Bunda gamta. Ar jūsų santykiai tapo kiek įvairesni?

Dabar madinga gyventi ekologiškai – valgome be nitratų išaugintas daržoves, kaime perkame natūralioje aplinkoje išaugusią vištą, prausiamės iš natūralių medžiagų pagamintu muilu, mūvime medvilnės arba šilko kelnaites.

Kaip sekso metu rūpintis gimtosios planetos aplinkos gerove? Pavyzdžiui, jūs galite taupyti elektros energiją mėgaudamiesi intymiomis akimirkomis.<br>123rf nuotr.
Kaip sekso metu rūpintis gimtosios planetos aplinkos gerove? Pavyzdžiui, jūs galite taupyti elektros energiją mėgaudamiesi intymiomis akimirkomis.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 18, 2015, 1:09 PM, atnaujinta Jan 9, 2018, 3:19 PM

Kai kurie žmonės tikina, jog gali būti ir ekologiškas bendravimas, tai yra palaikome ryšius tik su pozityviai nusiteikusiais žmonėmis, o negatyviai mąstančių neprisileidžiame.

Bet ar kada susimąstėte apie ekologišką seksą. Šis supratimas apie seksą taip pat susijęs su žaliųjų gyvenimo būdu, ekologiška kosmetika, natūraliais produktais, rašo portalas „elle.ru“.

Kaip sekso metu rūpintis gimtosios planetos aplinkos gerove? Pavyzdžiui, jūs galite taupyti elektros energiją mėgaudamiesi intymiomis akimirkomis; atsisakyti plastikinių vibratorių ir sintetinių sekso žaisliukų; naudoti tik natūralius afrodiziakus; daryti jogos asanas, kurios treniruoja intymių vietų raumenis...

Jeigu visa tai jums suteiks malonumą, kodėl šito nepabandyti? O po to nepamirškite išeiti į kiemą ir pasodinkite medį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.