Seksas viešose vietose: ar tai didelė nuodėmė

Ar jums norisi kažko naujo? Norite pasimylėti viešoje vietoje? Galbūt šis sumanymas nėra blogas, bet prieš tai perskaitykite istorijas apie netikėčiausias vietas, kuriose žmonės mylėjosi.

Niekas taip nejaudina kaip greitis ir seksas.<br>123rf.com nuotr.
Niekas taip nejaudina kaip greitis ir seksas.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-19 19:00, atnaujinta 2018-01-09 10:55

Portalas logo24.pl pateikė įdomius pavyzdžius, kokias vietas seksui atranda aistros trokštantys žmonės.

Greitas maistas – greitas seksas

Viena pora Didžiojoje Britanijoje nusprendė, jog vien valgyti greitą maistą yra nuobodu. Jie nutarė savo pietų pertrauką paįvairinti seksu. Taip, taip... Nevaržydami savo jausmų bei garsių išsireiškimų, jie mylėjosi ant grindų tualete. O ko čia gėdytis?

Darbuotojus labiausiai supykdė tai, kad jie net neuždarė tualeto durų, todėl lankytojai turėjo galimybę grožėtis vaizdu. Apsaugos darbuotojai išvarė sekso mėgėjus į lauką.

Tačiau greito maisto restorane pasitaiko vis dažniau atvejų, kai žmonės mylisi. Vieną kartą Kalifornijoje, saulėtą antradienio popietę kavinės aikštelėje automobilyje užvirė aistros. Gal tai nebūtų ypatingas atvejis, jeigu nežinotumėm meilužių amžiaus:  vyrui buvo 72, o moteriai 62 metai,  tai bent drąsuoliai.

Prie pat pilies

2009 metais viena pora buvo areštuota už seksą šalia Windsoro pilies. Iš tikrųjų kartais taip norisi prigulti ant gražios, švarios žolės, tačiau mylėtis? O dar ir prie pat pilies... Tai nutiko vieną popietę, tad nemaža turistų grupelė turėjo puikią galimybę viską stebėti iš šalia esančio bokšto.

Tokiu vaizdu galėjo stebėtis ir sėdintys lauko kavinėse žmonės. Nors kavinės ir restoranai buvo kitoje gatvės pusėje – tokio vaizdo nepastebėti buvo tiesiog neįmanoma.

Netrukus atvyko apsauga, kuri išvežė aistringą porą į areštinę. Kad galėtų išsiblaivyti, ten meilužiai praleido visą naktį. Įdomiausia tai, kad vienas turistas iš Japonijos su džiaugsmu pranešė žurnalistams apie tai, kad  jam pavyko nufilmuoti net 20 minučių trukmės filmuką. Policija šio įvykio nesureikšmino, kadangi jauni žmonės pasižadėjo to nebekartoti.

Aukštyje

Londone yra aukščiausias dangoraižis Europoje (The Shard). Vieną dieną  apsaugos darbuotojai rado moteriškus apatinius rūbus. Atrodytų, seksas 72 aukšte nėra įmanomas, tačiau rasta liemenėlė bei apatinės kelnaitės kalba ką kita.

O jei prisimintumėm nuotykį Sidnėjaus laikrodžio bokšte – būtent ten 15.30 val. buvo užfiksuota besimylinti pora. Aistros apimtas žmogus gali prisigalvoti įvairių dalykų, kad tik rutina neužgožtų jo gyvenimo.

Viešajame transporte 

Kelionės padeda tobulėti, mokytis. Ir nors gimtajame mieste visos istorija paženklintos vietos yra žinomos, egzistuoja tai, ko dar nematėte. Londone, tramvajų stotelėje, buvo pastebėta besimylinti pora.

Visiems mums trūksta laiko, tad kam jį gaišti veltui? Pora per garsiakalbį buvo įspėta, jiems buvo liepta apsirengti ir išeiti. Tačiau koks garsiakalbis gali numalšinti norą mylėtis? Jie nė nemanė liautis, o kai jau „pasisotino“, ištirpo žmonių minioje.

Tuo tarpu Kinijoje...

Ar teko kada keliauti keltu ir grožėtis kalnais?

Įsimylėjėliai atrado puikią vietą seksui – tai mažos kelto kabinos. Vaikai vis dažniau klausdavo tėvelių, kodėl tie „nameliai" taip juda, tačiau tėvai, suprasdami, kas ten vyksta iš tikrųjų, kreipėsi pagalbos.

Teisėsauga atkreipė dėmesį į tokius skundus ir ant langų atsirado draudžiamasis ženklas, kuriame pavaizduoti du apsikabinę žmonės. Įdomu, ką šiuo ženklu norima pasakyti? Suaugę suprato..

Greiti ir...

Įsimylėję. Niekas taip nejaudina kaip greitis ir seksas, o jei visa tai pavyksta suderinti... 

Vieną gražią dieną Norvegijos policijos pareigūnai bandė sustabdyti sidabrinę mazdą. Vairuotojas važiavo 133 km/val., kai maksimalus leistinas greitis 100 km/val. Nesijuokite, Norvegijoje  tai jau rimtas kelių eismo taisyklių pažeidimas.

Be to, mazdos vairuotojui buvo sunku išlaikyti pusiausvyrą. Aišku, kilo įtarimas, kad vairuotojui tikriausiai bus nustatytas girtumas, tačiau ne...

Policijos pareigūnai išsižiojo pamatę – už vairo sėdi vyras, kuris ant kelių pasisodinęs moterį.

Niekas neabejojo, kad seksas buvo geras, tačiau vyrui teko atsakyti už savo veiksmus, tuo tarpu moteriai policijos pareigūnai neturėjo jokių priekaištų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.