Tik vyrams: 6 patarimai, kurie padės užkariauti moters širdį

Jei manote, kad norint palikti moteriai įspūdį pakanka reguliariai valytis dantis, praustis, šukuotis, mankštintis ir daugmaž tvarkingai rengtis, klystate. Ne, nesakome, kad tai nesvarbu. Anaiptol. Tačiau pasistengti reikės kur kas labiau.

Moterims patinka jaustis įvertintoms ir mylimoms.<br>123rf nuotr.
Moterims patinka jaustis įvertintoms ir mylimoms.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-01 21:55, atnaujinta 2018-01-05 05:57

Moterims patinka jaustis įvertintoms ir mylimoms. Dovanos (nebūtinai brangios), komplimentai ir spontaniški romantikos proveržiai – štai kam negali atsispirti dailiosios lyties atstovės. Suteikti tai, ko moterys trokšta, ne taip jau sunku. Štai šeši patarimai, kurie jums padės užkariauti geidžiamos moters širdį.

1. Visuomet prisiminkite, kad moterims patinka stiprūs, rimti ir blaivūs vyrai. Tokie, su kuriais jos jaustųsi saugios ir suprastos. Jei norite, kad moteris taip jaustųsi su jumis, atidžiai klausykitės, ką ji sako, atkreipkite dėmesį į kūno kalbą ir pasistenkite ją suprasti.

2. Nesijaudinkite dėl savo išvaizdos. Gražus ar ne – šiuo atveju ne pats svarbiausias klausimas. Moterys pastebi ne tik raumenis ir gražią šypseną. Patikėkite, pro jų akis neprasprūsta nė menkiausia detalė. Tačiau svarbiausia, kad susiklosčius bet kokiai situacijai išliktumėte mandagus ir pagarbus.

3. Būkite charizmatiški džentelmenai. Pasitikėkite savimi ir pristatykite save tik iš geriausios pusės. Tai yra būkite draugiški, skleiskite aplink save teigiamas emocijas ir nepamirškite džentelmeniškų manierų.

4. Priverskite moterį patikėti, kad ji -- pati gražiausia. Visoms moterims patinka dėmesys. Negailėkite savo damai komplimentų. Girkite jos grožį, gerumą, karjeros pasiekimus.

5. Venkite perdėtų reakcijų ir emocijų. Pasikartosime – moterims patinka rimti, ramūs, savimi pasitikintys vyrai. Moters, kuriai norite palikti tik geriausią įspūdį, draugijoje saikingai vartokite alkoholinius gėrimus. Juk jūs nenorite, kad ji pagalvotų, jog esate alkoholikas?

6. Tobulėkite. Moterims patinka talentingi vyrai. Mokykitės ko nors nauja. Žavi dama tikrai neliks abejinga, jeigu jai pasiūlysite kartu mokytis šokti tango.

Po viso to jau galite tikėtis, kad ji neatstums ir jūsų aistringų vilionių. 

Parengė Ernesta Vinevičiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.