8 moterų mąstymo apie seksą klaidos

Egzistuoja nemažai mitų, kurie trukdo moterims pajausti tikrą pasitenkinimą. Taip vyksta dėl to, jog dauguma moterų klaidingai įsitikinusios, jog apie seksą žino viską. Visko žinoti neįmanoma, o be to, juk mokomės visą gyvenimą, todėl nereikėtų atsisakyti naujai gautos informacijos arba faktų. Įvairūs stereotipai bei mitai trukdo judėti į priekį. Jų yra labai daug, tačiau portalas tochka.net pateikė 10 dažniausiai pasitaikančių.

Egzistuoja mitų, kurie trukdo moterims pajausti tikrą pasitenkinimą.<br>123rf.com nuotr.
Egzistuoja mitų, kurie trukdo moterims pajausti tikrą pasitenkinimą.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 9, 2015, 12:09 AM, atnaujinta Jan 7, 2018, 6:34 AM

1. Visus žavi ekstremalūs išbandymai lovoje

Nemažai silpnosios lyties atstovių mėgsta atkartoti tai, ką matė filmuose apie seksą. Dažniausiai jos vaidina sekso ištroškusias ekstremales. Patikėkite, vyrams šiais laikais tikrai pakanka adrenalino, todėl nebūtina ekstremaliai elgtis lovoje. Taip, retkarčiais nustebinti partnerį – labai gerai, tačiau, kas per daug, tas nesveika. Vyrams kur kas dažniau norisi švelnumo bei rūpestingumo, kurį galite išreikšti ir lovoje. Svarbiausia būti savimi. Jeigu išties norite ekstremalių pojūčių – nevaržykite savęs. Tačiau, jeigu tokiu būdu tiesiog bandote įtikti savo partneriui, patikėkite, jis tai greitai supras.

2. Vyrą jaudina apatiniai

Be abejo, puikūs apatiniai tikrai patiks jūsų vyrui, jie pabrėš jūsų kūno privalumus ir paslėps trūkumus. Tačiau apatiniai toli gražu ne pats svarbiausias dalykas. Vargu, ar ryte jūsų nuogą kūną pamatęs partneris galvos apie tai, kokius gi apatinius vakar dėvėjote. Tad seksualūs apatiniai dažniausiai reikalingi labiau pačiai moteriai, kad ši pasitikėtų savimi. Na o tokia moteris tikrai sugebės sujaudinti savo partnerį, net jei jos apatinis trikotažas nebus seksualiausias.

3. Svarbiausia yra galvoti apie savo išvaizdą

Didžiausia klaida yra galvojimas apie tai, jog sekso metu vyrui labiausiai rūpi jūsų plaukai, manikiūras arba oda. Psichologų teigimu, vyras mato moters išvaizdą visumoje, todėl, jeigu jūs atsidūrėte vienoje lovoje, neabejokite, jog jūsų išvaizda jam patiko.

4. Neverta bučiuotis po oralinio sekso

Oraliniam seksui tiesiog būtinas visiškas pasitikėjimas partneriu. Dėl kokybiško oralinio sekso dauguma vyrų nešios savo partneres ant rankų. Daugumai porų bučiniai po oralinio sekso – natūralus dalykas, kuris yra lyg padėka už suteiktą malonumą. Toks bučinys tik dar labiau suartina, tačiau svarbiausia, kad to norėtų abu partneriai. Jeigu bučiuosite vyrą tik todėl, jog „taip reikia“, nieko gero nebus.

5. Apsaugos priemonėmis pasirūpins vyras

Jeigu jūs galvojate, jog visi vyrai iš anksto pasirūpina apsaugos priemonėmis – labai klystate. Tikrai ne visi vyrai elgiasi taip atsakingai, todėl kartais tiesiog pasirūpinkite tuo pati. Juk apsauga gėdos nedaro, o jos nebuvimas gali turėti labai liūdnų pasekmių.

6. „Nepatiriu orgazmo – kažkas su manimi negerai“

Seksas – itin įdomi sritis, kurioje bet koks dalykas gali turėti tiek neigiamą, tiek teigiamą poveikį. Moterys kartais net neįsivaizduoja, kokie dalykai daro įtaką sekso kokybei. Net aistringiausios, sekso ištroškusios moterys, kartais nepatiria orgazmo – tai normalu. Svarbiausia nesusikoncentruoti ties tuo, kaip gi patirtį tą tikrąją palaimą.

7. Suvaidintas orgazmas geriau už prisipažinimą

Jeigu santykiai yra puikūs, trumpalaikiai ir viską matote rožine spalva – galite nutylėti. Tačiau, jeigu su šiuo žmogumi planuojate savo ateitį, būtina pasikalbėti. Priešingu atveju vėliau gali kilti rimtų nesusipratimų. Turėtumėte pasakyti partneriui, kas jums patinka, o kas – erzina. Su laiku vis tiek teks prisipažinti, jog beveik niekada nepatiriate orgazmo, o tai jau bus įrodymas, jog ilgą laiką melavote.

8. Buvo seksas – gal bus ir vestuvės?

Moterų mąstymas toks: jeigu mes mylimės, vadinasi, jog yra galimybė pastoti, jeigu yra tokia galimybė, tai reiškia, jog susituoksime, jeigu susituoksime – susilauksime vaikų. Taip veikia moters smegenyse įdiegta „programa“, kuri apsaugo ją nuo vienatvės. Tačiau labai dažnai toks mąstymas sukelia nemažai problemų. Pirmiausia reikėtų sužinoti partnerio norus, poreikius bei planus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.