Kaip neperkaisti mylintis karštu oru

Kartais taip nutinka, kad net ir Lietuvą aplanko svilinantys karščiai. Jei jau taip nusisekė, kad per karčius būstas taip pat smagiai įkaista, seksas gali tapti dideliu iššūkiu.

Pirmiausia, atsisakykite visų sekso pozų, kurių metu jūs esate susiglaudę kūnais.<br>123rf nuotr.
Pirmiausia, atsisakykite visų sekso pozų, kurių metu jūs esate susiglaudę kūnais.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Marta (uzrasainevisiems.popo.lt)

Aug 11, 2015, 11:07 AM, atnaujinta Oct 21, 2017, 2:25 AM

Įkaitęs miegamasis, įkaitę kūnai, įkaitusi atmosfera. Įkaitę viskas. Ir kaista toliau! Tuomet geriausiu atveju baigiate prakaito baloje, blogiausiu – suprantate, kad taip karšta, jog baigti nebepavyks.

Tad šįart apie tai, kaip mėgautis seksu, kai labai labai labai karšta.

Pirmiausia, atsisakykite visų sekso pozų, kurių metu jūs esate susiglaudę kūnais. Kuo mažiau sąlyčio vienas su kitu, tuo geriau. Mylintis misionieriaus poza tegul vyras atsiremia rankomis, kad atsitrauktų nuo moters kūno. Taip pat tinka pozos, kai moteris užkelia kojas vyrui ant pečių, ar pozos kai moteris pakelia dubenį, o vyras įeina klūpodams prieš ją. Nepamirškite ir jojikės pozos. Taip pat mažiau sukaisite patenkindami vienas kitą burna ar rankomis.

Kas geriau atvėsins, jei ne vanduo? Išbandykite meilės žaidimus duše. O jei jūsų dušas visiškai tam nepritaikytas ar jūsų ten netraukia, ne bėda. Abu apsiprauskite vėsiu vandeniu (prausiantis kartu, tai gali būti puiki preliudija) ir tuomet šokite į lovą.

Dar labiau atvėsins ledo kubeliai. Apdovanokite partnerį ledo kubelių glamonėmis. Taip pat sučiulpkite ledo gabaliuką o tuomet išbučiuokite partnerį ir padarykite jam oralinį. Taip pat ledo galite pasidėti tarp savo kūnų mylintis ar laikyti savo rankose ir taip glamonėti vienas kitą.

Ir dar vienas svarbus dalykas – nesigėdykite prakaito. Taip, jo bus ir bus daug. Taip, gal ir ne romantiška. Bet didelis malonumas, patiriamas mylintis, yra to vertas. Taip pat bus gera proga po sekso pratęsti intymią akimirką ir kartu nusiprausti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.