6 dalykai, išduodantys, koks vyras bus lovoje

Kai santykiai dar tik įsibėgėja, labai sunku įjungti šaltą protą ir įvertinti tolesnes perspektyvas. Tačiau yra galimybė įvertinti, ar vyras jums tinka seksualiai, dar iki pasiliekant su juo dviese. Žinant šiuos dalykus jums bus lengviau priimti teisingą sprendimą.

Atkreipkite dėmesį, kokius įpročius turi vyras, su kuriuo ketinate leistis į rimtesnius santykius.<br>123rf nuotr.
Atkreipkite dėmesį, kokius įpročius turi vyras, su kuriuo ketinate leistis į rimtesnius santykius.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 24, 2015, 3:47 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 12:03 AM

Seksualinis atitikimas – labai svarbu. Kas santykiai būtų harmoningi, nepakanka su partneriu vien žvelgti ta pačia kryptimi ir turėti bendrų interesų. Partneriai taip pat turi reguliariai suteikti vienas kitam malonumą, patenkinti ir suprasti vienas kitą – tai pati geriausia apsauga nuo neištikimybės.

Jūsų dėmesiui – pagrindiniai momentai, kurie išduoda jūsų partnerio seksualumą.

1. Išvaizda

Pagal išvaizdą sutinka – pagal protą išlydi. Ši taisyklė žinoma nuo seno Bet kuriuo atveju, pirmiausiai mes įvertiname vyro išvaizdą – ar jis mums simpatiškas, ar ne. Kiekviena moteris turi savus prioritetus – vienoms patinka aukšti, kitoms – plikiai, trečios eina iš proto dėl blondinų. Todėl jau per pirmąjį susitikimą, žiūrėdamos į vyrą, pagalvokite, ar bent jau teoriškai sutiktumėte su juo permiegoti, ar kategoriškai nesutiktumėte jokiomis aplinkybėmis. Jeigu atsakėte teigiamai, įsižiūrėkite geriau.

2. Kvapas

Ir tai visai ne apie kvepalus, kuriuos mėgsta naudoti jūsų išrinktasis. Visi mes, kaip bebūtų, esame gyvūnai, ir potraukis dažnai kyla būtent dėl kvapų suderinamumo. Būna, kad netgi ne pats seksualiausias vyriškis kvepia taip, jog akimirksniu pajuntame jo jėgą ir aistrą. Jeigu jums nepatinka vyro kvapas – vargu ar santykiai pakryps iki lovos. Bet jeigu ir jis kraustosi iš proto dėl jūsų aromato – vadinasi, jūsų laukia įspūdinga seksualinė patirtis.

3. Kalba

Kalbiniuose viražuose užkoduota daug kas. Žinoma, per pokalbius mes suprantame, ar pašnekovas mums įdomus, ar panašūs mūsų skoniai ir prioritetai, bet ne mažiau svarbu suprasti ir tai, kas paslėpta tarp eilučių. Pasitaiko, kad vyras pokalbyje duoda jums netiesiogines užuominas į savo norus ir poreikius, neišsakydamas to tiesiogiai, o kalbėdamas, regis, abstrakčiomis temomis – apie muziką, keliones. Pavyzdžiui, jeigu vyras mėgsta sunkųjį metalą, o jums labiau patinka lyriškos melodijos – vargu ar atitiksite vienas kitą lovoje. Jam greičiausiai patinka grubus seksas ir malonumai, o jūs ko gero linkusi į romantiką ir švelnybes.

4. Mimika ir gestai

Kūno judesiai, mimika, gestai, nugaros padėtis sėdint – visa tai padės jums atpažinti „jums skirtąjį“. Pagal gestus galima atpažinti, ar vyras pakankamai atviras, ar pasitiki savimi, ar gerai jaučiasi, ar jaučia jums potraukį, ar užima dominuojančią, ar pasyvią poziciją. Skaitant ženklus galima iš anksto numatyti, kaip praeis jūsų pirmoji naktis.

5. Įpročiai

Kiekvienas žmogus turi įpročių – buitinių, žalingų, valgymo. Tai – dalis mūsų, mūsų atspindys, kurį gali analizuoti ir vertinti aplinkiniai. Atkreipkite dėmesį, kokius įpročius turi vyras, su kuriuo ketinate leistis į rimtesnius santykius. Pavyzdžiui, nuėjus į restoraną vyras ilgai skaito meniu, rinkdamas patiekalą, kaip žinovas renkasi vyną – tai rodo, kad ir sekse jis žino, ko nori, ir jo norai bus gana konkretūs. Jeigu jūsų palydovas užsisako įprastą ir paprastą patiekalą, nors valgiaraštyje buvo ir kur kas įdomesnių variantų – tai veikiausiai liudija jo konservatyvumą. Vyrai, mėgstantys aštrų ir egzotišką maistą greičiausiai bus „egzotiški“ ir lovoje. Eksperimentavimas yra jų įprotis.

6. Pomėgiai

Kur vyksta jūsų susitikimai? Einate į muziejų ar parodą? Vaikščiojate susikibę už rankų po miestą ar plaukiojate valtimi? O galbūt nusprendėte kartu nueiti į ekstremalaus sporto užsiėmimą? Pramogų pasirinkimas dažnai atspindi ir vyro seksualinius prioritetus. Vargu ar vyras, mėgstantis nuobodų seksą misionieriaus poza, leisis ieškoti nuotykių ir bus pasirengęs užkariauti viršukalnes. Tuo tarpu jei vyras mėgsta meną ir jame susigaudo, tai rodo jo platų akiratį, potraukį grožiui. Vadinasi, ir per seksą jis mėgausis proceso grožiu ir estetika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.