškinęs.

Jeigu balzganas skystis vyrui spaudžia smegenis, labai galimas daiktas, kad jis virtęs kiaule. Tačiau nebūtinai. Kartais ilga vienatvė veikia priešingai ir padeda sukurti gražius ilgalaikius santykius. Tad šioje vietoje suprasti vyro ketinimus nėra paprasta. Tačiau kiekviena moteris, savo žvitriu žvilgsniu, jei tik nenorės savęs apgauti – supras.

Kitu atveju yra gerokai paprasčiau. Šį kartą dviejų žodžių junginys „ilgalaikiai santykiai“ vyrui reiškia tą patį, ką moteriai reiškia kvietimas į vakarėlį vandens pramogų parke. Po ilgalaikių santykių, 95 iš 100 vyrų niekada nepuls užmegzti naujų meilės saitų.

Dabar jų gyvenimo variklio kuras – kiaulių mėšlu pakvipusi laisvė. Taip yra todėl, kad ilgalaikiai santykiai nenutrūksta akimirksniu. Kelis metus tekdavo susidurti su tais pačiais diegliais – nepilnaverčiu pasitenkinimu lovoje, nesupratingumu, priekaištais.

Blogos emocijos kaupiasi ilgą laiką. Santykiai pradeda asocijuotis su skausmu. O kur dar tie tūkstančiai neįgyvendintų fantazijų, kai pamatai sporto salėje nugludintą, estrogenu trykštantį užpakalį. Po ilgalaikių santykių laisvė vyrui reiškia jo visų svajonių išsipildymą.

Tad, mielos damos, išduodu jums vieną didžiausių vyrų paslapčių – po kelių metų ištrūkę iš tvarto, mes tikrai neskubėsime į kitą kiaulidę. Tik apuostinėję viso kaimo pakampes ir supratę, kad mums reikia ne visų, o vienos, tapsime princais, pasibalnosime baltą zebrą ir skriesime ieškoti princesės.

Pažinčių agentūros „Baltas Zebras“ vadovas, knygos „Suviliok Moterį“ autorius Eidminas Zaksas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: nusipelniusių Lietuvos medikų apdovanojimai 2024