Seksas virtuvėje – romantiškos vakarienės taisyklės

Į vyro širdį – per skrandį. Turbūt daug kartų girdėjote tokį posakį, tačiau jį galima būti pratęsti – taikykite ir kur kas žemiau.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 20, 2015, 3:51 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 3:58 PM

Žinoma, gardūs patiekalai gali padėti jums ne tik užkariauti vyro dėmesį, bet ir užtikrinti gerą seksą su juo.

Santykių specialistė Jekaterina Liubimova, rašo portalas „elle.ru“, siūlo atkreipti dėmesį ne tik į retus delikatesus, tokius kaip austrės, bet ir į įprastus produktus, tarp kurių yra stipriai stimuliuojančių aistrą.

Braškėse yra daug cinko, kuris padidina aistros hormono – testrosterono lygį. Jos puikiai dera su kitomis žvalumo gėrybėmis – tamsiuoju šokoladu ir migdolais. Tai – puikus deserto receptas aistringam vakarui.

Kitas meilės aperityvo variantas – avokadas, krevetės, grybai, salierai. Bet iš valgiaraščio išbraukite baltą duoną – greitai įsisavinami angliavandeniai gali sukelti nuovargį.

Atminkite, kad romantiška vakarienė gali būti puiki preliudija aistringai meilės nakčiai. Tačiau reikėtų atkreipti dėmesį į kai kuriuos dalykus. Atsakingai sudarykite valgiaraštį – nepaisykite, jeigu jūsų mylimasis mėgsta šašlykus ar plovą, vakarui tokie valgiai netinkami.

Reikėtų pasirūpinti lengvesniu maistu, bet taip pat ir turinčiu daug maistingų medžiagų bei žadinančių aistrą.

Romantiškai vakarienei galėtumėte patiekti ir arbūzą. Nors 92 procentai jo sudaro vanduo, bet arbūzas taip pat turtingas ir maistingomis medžiagomis, kurios, kaip aiškina mokslininkai, veikia seksualinę harmoniją. Arbūzo sultyse yra citrulino, kuris organizmui suteikia panašų poveikį kaip erekciją skatinantys medikamentai.

Be to, arbūzas – puiki alternatyva saldumynų mėgėjams, nes turi mažai kalorijų.

Į romantiškos vakarienės valgiaraštį galite įtraukti ir salotas su špinatais. Nors iš pirmo žvilgsnio špinatai neprimena romantiško produkto, tačiau juose, kaip ir austrėse, yra daug cinko.

Todėl špinatai taip pat laikomi stipriais afrodiziakais. Dietologai patarė atsisakyti stereotipų ir austres pakeisti špinatais: efektas tas pats, be to, šiuose žalumynuose nėra toksinių medžiagų, kuriomis gali „pasigirti“ jūrų gėrybės.

Taip pat galite susitarti, kad nei jūs, nei jis nevalgysite patys – galite vienas kitą pamaitinti. Panaši idėja buvo pristatyta filmo „Devynios su puse savaitės“ kultinėje scenoje, kur gražioji Kim Basinger užmerkė akis, o Mickey Rourke'as su neslepiamu malonumu ją vaišino įvairiomis gėrybėmis tiesiai iš šaldytuvo.

Bet atminkite, jog romantiškos vakarienės aplinka – daug svarbesnė už patį maistą, todėl nesvarbu, kur vakarieniautumėte – restorane ar savo namų virtuvėje, pasirūpinkite gražiomis žvakidėmis, šventine staltiese, išskirtiniais indais. Visa tai padės sukurti ypatingą nuotaiką prie stalo.

Be to, jūs galite eksperimentuoti – tinka vakarieniauti žvakių apšviestame kambaryje sėdint ant grindų – įsitaisykite ant kilimo ar minkštų pagalvėlių. O jeigu vakarieniavimą dviese suderinsite su pasilepinimu aromatingoje vonioje, tai pranoks visus jūsų lūkesčius!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.