Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Vyras be penio sugebėjo permiegoti su 100 moterų

Andrewas Wardle'as – 40-metis britas, kuris neturi penio. Jis gimė su reta liga – šlapimo pūslės ekstrofija, dėl kurios šlapimo pūslė buvo išorinėje kūno dalyje. Gydytojai sutvarkė pačią šlapimo pūslę, tačiau A.Wardle'o penis taip ir neišsivystė. Nepaisant šio fakto, vyras permiegojo su daugiau nei 100 moterų.

Dabartinė vyro be penio mergina, 25-erių Fedra Fabian iš Budapešto, teigia, jog savo partneriui atleido tai, kad jis visus metus nuo jos slėpė paslaptį apie savo kūną.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Dabartinė vyro be penio mergina, 25-erių Fedra Fabian iš Budapešto, teigia, jog savo partneriui atleido tai, kad jis visus metus nuo jos slėpė paslaptį apie savo kūną.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 9, 2015, 2:22 PM, atnaujinta Nov 23, 2017, 1:28 PM

Apie jį netgi sukurtas dokumentinis filmas. Filme atskleidžiama, kad vyrui atliktos 4 operacijos, kurių metu iš jo rankos odos sukurtas normaliai funkcionuojantis penis.

Kita filmo dalis – įrašai, kuriuose A.Wardle'as draugams, buvusioms merginoms ir dabartinei partnerei atskleidžia visą tiesą apie savo kūną. Šie žmonės nežinojo apie jo ligą.

„Aš jiems atskleidžiau tik penktadalį tiesos, – sakė vyras. – Tai sunku paaiškinti naujai merginai. Kai vienai merginai pasakiau dalį tiesos, ji man trenkė į veidą. Ji tikriausiai įtarė, jog meluoju, tačiau tokių dalykų negaliu atskleisti iš karto.“

Nenorėjo atskleisti paslapties

A.Wardle'as teigia, jog permiegojo su daugiau kaip 100 moterų. Dauguma jų nežinojo, jog vyras neturi penio.

Tačiau jo supratimas apie permiegojimą – kitoks, nei daugumos: vyras taip vadina intymius santykius. A.Wardle'as juos nutraukdavo, jei matydavo, kad viskas gali pakrypti pavojinga linkme.

Jis eksperimentavo su LSD bei ekstazy narkotikais ir tuo prisidengdavo, kad nereiktų moterims atskleisti savo paslapties.

„Guldavausi su moterimis į lovą, bet sakydavau, jog dėl narkotikų negaliu daryti nieko daugiau, – pasakojo vyras. – Permiegojau su virš 100 moterų. Su kai kuriom turėjau ilgiau trunkančius santykius, o kai kurios tebuvo vienos nakties nuotykis.“

A.Wardle'as prisipažino, kad nesididžiuoja tuo, ką padarė – jis melavo 100-ui moterų.

Draugas Wayne'as Butleris laikė jį kazanova, tačiau buvo šokiruotas, kai sužinojo visą tiesą.

„Jis labai žavus, turi kalbos dovaną ir puikiai sutaria su moterimis,“ – paaiškino W.Butleris.

Sužinojusi nesijautė išduota

Dabartinė vyro be penio mergina, 25-erių Fedra Fabian iš Budapešto, teigia, jog savo partneriui atleido tai, kad jis visus metus nuo jos slėpė paslaptį apie savo kūną.

Pora kartu nuo 2012-ųjų metų. A.Wardle'as ilgą laiką vengė sekso ir teisinosi, kad turi rimtą inkstų infekciją, rašo „Daily Mail“.

„Sužinojusi tiesą nesijaučiau išduota, – sakė F.Fabian. – Nors esame pora, tai – jo asmeninis reikalas.

Kai kurioms moterims sunku prisipažinti, jog yra nevaisingos. Įsivaizduoju, kaip sunku turėjo būti Andrewui.“

Moteris irgi pasirodo dokumentiniame filme. Nepaisant vyro negalios, ji teigia, jog gyvena normalų romantinį gyvenimą ir yra laiminga.

„Pirmas dalykas, kurį jame pastebėjau – tai, kad jo humoro jausmas buvo nuostabus, – F.Fabian kalbėjo apie jų pirmąjį susitikimą Skegneso poilsio namuose, kuriuose abu dirbo. – Mes visada juokdavomės. Jis buvo kaip magnetas.“

A.Wardle'as ir F.Fabian grįžo į savo gimtuosius miestus, bet ir toliau palaikė santykius, kiekvieną dieną kalbėjosi per „Skype“.

Džiaugiasi savo santykiais

Vyrui dėl didelio atstumo buvo nesunku slėpti savo ligą, tačiau jis turėjo būti atviras, kai partnerė prisipažino norinti po 5 mėnesių atvažiuoti į Didžiąją Britaniją ir gyventi kartu.

„Nemaniau, kad ji atvažiuos, – sakė A.Wardle'as. – Be ji tai padarė.“

Jis iš pradžių vengė intymumo ir teisinosi, jog turi inkstų problemų, bet vėliau atskleidė visą tiesą.

„Visą tiesą galiu atskleisti tik tada, kai gerai pažįstu žmogų, – teigė vyras. – Menkai pažįstamas gali tiesiog tave palikti.“

F.Fabian sužinojusi tiesą nė negalvojo išsiskirti su savo vyru.

„Tikiu, kad mes – ne gyvūnai, – sakė ji. – Mes prieš užmigdami tiesiog kalbamės lovoje. Jis yra mano geriausias draugas. Su jokiu kitu vyru nejutau tokio ryšio.“

Parengė Dorotėja Noreikaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.