Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Sukurti prezervatyvai moterims, garantuojantys joms orgazmą

Mičigane įsikūrę prezervatyvų gamintojai „IXu LLC" tvirtina sukūrę moterišką prezervatyvą, kuris kiekvieną kartą besimylint garantuoja joms orgazmą. Naujojo prezervatyvo, pavadinto „VA w.o.w“, širdelės ar žvaigždutės formos pagrindas vibruoja, taip neva suteikdamas moteriai aukščiausią malonumą.

Su šiais prezervatyvais kompanija tikisi užkariauti pasaulinę rinką, tačiau ambicijos vien tuo neapsiriboja.<br>ixullc.com nuotr.
Su šiais prezervatyvais kompanija tikisi užkariauti pasaulinę rinką, tačiau ambicijos vien tuo neapsiriboja.<br>ixullc.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-18 22:30, atnaujinta 2018-01-06 11:14

Gamintojai teigia, jog prezervatyvą į makštį moteris gali įsidėti likus net 8 valandoms iki sekso.

Gaminys buvo išbandytas su 50 porų, ir 70 proc. moterų tvirtino patyrusios orgazmą jau pirmąjį kartą, kai naudojo „VA w.o.w“.

Antrąjį kartą orgazmą patyrė 84 proc. moterų, o ketvirtajį – visi 100 proc. Tai buvo dar geresnis orgazmo patyrimo procentas, nei tarp vyrų.

Su šiais prezervatyvais kompanija tikisi užkariauti pasaulinę rinką, tačiau ambicijos vien tuo neapsiriboja.

„iXu“ planuose – sukombinuoti įprastus lateksinius prezervatyvus, apsaugančius nuo nėštumo, su miniatiūriniais elektroniniais sekso žaislais. Pasak kompanijos atstovų, ateityje prezervatyvai galės būti sujungiami su išmaniaisiais telefonais ir kontroliuojami nuotoliniu būdu.

Telefonu kontroliuojamas prezervatyvas galės atlikti įvairias stimuliuojančias funkcijas – sukelti vibravimo, pulsavimo pojūčius, skleisti garsą, šilumą ir šviesą.

Šiuo metu „iXu“ laukia patvirtinimo iš JAV maisto ir vaistų administracijos, leidžiančio prekiauti naujaisiais prezervatyvais JAV. Kol jie pasieks Europą, gali užtrukti 12-18 mėnesių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.