Vyras apiplėšė banką, grasindamas sekso žaislu

Kam reikalingas vibratorius – ko gero, aiškinti nereikia. Tačiau išradingi žmonės šiuos žaisliukus sugeba pritaikyti ir kur kas plačiau.

Išradingas plėšikas sukonstravo „bombą“ iš dėžės, juodos lipnios juostos, vibratoriaus ir mobiliojo telefono.<br>123rf nuotr.
Išradingas plėšikas sukonstravo „bombą“ iš dėžės, juodos lipnios juostos, vibratoriaus ir mobiliojo telefono.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 2, 2015, 2:00 PM, atnaujinta Oct 28, 2017, 8:29 AM

Birželį JAV, Pistburge buvo suimtas plėšikas Aaronas Steinas, iš banko pagrobęs nenurodytą pinigų sumą. Sunku patikėti, tačiau daiktas, kuriuo grasindamas jis privertė banko darbuotojus atiduoti jam pinigus, buvo vibratorius.

A.Steinas užėjo į PNC banko padalinį ir pasakė, kad turi bombą. Banko kasininkei parodęs iš po marškinėlių kabančius kažkokius laidus, jis pareikalavo pinigų.

Ši, žinoma, pakluso. Pinigus plėšikas nusinešė į automobilį ir išvažiavo. Vėliau policija automobilį susekė.

Pas įtariamąjį buvo rasti ir šiukšlių maiše paslėpti grynieji pinigai, ir „bomba“, kurią jis naudojo per apiplėšimą. Ji buvo sukonstruota iš dėžės, juodos lipnios juostos, vibratoriaus ir mobiliojo telefono.

A.Steino laukia teismas – jam pateikti net devyni kaltinimai. Tarp jų – užpuolimas sunkinančiomis aplinkybėmis, apiplėšimas, grasinimas panaudoti masinio naikinimo ginklą ir netikro masinio naikinimo ginklo laikymas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.