Garsūs aktoriai atskleidė vietas, kur jiems patinka mylėtis

Netikėti Holivudo žvaigždžių pasisakymai apie savo patirtį lovoje jus nustebins. Gal net ir norėtumėte nors vaizduotėje atsidurti lovoje su garsenybe?

S. Johansson įkaitina neįprasta aplinka – jai net nereikia plačios lovos...<br>Reuters/Scanpix nuotr.
S. Johansson įkaitina neįprasta aplinka – jai net nereikia plačios lovos...<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 9, 2015, 10:43 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 4:32 AM

O gal jums pasirodys, kad ir jūsų intymaus gyvenimo patirtis – tokia pat kaip ir Holivudo dievukų. Tad trumpi pasakojimai apie intymų gyvenimą iš pirmų lūpų, jus, neabejotinai, sudomins.

Angelina Jolie (39 m.)

Aktorei nėra nepatogu kalbėti apie savo seksualinę patirtį, bet ji ne taip dažnai pasisako apie intymias scenas dabartiniu laikotarpiu. Tačiau 2008 metais A.Jolie užsiminė, kad laukdamasi dvynių Vivienne ir Knoxo, jautėsi geidžiama. Jos ir Brado (B.Pittas – aktorius, sutuoktinis) aistra liepsnojo stipriai: „Nėštumas – puikus laikas seksui. Tereikia būti išradingesnei lovoje – ir iš širdies pasilinksminsite“.

Cameron Diaz (42 m.)

Amžinai jauna blondinė filme „Čarlio angelai“ nesustodama kartojo: „daug vandens, daug juoko ir daug sekso. Paskutinis punktas labai svarbus!“.

Johnny Deppas (51 m.)

Pirmąją seksualinę patirtį J. Deppas apibūdino: „Tai – sekso ir rokenrolo stilius“. Tuomet jis buvo „The Flame“ atlikėjas.

Apie pirmą lytinį aktą jis kalba atvirai: „Pasimylėjome automobilyje, ant galinės sėdynės. Mergina, su kuria tai įvyko, buvo mūsų grupės gerbėja. Viskas buvo labai žavu. Dabar yra ką prisiminti!“, – portalas „elle.ru“ citavo žinomą aktorių, prodiuserį ir muzikantą.

Scarlett Johansson (30 m.)

Pasirodo, aktorę, dainininkę ir modelį įkaitina neįprasta aplinka – jai net nereikia plačios lovos. „Jeigu noriu ko nors ypatingo ir jaudinančio, galinė automobilio sėdynė – nuotykiui su vyru tinkamiausia vieta!“. Be to, ši mergina – su paraku, todėl mažai kas nusistebėjo, kai ji prisipažino, kad žiūri pornografinius filmus. Jos nuomone, tai – smagus vakaro praleidimo būdas. O pradedančiajam tokie filmai gali tapti sekso vadovu.

Eva Longoria (40 m.)

Sprendžiant iš knygos „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ populiarumo, daugelis nusivylusių namų šeimininkių norėtų, kad taip būtų pasakojama apie jas. Tačiau vienintelė, turėjusi drąsos tai pripažinti – Eva Longoria. „Man patinka valdingi vyrai. Būti nuolankiai – seksualu“, – sakė aktorė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?