Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Pašėlę sekso žaidimai, apie kuriuos gal net nedrįstate pagalvoti

Universalaus patarimo, kas maloniausia užsiimant seksu, nėra, tad geriausia eksperimentuoti ir atrasti, kas yra maloniausia jums. Jei norite sužinoti 3 svarbiausias taisykles sekso žaidimų, apie kuriuos gal net nedrįstate pagalvoti, skaitykite toliau.

Sužinokite 3 svarbiausias taisykles sekso žaidimų, apie kuriuos gal net nedrįstate pagalvoti.<br>123rf nuotr.
Sužinokite 3 svarbiausias taisykles sekso žaidimų, apie kuriuos gal net nedrįstate pagalvoti.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Marta (uzrasainevisiems.popo.lt)

2015-07-18 16:41, atnaujinta 2017-10-25 11:05

Analiniai žaidimai – tai pasižaidimai su užpakaliuku naudojant įvarius sekso žaisliukus, pirštus, liežuvį.

Analiniai žaidimai puikiai tinka tiek pasiruošimui ir užpakaliuko treniravimui analiniam seksui, tiek ir kaip pašėlusi sekso žaidimų preliudija. Gerai atsipalaidavus, tokie žaidimai, suteikia didžiulį psichologinį jaudulį, o dar labiau atsipalaidavus – ir fizinį malonumą ar net orgazmą.

Bet kokiems analiniams žaidimams pačios svarbiausios yra 3 taisyklės:

1. Lubrikantas. Daug lubrikanto. Labai daug lubrikanto. Jei manote, kad lubrikanto naudojate daug, pridėkite dar šiek tiek.Taip pat svarbu ir tinkamas lubrikantas. Geriausia rinktis specialius analinius lubrikantus, kadangi jie dažniausiai savo sudėtyje turi medžiagų, padedančių atpalaiduoti raumenis ir juos raminančių.

Taip pat atsižvelkite į lubrikanto specifiką: vandens pagrindo lubrikantai greit įsigeria į odą, tad kartas nuo karto žaidimo metu reiktų jo papildyti, tačiau jis puikiai tinka, jei naudojami prezervatyvai ar silikoniniai žaisliukai, taip pat jų sudėtis pakankamai natūrali.

Aliejaus pagrindo lubrikantai ar natūralus aliejus (gan dažnai naudojamas kokosų aliejus) būna pačios natūraliausios sudėties, tačiau ardo lateksą, todėl netinka naudoti su prezervatyvais.

Silikoniniai lubrikantai visiškai nesigeria į odą, todėl jie išlaiko žymiai ilgiau, tačiau dažniausiai visiškai netinkami naudoti su silikoniniais žaisliukais, o ir kartais ir prezervatyvais (tikslios informacijos ieškokite prekės etiketėje).

2.Atsipalaidavimas. Kuo labiau atsipalaiduosite, tuo lengvesnis žaidimas su jumis bei daugiau malonumo pajausite. Nesistenkite galvoti, ar vėliau skaudės, mėgaukitės tuo, ką jaučiate dabar. Jei suskaus, ar jausite kažką nemalonaus, tada ir sustabdysite.

Žinau, kad kartais gali būti nelengva atsipalaiduoti. Tačiau tikrai verta. Atsipalaiduoti geriausiai padeda didelis seksualinis susijaudinimas, tad prieš žaidimą pažaiskite, padirginkite erogenines zonas ar net patirkite orgazmą.

3. Kantrybė. Viską atlikite kantriai ir neskubėdami. Ypač pačioje žaidimų pradžioje. Pradėkite nuo pačių mažiausių žaislų ar vieno piršto. Jei ketinate vėliau naudotis didesniais žaislais ar pereiti prie analinio sekso, žaislų dydį ar pirštų kiekį keiskite pamažu.

Įeikite taip pat lėtai, kuo didesnis žaislas, tuo lėčiau. Nuolat stebėkite partnerį, klauskite, kaip jaučiasi. Net jei nemalonus jausmas yra nedidelis ir norima tęsti, sulėtinikite tempą. Jei judate, imituojant frikcijas, taip pat pradėkite nuo lėtesnio tempo ir tik partneriui apsipratus su pojūčiais, greitėkite.

Nelaikykite nesėkme, jei su kažkokiu žaisliuku nepavyksta įeiti ar jis įeina ne visas. Labai dažnai viskas puikiai pavyksta po kelių bandymų. Tas pats liečia ir analinį seksą – jei nepavyksta, tačiau abu to norite, bandykite kitus kartus vėl žaisti didinant žaisliukus ir gali būti, kad pavyks sklandžiai. O jei vis gi nepavyksta, tačiau su smulkesniais žaisliukais ar pirštu pažaisti visai malonu, mėgaukitės keliamais pojūčiais ir nesistenkite peržengti galimybių ribos.

Analinių žaislų įvairovė labai didelė: įvairių tekstūrų kaiščiai, grandinėlės, kamuoliukai, vibruojantys, pripučiami ir taip toliau.

Universalaus patarimo, kas maloniausia, nėra, tad geriausia eksperimentuoti ir atrasti, kas yra maloniausia jums.

Svarbiausia, pirmiems žaidimas neišsirinkti per didelių žaisliukų. Taip pat rinkdamiesi žaisliuką, gerai jį apžiūrėkite, ar nera šiurkščių kraštų, kurie galėtų brėžti, ar jis užsibaigia pakankamai dideliu išplatėjimu, kad žaisliukas į užpakaliuką neįeitų visas ir ar pats jo galas nėra per aštrus ar šiurkštus sąlyčiui su oda. Taip pat -- jei sekso žaislas turi stiprų, keistą, nemalonų kvapą, jo geriau nenaudokite, nes jis gali būti nesaugus.

Neturint sekso žaisliukų arba pačiai pirmai patirčiai dažniausiai naudojami pirštai. Tačiau atkreipkite dėmesį, kad ne visiem tai gali būti malonu ar net erzinti. Tai gali sukelti nagai, įvairios odos atplaišėlės ar tiesiog piršto nelygumas. Tiesa, piršto sukeliamiems nemaloniems pojūčiams panaikinti galima tiesiog išbandyti lateksinę pirštinę. Taip pat prieš kišant pirštą į užpakaliuką pasirūpinkite, kad nagai būtų kuo trumpesni.

Nepamirškite, kad analiniai žaidimai yra ne tik žaidimai su moterimis. Vyrai iš to taip pat gali pasisemti daug malonumo. Tuo labiau, kad vyrams tokiu būdu galima puikiai pastimuliuoti prostatą (tiek pirštu, tiek specialiais masažuokliais).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar I. Šimonytė gali pasipriešinti G. Nausėdai?