Sekso žaidimai, kurie baigsis tragedija, jei laiku nesustosite

BDSM santrumpa, reiškianti surišimą ir discipliną, dominavimą ir nulankumą, sadizmą ir mozochizmą, tampa vis labiau populiaresnė ir kaitina žmonių fantazijas. Ne vienas pasvajoja ir apie tokių fantazijų įgyvendinimą. Įprastai, šių žaidmimų metu vienas partneris tampa dominuojančiu, kitas – nuolankiuoju. Šįkart apie tai, ką turėtų žinoti dominuojantis partneris, kad žaidimas būtų malonus abiem.

Prieš žaidimą gerai apgalvokite, ko tikitės iš savo partnerio, ką jam įsakinėsite, kaip bausite, pasvarstykite, kokių priemonių jums gali prireikti.<br>123rf nuotr.
Prieš žaidimą gerai apgalvokite, ko tikitės iš savo partnerio, ką jam įsakinėsite, kaip bausite, pasvarstykite, kokių priemonių jums gali prireikti.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Marta (uzrasainevisiems.popo.lt)

2015-05-22 18:58, atnaujinta 2017-11-27 06:57

Nepamirškite, kad geras BDSM žaidimas prasideda nuo atvirumo ir artumo su partneriu, todėl būtinai būkite pakalbėję apie tai, kas jus šiame žaidime traukia, ką norėtumėte išbandyti, kas priimtina, o kas ne.

Taip pat prieš žaidimą gerai apgalvokite, ko tikitės iš savo partnerio, ką jam įsakinėsite, kaip bausite, pasvarstykite, kokių priemonių jums gali prireikti. Kiekviena žaidimo detale itin daug domėkitės, kaip kiekvieną veiksmą atlikti maloniausiai, ko derėtų vengti, ko išvis nedaryti.

Pagalvokite, kokią rolę prisiimsite jūs ir kokią paskirsite jums pavaldžiam partneriui. Jei pasiruošimo metu kyla kokių nors abejonių, ar tai būtų tinkama, būtinai pasitarkite su antrąja puse.

Žaidimą pradėkite nuo taisyklių. Įvardinkite partneriui, kas jis nuo šiol yra pavyzdžiui, vergas. Paaiškinkite, kaip nuo šiol turi kreiptis į jus, kas jam galima, ko negalima, kam turi atsiklausti jūsų leidimo.

Taip pat sutarkite dėl saugos žodžio. Saugos žodis, tai koks nors įprastai kalboje nenaudojamas žodis (dažnai mėgstamas naudoti „raudona“), tam, kad sustabdyti žaidimą, jei partneriui kažkas nemalonu, kelia per didelį skausmą ar tiesiog nebenori tęsti.

Tokiu atveju frazės „ne“, „nenoriu“, „sustok“tarsi ignoruojamos ir tuo pačiu kaitina atmosferą. Taip pat gera idėja turėti du saugos žodžius: vienas veiksmo stabdymui, kitas tik tempo mažinimui, pavyzdžiui, plakimas botagu yra kiek per skaudus, bet šiek tiek silpniau tęsti jūs nieko prieš, ar norite kad jums vos atlaisvintų pančius, kuriuose esate.

Dažnai poros tam naudoja kodinį žodį „geltona“. Prisiminkite, kad saugumo žodį naudoti nėra blogai, tai kaip tik padeda nustatyti žaidimo ribas ir pažinti partnerį. Tiesa, yra porų, kurios nenaudoja saugos žodžio, neva tai palieka vergui teisę į kontrolę ir šiek tiek gadina malonumą. Visgi patartina jį turėti. Persistengti nėra gerai.

Išaiškinę visas taisykles jums paklūstančiam partneriui, būtinai įsitikinkite, ar jam viskas aišku.

Žaidimo metu išlaikykite autoritetą. Jei pasakėte, kad padarius kažką nubausite, nepamirškite nubausti. Jei vergas priešinasi, tačiau nenaudoja saugos žodžio, parodykite savo viršenybę ir sutramdykite.

Kai kurie, būdami vergo pozicijoje naudoja priešinimąsį tam, kad dar labiau įkaitintų veiksmą. Reikalavimus ir bausmes dėstykite užtikrintai, neleiskite abejoti jumis. Ir nebijokite versti žmogų kažką daryti, jei jūs prieš tai aptarėte, kad mylimasis norėtų tai išbandyti. Tai pat jūs turite saugos žodį. Jei partneris jausis blogai, jis jus stabdys. Iki tol būkite absoliučia ir nenuginčijama valdžia.

Dominuojant labai svarbu žinoti, kad jums paklūstantis žmogus yra ne tik jūsų sekso žaisliukas, kuris jus linksmina. Jūs taip pat esate už jį atsakingi. Viską privalote atlikti taip, kad nesukeltumėte žalos kitam žmogui ir gerai apgalvotai.

Žaidžiate pakankamai ekstremaliai, todėl nenumatyti netikėtumai kartais gali iškilti. Jei užkemšate partneriui burną, būtinai stebėkite jo kvėpavimą, jei pančiojate jį, stebėkite ar nesutrikdote kraujotakos, jei naudojate įmantresnius mazgus ar supančiojimo būdus, būtinai po ranka turėkite įrankį, kuris būtų pakankamai aštrus nupjauti pančius.

Visada stebėkite partnerio kūno kalbą, kvėpavimą, galbūt partneris nedrįsta pasakyti saugos žodžio arba jį pamiršo. Geriau trumpam sustoti ir pasitikslinti, ar viskas gerai, nei sukelti neigiamų padarinių. Taip pat niekada nepalikite surišto ar užkimšta, užklijuota burna partnerio vieno be priežiūros.

Po žaidimo seanso būtinai pasirūpinkite savo parneriui. Po visų nekasdienių ekstremalių pojūčių  abiems partneriams reikia švelnumo ir dėmesio. Visgi tam, kuris buvo nuolankusis, jo reikia daugiau. Pasirūpinkite, kad jis po žaidimo jaustųsi komfortabiliai, jam būtų šilta, gera, ramu ir jauku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.