Kaip moterys gali paįvairinti misionieriaus pozą

Dažnai laikoma, kad mylintis misionieriaus poza, visą darbą atidirba vyras, o moteris tiesiog paguli ir pabūna graži, na, geriausiu atveju, paglamonėja jam nugarą. Taip paskui liaudyje ir sklando posakiai apie malkas lovoje.

Paįvairinkite misionieriaus pozą<br>123rf.com nuotr.
Paįvairinkite misionieriaus pozą<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Marta (uzrasainevisiems.popo.lt)

Jun 4, 2015, 5:33 PM, atnaujinta Nov 24, 2017, 9:39 AM

Taip, moters judėjimo laisvė šioje pozoje gan stipriai apribota. Vis gi, tikrai yra nemažai būdų, kaip moteris gali šią pozą paįvairinti ir suteikti daugiau malonumo vyrui.

Pirmiausia, tai labai patogi poza ieškoti naujų vyro erogeninių zonų, kadangi didžioji dalis vyro kūno jums lengvai pasiekiama. Naujų erogenininių zonų ieškoti visad verta. Net ten, kur ne kartą ieškojote ir neradote.

Kartais būna taip, kad kažkokia zona pajautrėja tik tam tikru susijaudinimo momentu, taip pat tai gali priklausyti nuo tos dienos nuotaikos ar hormonų kiekio.

Tad glamonėkite jautrias ir galimai jautrias mylimojo zonas: visą nugarą, sėdmenis, jei pasiekiate, šiek tiek žemiau jų, kapšelį, tarp kapšelio ir išangės, papilvę, spenelius, galvą.

Bučiuokite ar šveniai kandžiokite kaklą, ausis.

Švelniai (o jei partneris nieko prieš, ir stipriau) nagais įsirėžkie į jo nugarą.

Eksperimentuokite su kojų padėtimi. Apsivykite kojomis jo liemenį, pritraukite kojas arčiau savęs, gal net prie krūtinės, ar kaip tik nuleskite, bet kaip, kaip jums tik pavyksta ir atrodo patogu. Taip paįvairinsite vyro įsiskverbimo kampą ir siaurumą. Taip pat galite pabandyti prikelti dubenį (lengviau tą padaryti, partnerį apsivijus kojomis). Tuo metu galite pabandyti judinti klubus į jo ritmą.

Pašnabždėkite jam ką nors. Jo ausis labai arti, tad puikus metas pasakyti ką nors seksualaus. Jei neturite polinkio kalbėti gašliai, galite tiesiog pasakyti kaip jums gera, malonu ar išmurkti jo vardą.

Taip pat labai seksualiai gali veikti prašymas kažką padaryti, kas jums sukeltų daugiau malonumo, pavyzdžiui, glamonėti krūtinę, pabučiuoti kaklą ir t.t. Ir nebijokite improvizuoti, net jei ne viskas bus, kaip įsivaizdavote, rodoma iniciatyva ir pastangos seksui prideda daugiau ugnelės!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.