Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Nauja madinga seksualinė technika – orgazminė meditacija

Vaizdo įraše – J.Dawson Londone vedama pamoka.<br>Youtube nuotr.
Vaizdo įraše – J.Dawson Londone vedama pamoka.<br>Youtube nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-07 10:49, atnaujinta 2018-01-07 10:23

Pasaulyje vis labiau populiarėja amerikiečių išrasta seksualinė technika, mokanti moteris, kaip prailginti malonumą, jaučiamą per orgazmą. Ši technika vadinama orgazmine meditacija arba tiesiog OM – joje yra elementų, pasiskolintų iš jogos ir meditacijos. OM išradėja amerikietė Nicole Daedone tvirtina, kad tai ir sustiprina ryšį tarp partnerių.

OM yra lengvas moters klitorio stimuliavimas 15 minučių be sustojimo. Tikslas – nebūtinai orgazmas, tiesiog stengiamasi „jausti“ pojūtį kaip galima intensyviau.

Tai paprastai praktikuojama poromis, kur vienas yra „glostytojas“, kitas – „glostomasis“. OM mokytojai teigia, kad tai veikia ta spačias smegenų dalis, kaip ir įprasta meditacija.

N.Daedone šios technikos JAV pradėjo mokyti 2001 m. Dabar tai išplitę visame pasaulyje ir tapę savotišku pamišimu. Visame pasaulyje OM praktikuoja daugiau kaip 10 tūkst. „medituotojų“, o vien Jungtinėje Karalystėje tokių – apie 2 tūkst., rašo „Daily Mail“.

OM užsiėmimai būna grupiniai arba, jei klientai nori daugiau privatumo, su individualiu treneriu. Grupiniuose užsiėmimuose už 7 valandų sesiją Jungtinėje Karalystėje tenka pakloti 195 svarus sterlingų (apie 267 eurus). Užsiėmimus galima lankyti tiek poromis, tiek po vieną.

Pasak britų organizatorių, kursų dalyvių publika labai marga: jų amžius svyruoja nuo 20 iki 70 ir net 80 metų. Profesijos – gydytojai, mokytojai, verslininkai, menininkai. 70 proc. ateina vieni, 30 proc. – poromis. Kai kurios poros būna kartu nugyvenusios net 30 metų.

Ar eiliniam piliečiui būna patogu, matant kitiems, atlikti tokius intymius veiksmus? Pasak organizatorių, dauguma sugeba perlipti per jaučiamą sumišimą, nes supranta, kad gauna vertingos patirties.

Organizatoriai netgi nufilmavo, kaip vyksta jų užsiėmimai. Vaizdo įraše – Justine Dawson Londone vedama pamoka. Matyti moteris, gulinti ant kilimėlio, po jos galva padėta pagalvė. Apatinė jos kūno dalis apnuoginta. Partneris sėdi šalia jos ant grindų.

„Moteris nusimauna kelnes ir atsigula. Partneris atsisėda šalia ir 15 minučių lengvai ir sąmoningai glamonėja jos klitorį“, – aiškino J.Dawson. Pasak jos, taip susiformuoja sąmoningesnis požiūris į seksą ir santykius.

Pati OM mokytoja pasakojo, kad daugybę metų užsiėmė meditacija ir ieškojo naujų sveikatingumo praktikų, kurios pagerintų jos ryšį su partneriu ir pagilintų ryšį su pačia savimi.

Ji įsitikinusi, kad orgazminė meditacija turėtų tapti žmonėms tokia pat įprasta, kaip ir tiesiog meditacija ar joga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.