Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Neįtikėtina – pirmoji katalikiška erotinių prekių parduotuvė

Teoriškai tikėjimas ir seksas – du ne itin nesuderinami dalykai. Daugumai mūsų atrodo, jog katalikų tikėjimas labai varžo žmones. Juk seksas labai dažnai tėra malonumas, o jo tikroji paskirtis lieka užmarštyje. Tikintieji gali mylėtis tik viena poza, tik po vestuvių. Apie kontracepciją negali būti nė kalbos. Tačiau katalikams skirtos, internetinės erotinių prekių parduotuvės įkūrėjai įtikinę – tikinčiųjų lovose taip pat privalo būti karšta. Jų teigimu, seksas privalo teikti malonumą ir pasitenkinimą. Pirmoji tokio pobūdžio internetinė parduotuvė jau atidaryta Lenkijoje.

Tad kuo išskirtinis yra šių prekių asortimentas?<br>123rf.com nuotr.
Tad kuo išskirtinis yra šių prekių asortimentas?<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 23, 2015, 11:04 PM, atnaujinta Oct 24, 2017, 9:01 AM

Tokios internetinės parduotuvės įkūrėjai nusprendė, jog tarp jų siūlomų prekių nebus vibratorių, guminių, nepadoriai atrodančių žaislų. O ką jie tada gali pasiūlyti? Nepatikėsite – gražius, mielai atrodančius žaislus, kuriuos puošia citatos iš biblijos. Vieni žodžiai kviečia eiti kartu ir pajusti tikrą malonę, tuo tarpu kiti – džiūgauti ir linksmintis.

Jeigu kalbėtumėme apie apatinius – jų čia tikrai rasite. Įdomiai išsiuvinėtos pėdkelnės, papuoštos liemenėles, kelnaitės su juostele. Čia taip pat galima rasti įvairių aliejukų masažui, intymios higienos prekių, o taip pat filmų. Taip – DVD plokštelės su filmais apie meilę.

Tad kuo išskirtinis yra šių prekių asortimentas? Visu pirma, prekės skirtos santuokoje gyvenančioms poroms, kurios nori paįvairinti savo seksualinį gyvenimą, tačiau nenori džiaugtis nešvankumais ir pigiai atrodančiais apatiniais. Žmogus – Dievo kūrinys, ir šie pirkėjai to nepamiršta. Jie gali įsigyti dar ir knygų, kuriuose aprašytas net Jono Pauliaus II požiūris į sutuoktinių dvasingumą.

Čia didelis aliejų bei kvepiančių žvakių pasirinkimas, tačiau tai ne viskas. Galima įsigyti ir nėštumo testą. Kontracepcijai čia ne vieta, todėl nėštumo testai yra, o prezervatyvų – tikrai nerasite. Tokie dalykai kaip „valgomieji flomasteriai“ ar dažai, kuriuos galima nulaižyti nuo mylimo žmogaus kūno bei kutenimui skirtos plunksnos – asortimente egzistuoja.

Seksas po vestuvių, jokios kontracepcijos, jokios gėdos prieš Dievą ir nuodėmės nebuvimas – pagrindinis šios internetinės parduotuvės šūkis.

Tuo tarpu Dūkšto Šv. Stanislovo Kostkos, Gedžiūnėlių Švč. Mergelės Marijos Sopulingosios ir Kazitiškio Šv. Vysk. Stanislovo parapijų Administratorius Sigitas Grigas tokiai neva „katalikiškai“ idėjai nepritaria. „Čia yra perlenkiama lazda, kuomet Šv. Raštu tiesiog manipuliuojama. Tai yra nesuderinami dalykai. Ką jau kalbėti apie žaislus, ant kurių, kaip sakėte, cituojama Biblija...“, – stebėjosi kunigas Sigitas Grigas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.