6 moterų profesijos, kurias vyrai laiko seksualiausiomis

Lyčių lygybės epochoje išskirtinai moteriškų profesijų praktiškai neliko – lygiai taip pat, kaip ir išskirtinai vyriškų. Tačiau profesijų, kuria svyrai laiko išskirtinai moteriškomis ir seksualiomis, sąrašas bėgant metams praktiškai nesikeičia. Kodėl gi stiprioji lytis tokia neabejinga slaugytojoms, mokytojoms ir stiuardesėms?

Beveik kiekvienas vyras tarp savo vaikystės prisiminimų saugo atsiminimus apie romantiškus jausmus savo pirmajai mokytojai ar būrelio vadovei.<br>123rf nuotr.
Beveik kiekvienas vyras tarp savo vaikystės prisiminimų saugo atsiminimus apie romantiškus jausmus savo pirmajai mokytojai ar būrelio vadovei.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 10, 2015, 7:00 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 2:53 AM

Išaiškinti šį sudėtingą klausimą ėmėsi elle.ru.

1. Mokytoja

Beveik kiekvienas vyras tarp savo vaikystės prisiminimų saugo atsiminimus apie romantiškus jausmus savo pirmajai mokytojai ar būrelio vadovei. Viena vertus, mokytoja įkūnija valdžią ir griežtumą, o savo sugebėjimais kontroliuoti situaciją kartais nenusileidžia didelės korporacijos direktoriui.

Tuo pat metu mokytojos profesija įkūnija jautrumą, dėmesį, begalinę kantrybę ir gebėjimą nuoširdžiai mylėti vaikus. Vienu žodžiu – mokytoja geba savyje suderinti visiškai priešingas savybes – motinišką švelnumą ir valdingos moters griežtumą. Nenuostabu, kad toks kontrastas užburia vyrus jau mokykliniame suole.

2. Policininkė

Gražuolė griežta uniforma – bet kurio vyro svajonė. Tvarkos sergėtojų tarnyba – pavojinga ir sunki, reikalauja atsidavimo, drąsos, ryžto, intelektualinių gebėjimų ir labai geros fizinės formos. Kovoti su nusikaltėliais moterims tenka lygia greta su vyrais.

Tačiau mergina, gebanti net ir tokioje profesijoje nepavirsti į „eilinę Džein“ ir išlaikyti žavesį bei moteriškumą, neabejotinai pakerės pačią reikliausią vyro širdį. Nieko nėra seksualiau už harmoningą dvasinės ir fizinės jėgos bei moteriško silpnumo derinį.

3. Gydytoja, slaugytoja

Vyrų silpnybę, jaučiamą moterims baltais chalatais, paprasta paaiškinti. Net ir lyčių lygybės laikais vyrus traukia, tegul ir pasąmoningai, išskirtinai moteriškos savybės – gebėjimas atsidavusiai rūpintis kitais, gerumas, gailestingumas.

Jeigu prie šito pridėsime paprastai gydytojams būdingą griežtumą, organizuotumą ir intelektą, vaizdas susidarys neįtikėtinai seksualus ir patrauklus. Ne veltui slaugytojos kostiumas yra tokia populiari prekė „suaugusiųjų“ parduotuvėse.

4. Aktorė, dainininkė, šokėja

Moteris, pasirinkusi profesiją, susijusią su scena, paprastai tampa daugelio garbinimo objektu, o tai vyruose pažadina medžiotojo instinktą.

Aktorėms ir dainininkėms būdingas emocionalumas, ekstravagancija. Be to, būtent šios profesijos atstovėms paprasčiausia būti nuolat skirtingomis ir stebinti vis naujais įvaizdžiais. Prie jų neįmanoma priprasti – o tai būtent ta savybė, kuri neabejotinai užburia vyrus.

5. Namų šeimininkė

Dalis vyrų vis dar mąsto, kad moteriai nėra geresnio užsiėmimo, kaip namų ruoša ir vaikų auklėjimas. Ir tai – ne vien būdas pasidalinti darbais. Vyrai nuoširdžiai tvirtina, kad moteris, pašventusi save namams ir šeimai – neįtikėtinai seksuali.

Tai paaiškinama labai paprastai. Šalia tokios moters vyras „pagal nutylėjimą" tampa maitintoju, gynėju, ant jo gula atsakomybė finansiškai aprūpinti šeimą. Tuo tarpu moteriai atitenka silpnos princesės-židinio saugotojos, kuriai reikalinga globa ir rūpestis, vaidmuo.

6. Stiuardesė

Šią profesiją gaubia romantika ir paslaptingumas. Nuo pat savo atsiradimo ši profesija įsitvirtino tarp pačių seksualiausių moteriškų profesijų. Stiuardesės neįtikėtinu būdu savyje suderina trapumą ir stiprų charakterį. Savo malonia šypsena jos priverčia už-miršti skrydžio baimę, tačiau kartu geba akimirksniu pavirsti šaltakraujiškomis slaugytojomis, vertėjomis, psichologėmis, diplomatėmis, vaikų auklėtojomis – ko tik nenutinka per skrydžius.

Galiausiai, stiuardesės nesugaunamos ir nepasiekiamos – jos visada danguje, visada kelyje. O tai reiškia, kad, norint užkariauti šių tiesiogine prasme nežemiškų gražuolių širdį, reikia rimtai pasistengti – gali būti, kad netgi leistis paskui jas į pasaulio kraštą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.