Orgazmą galima pasiekti vien tik glamonėjant krūtų spenelius

Turbūt ne vienam yra tekę perskaityti įdomų faktą, kad moterys gali patirti orgazmą stimuliuojant jų krūtų spenelius. Turbūt kai kurios moterys, tai perskaičiusios pagalvojo – visiška nesąmonė. Bet neabejoju, atsiras ir tokių, kurios bent kartą tai patyrė.

Atradus, kurie judesiai jus labiausiai jaudina, nesitikėkite greito rezultato, mėgaukitės, kaip pamažu vis labiau kyla jaudulys.<br>123rf nuotr.
Atradus, kurie judesiai jus labiausiai jaudina, nesitikėkite greito rezultato, mėgaukitės, kaip pamažu vis labiau kyla jaudulys.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Marta (uzrasainevisiems.popo.lt)

Jun 6, 2015, 5:09 PM, atnaujinta Nov 24, 2017, 12:14 AM

Pirmuosius spenelių orgazmus patyriau visiškai atsitiktinai. Vėliau sekė bandymai patirti juos specialiai. Pradžioje tai nesisekė. Ir tik vėl, labai netikėtai, itin stipraus susijaudinimo metu, pajaučiau TAI! Tada supratau, kad iki tol patirti tokį orgazmą, kaip visada trukdė didžiausias orgazmo priešas – galvojimas.

Aš per daug tyrinėjau savo pojūčius, laukiau tos akimirkos, kada gi, ir taip nubaidydavau visą malonumą. Tad dabar tiesiog atsipalaiduoju ir mėgaujuosi. Beje, tai puikus sekso pakaitalas mėnesinių metu.

Taigi jau žinome, kad reikia atsipalaiduoti, mėgautis, stipriai susijaudinti. O kas toliau?

Pirmiausia, eksperimentuokite, kaip liečiami speneliai kelia daugiausia virpuliukų kūne. Galbūt sujaudins sukamieji judesiai vienu pirštu, gal spenelio sukinėjimas tarp dviejų pirštų, jų spaudymas, gal laižymas liežuviu, čiulpimas ar kandžiojimas. Švelnūs ar stipresni judesiai.

Galite stimuliuoti vieną spenelį ar abu vienu metu. Nepamirškite, kad skirtingu menstruacijų ciklo metu krūtys gali būti skirtingai jautrios, tad vienu metu gali labiau jaudinti vieni prisilietimai, kitu – kiti, ar net būti metas, kai speneliai bus per jautrūs stimuliavimui. Todėl, jei vienu metu kažkas ne itin patiko, paeksperimentuokite dar kelis kartus.

Atradus, kurie judesiai jus labiausiai jaudina, nesitikėkite greito rezultato, nes ypač pradžioje tai gali užtrukti. Tiesiog mėgaukitės, kaip pamažu vis labiau ir labiau kyla jaudulys.

Ir, mieli vyrai, jei matote, kad moteris vis labiau artėja prie orgazmo, nekeiskite judesių, nes teks pradėti darbą nuo pradžių.

Tiesa, stipresnį orgazmą gali pavykti pajusti, jei tuos pačius judesius suintensyvinsite, pagreitinsite. Taip pat įdomi patirtis, kai pasiekus orgazmą, staiga spenelis gan stipriai suspaudžiamas. Tuo metu pojūčiai taip susipina, kad atrodo, jog orgazmas padvigubėja.

Jei visgi nepavyko patirti orgazmo, nenusivilkite. Net ir nepatyrus orgazmo, žaidimai su speneliais yra labai malonūs ir stipriai jaudinantys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.