Lova – ne pati mėgstamiausia vieta meilės žaidimams

Ar tau kada nors atrodė, kad Lietuvoje sekso nėra? OOOi, kaip klydai. Nebent patenki į 18-24 metų amžiaus grupę, kurioje sekso iš tiesų mažoka ir jis... sakykim, prėskas.

Laisviausiai, atviriausiai ir daugiausiai išdykauja 31-35 metų jaunuoliai ir jaunuolės.<br>123rf nuotr.
Laisviausiai, atviriausiai ir daugiausiai išdykauja 31-35 metų jaunuoliai ir jaunuolės.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 1, 2015, 5:43 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 7:02 PM

Laisviausiai, atviriausiai ir daugiausiai išdykauja 31-35 metų jaunuoliai ir jaunuolės. Iš kur tai žinome? Apklausėme beveik keturis tūkstančius pažinčių svetainės flirtas.lt narių, kurie papasakojo apie savo miegamojo gyvenimą.

Kojinės gesina aistrą

Na, ne visai miegamojo. Lova yra mėgstamiausia vieta meilei parodyti, tačiau ją renkasi tik 54 proc. moterų ir 42 proc. vyrų. Kur „tai“ daro visi kiti?

Nepriklausomai nuo lyties kas penktas mūsų šalies pilietis sako, kad geriausia vieta yra bet kur namuose – dušas, virtuvė, fotelis, balkonas. Viskas tinka. Pagalvok apie tai, kai kitą kartą eisi į svečius.

Likusieji 29 proc. moterų ir 39 proc. vyrų iš vis nesureikšmina, kur išlieti savo aistrą. Jiems tinka viskas – ir sava lova, ir savi namai, ir miškelis, galinė mašinos sėdynė, kino teatras, persirengimo kabinos, baseinai, tušti kabinetai ir biurai, pirtelės, liftai... Išdykėliai.

Žinai, kas labiausiai gesina aistrą? Kojinės. Juokai menki – lovoje savo merginai jas būtinai numauk. Seksas su kojinėmis patinka tik šešioms merginoms iš šimto. Kas ketvirta jas toleruoja ir net 65 proc. merginų ir moterų negali pakęsti sekso su kojinėmis. Stengiesi, kad mergina lovoje pasiektų didįjį O? Pradėk numaudamas kojines.

Štai Marius. Flirtas.lt jis susipažino su Indre, susižavėjo jos vidiniu grožiu bei nuotraukomis ir kartu su ja nusprendė pasimatyti. Kada jis gali tikėtis su ja sugulti?

Marius labai norėtų, kad Indrė būtų viena iš penkių Lietuvos merginų ir moterų, kurios sako: „Jei noriu, galiu ir per pirmą“. Ir jis nelabai norėtų, kad ji būtų iš tų 16 procentų, kurios sako: „po kelių mėnesių“.

Kiekvienas atvejis – unikalus

Apskritai, kiekvienas atvejis yra unikalus ir priklauso nuo daugybės faktorių: ar mergina nori, ar vaikinas nori, ar abu nusiteikę, ar su smagus pasimatymas... Mariaus patarimas vaikinams: svarbiausia, kad mergina tavimi pasitikėtų. Beveik kas antrai merginai nesvarbu kada bus pirmasis kartas su vaikinu – svarbiausia, kad ji juo pasitikėtų.

Vaikinai elgiasi kiek kitaip. Pasitikėjimo reikia 37 proc., per pirmą pasimatymą gali 35 proc., o kelių mėnesių lauktų tik 2 proc. stipriosios lyties atstovų.

Apskritai, jei nori greito rezultato, reikia rinkti 25-42 metų partnerius. Šioje amžiaus grupėje „pasirašančiųjų“ skaičius didžiausias (32-38 proc.), o kelis mėnesius tempiančių gumą – mažiausias (1-4 proc.).

Grįžkim prie pažinčių svetainių. Jos yra geras įrankis, kai ieškai antros pusės, bet pasirodo jis nemažiau efektyvus, jei domina seksas. 56 proc. prisipažino, kad pažinčių svetainėse sutiko tą ypatingą vaikiną ar merginą, su kuriuo kėlė audrą po kaldra.

Sakai: nesąmonė – pažinčių svetainės negali būti tokios efektyvios. Ot ir gali!

Jau sakėm, kad merginoms reikia pasitikėjimo, o vaikinai šiuo klausimu nedaug teatsilieka. Tai štai – pažinčių svetainėse bendraudami žmonės užmezga ryšį ir pradeda pasitikėti vienas kitu dar iki susitikimo. Kai susipažįsti bare, gatvėje, festivalyje ar kitose „tradicinėse“ kabinimo vietose, apie žmogų nežinai nieko. Kartais netgi vardo, o tai yra didžiulis NE.

Merginų ir vaikinų nuomonės skiriasi

Idėją apie seksą su nepažįstamuoju neigiamai vertina 70 proc. merginų. Vaikinai meilės nuotykį su nepažįstama mergina vertina ŽYMIAI palankiau – 70 proc. sako, kad jau išbandė ir tai yra gerai arba labai nori pabandyti. Abi lytys turi vieną panašumą. 7 proc. vaikinų ir merginų prisipažino, kad tiksliai neprisimena, ar Tai darė, nes tuo metu buvo apsvaigę. Vis dar manai, kad „tradicinės vietos“ yra „cool“?

Sugrįžkim į lovą ir pakalbėkim apie žmogaus organizmo funkcijas. Visos jų yra labai natūralios, bet yra laikomos „nemandagiomis“. Kas Lietuvos lovose nutinka, kai sekso metu vienas pagadina orą?

Jei tavo antra pusė yra 18-24 metų amžiaus, turi 10 proc. tikimybę būti išspintam iš lovos. Vyresni respondentai žiūri kur kas atlaidžiau – tokia tikimybė sumažėja perpus. Žinoma, kam dėl to kvaršinti galvą, kai užsiimi šiuo tuo malonaus.

Žinai, ką lietuvaičiai mėgsta daryti, kai užsiima šiuo tuo malonaus? Žiūrėti porno ir erotiką. O taip! Vieni dažniau, kiti rečiau, bet šitą gėrį žiūri visi ir yra labai didelė tikimybė, kad į darbą pasitelkia įvairius erotinius pagalbininkus. Juos naudoja 50 proc. mūsų apklausoje dalyvavusių merginų ir 55 proc. vaikinų. Dar 28 proc. merginų ir 27 proc. vaikinų jų nenaudoja, bet ateityje norėtų ką nors išmėginti. Moterys ir merginos dažniausiai naudoja lubrikantą ir vibratorių. Vyrai ir vaikinai – lubrikantą ir raiščius bei antrankius.

O jei į lovą priimtume dar vieną partnerį? O gal kelis?

Pasirodo, merginos greičiausiai neliktų sužavėtos tokiu pasiūlymu. Grupinį seksą yra išbandžiusios tik 11 proc. dailiosios lyties atstovių. Vyrai šioje vietoje stipriai pirmauja – su keliais partneriais vienu metu miegojo net 27 proc. vyrukų.

Dar labiau nuomonės išsiskiria, kai kalba pasisuka apie oralinį ir analinį seksą. Kas trečiai merginai oralinis seksas yra priimtina ir gerai, o analinis jau nebe. 27 proc. šiuo klausimu neturi griežtos nuomonės, 18 proc. nemėgsta nei oralinio, nei analinio, o beveik tiek pat – abu būdus vertina teigiamai. Reziumė – merginos oralinį seksą mėgsta labiau, bet yra visai nemažas šansas sutikti tokią, kuri mėgautųsi ir analiniu.

Stiprioji lytis abu būdus vertina teigiamai. 43 proc. sako „Taip“ ir analiniam, ir oraliniam seksui. 21 proc. neturi nuomonės ir tiek pat labiau mėgsta oralinį. Abu būdus nurašytų tik 4 proc. vyrų – 4,5 kartų mažiau nei moterų.

Amžius taip pat turi didelės įtakos žmogaus pasirinkimui. 18-24 m. vaikinai ir merginos šiuo klausimu labiausiai susikaustę – tik 29 proc. palaiko ir oralinį, ir analinį seksą ir net 10 proc. juos vertina neigiamai. Panašiai galvoja 43 ir daugiau gimtadienių atšventusių žmonių. Tuo tarpu 46 proc. 31-36 metų vyrų ir moterų abiems būdams sako „Taip“ ir tik 7 proc. abiems būdams sako „Ne“.

Pabaigai:

Priešingai paplitusiam įsitikinimui, Lietuvoje sekso yra. Daug ir įvairaus. Žmonės atsiveria, išbando naujus dalykus ir mėgaujasi procesu. Dabar žinai, ką lovoje išdarinėja lietuvaičiai, o ką išmėginti norėtum Tu?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.