Vyrų seksualinės fantazijos: ar joms lemta išsipildyti

Vyrai nepasižymi ypatingu atvirumu, todėl sužinoti apie jų seksualines fantazijas taip pat nėra lengva. Tačiau tam yra atliekamos įvairios apklausos ir susumavus jų rezultatus, visada galima padaryti tam tikras išvadas. Kartais atrodo, jog seksualinės fantazijos turėtų būti slaptos – kam reikia jas atskleisti? Tačiau, kaip jau žinome, rutina neretai sunaikina viską, ką gero sukūrė partneriai. Todėl kartais verta žinoti, apie ką gi svajoja vyrai ir bent retkarčiais juos maloniai nustebinti.

Dauguma stipriosios lyties atstovų turi ir lengviau įgyvendinamų svajonių.<br>123rf.com nuotr.
Dauguma stipriosios lyties atstovų turi ir lengviau įgyvendinamų svajonių.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 19, 2015, 10:07 AM, atnaujinta Jan 9, 2018, 1:02 PM

Automobilis

Greitis, adrenalinas, kelias, automobilis – ko dar vyrams trūksta? Dar daugiau nuotykių automobilio viduje. Kaip? Ar pamenate tas filmo akimirkas, kuomet graži moteris slepiasi po vairu? Taip, taip.. jau vien mintis apie tai, kur tuo metu yra moteris, vyrą užveda.

Pavojus, susijaudinimas, adrenalinas – visa tai norisi patirti realybėje, tačiau tikrai ne visi pasiryžę išbandyti tokias pramogas. Tačiau vyrai turi ir realesnių svajonių, tarkime, dauguma jų norėtų pamaloninti partnerę pirštu, neatitrūkstant nuo vairavimo.

Kai kurie pasirinktų kitokį variantą – norėtų, kad jų partnerė, sėdinti šalia, nusirengtų. Vyrai – stebėtojai, todėl sekso metu ne visi iš jų užsimerkia. Dauguma mėgsta stebėti partnerę, dar geriau, jeigu būtų didelis veidrodis. Tad... pirmyn į ilgą kelionę automobiliu?

Intymus video

Dar viena populiariausių vyrų svajonių – sukurti intymų video. Kas įdomiausia, vyrai tokį filmą įsivaizduoja kaip kažką ypatingai gražaus, estetiško ir intymaus. O kaip būna iš tikrųjų?

Pamatę save namų aplinkoje – jie išsigąsta. Pamato save iš šalies ir pastebi daug trūkumų, o namų aplinka neatrodo itin patraukliai. Ką jau kalbėti apie romantišką žvakių šviesą – išeina kur kas kitaip. Bet svajonė yra svajonė – jos iš vyro pasąmonės nepanaikinsite, o ir nereikia to daryti.

Amžiaus skirtumas

Dar viena vyrų svajonė – intymumas su kur kas jaunesne arba vyresne moterimi. Tai kas ketvirto vyro svajonė – populiari, tiesa? Jaunesni vyrai svajoja apie vyresnes moteris, kurios išmokys daug intymių dalykėlių, tuo tarpu vyresni nori užkariauti merginas, kurios neseniai sulaukė pilnametystės.

Tikrai ne visada šios fantazijos tampa realybe, o ką jau kalbėti apie lūkesčių patenkinimą. Tačiau, kaip ten bebūtų, šis noras yra labai paplitęs tarp vyrų.

Ne tokia, kaip visos

Taip, taip... Vyrai svajoja pasimylėti su moterimi, kurios išvaizda yra išskirtinė. Su ta, kuri yra kitokia nei visos. O reikšti tai gali daug ką – norą užkariauti gražios krūtinės savininkę arba pasimylėti su juodaode.

Vieni žavisi ypatingai daug didelių tatuiruočių turinčiomis panelėmis, kiti – ryškios spalvos plaukų savininkėmis. Iš kur tokie norai? Labai paprasta – stipriosios lyties atstovai mano, jog jeigu moteris kitaip atrodo, tai ir seksas su ja bus visiškai kitoks. Tiesa tai ar ne – žino tik tai išbandę.

Žaidimai

Neretai vyrai, užimantys vadovo pareigas darbe, nori būti nuo kažko priklausomi. Tačiau ne darbe, o su savo mylimąja lovoje. Toks vyras slaptai trokšta, kad partnerė mokėtų juo valdyti. Visokie botagai, odiniai korsetai ir aukštakulniai – tai, kas jaudina. Tačiau ne išimtis ir tokie vyrai, kurie patys nori vadovauti – jie svajoja kontroliuoti žaidimų eigą ir valdyti partnerę.

Slaptas stebėtojas

Ta karšta svajonė – tiesiog stebėti. Matyti kaip kas nors mylisi arba masturbuojasi ir žiūrėti į tai iš „saugaus“ kampelio. Mintis, jog paliesti objekto nepavyks, užveda dar labiau.

Būtent todėl vyrai kartais paprašo (o kartais gėdijasi) savo partnerės, kad ši pamalonintų save, nufilmuotų tai ir išsiųstų nuotrauką paštu. Jeigu esate kartu, nenustebkite, jei jums pasirodys, kad vyras nori, jog save liestumėte. Tikrai ne dėl to, jog pats nenori, tiesiog jūsų rankos, liečiančios intymias vietas, jį jaudina dar labiau.

„Labas“ ir „Sudie“

Dauguma vyrų svajoja apie seksą su nepažįstamąja, kuris įvyks pirmą ir paskutinį kartą. Vedę ir šeimas turintys vyrai – ne išimtis.

Jų mintyse viskas turi rutuliuotis maždaug taip: jie pamatė vienas kitą bare, be jokių susitarimų susitiko tualete ir pasimylėjo, nesužinoję net vienas kito vardo. Viskas. Daugiau nieko bendro su tuo žmogumi. Tačiau, nustebsite – dauguma vyrų, pasitaikius tokiai progai, nepasinaudos ja. Jie neišdrįs tokiam poelgiui ir tai pagirtina. O pasvajoti visi mes galime.

Dauguma stipriosios lyties atstovų turi ir lengviau įgyvendinamų svajonių. Jeigu jūsų ryšis artimas, intymus ir abipusis – jis tikrai papasakos apie tai, ko norėtų.

Tada jau galėsite galvoti apie norų realizavimą. Kita vertus – jeigu nežinosite vyro slaptų norų, bandysite jį nuolat stebinti ir tai suteiks santykiams daug naudos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.