Santykiai su jaunesniu vyru – minusai ir pliusai

Jis jums gali pasirodyti vaikiškas

Santykių sėkmę lemia ir intymaus gyvenimo suderinamumas.<br>123rf nuotr.
Santykių sėkmę lemia ir intymaus gyvenimo suderinamumas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 13, 2015, 10:41 AM, atnaujinta Oct 20, 2017, 7:22 PM

Minusai

Jis jums gali pasirodyti vaikiškas

Filme „Mano geriausias meilužis“ visus susitikimus su jaunais meilužiais geriausiai išmoko pademonstruoti Umos Thurman herojė Rafi. Aptardama su drauge gimtadienio dovaną mylimajam, ji prisiminė, kad jis svajoja apie brangų daiktą. „Ar jam patinka seksas? – paklausė draugė. – Tada nieko nepirk“.

Panašioje situacijoje atsidūrė ir Rachel Green iš serialo „Draugai“ : jos asistentas ir draugas jai trisdešimtojo gimtadienio proga dovanoja motorolerį, bet po to pats juo važinėjosi. Šie epizodai parodo berniukišką maivymąsi, kurį jums teks stebėti, jeigu nersite į romaną su gerokai jaunesniu vyru.

„Vėjas galvoje“, savęs paieškos – visa tai iš pradžių glosto jūsų širdį, bet laikui bėgant pradeda erzinti: negi jums patiks nuolat vaidinti „motiną“, auklėtoją. Apsiginkluokite kantrybe – suprasite pasakymą, kurį dažnai mokykloje kartodavo mokytojai: berniukai bręsta vėliau negu mergaitės. Nesutaps tikslai

Pasiekusios karjeros aukštumų, išsiaiškinusios gyvenimo prioritetus ir iki soties pasimėgavusios laisve, subręstame minčiai, kad esame pasiruošusios šeimai, motinystei. Apgailėtina, jeigu jūsų mylimasis gerokai jaunesnis už jus. Didelė tikimybė, kad jis paprasčiausiai neužaugo didelėms permainoms.

Ką rinktis – aistrą ar šeimos sukūrimo perspektyvą – spręskite pačios. Pasitaiko atvejų, kai lengvabūdžiai jaunuoliai, įsimylėję vyresnes moteris, subrendo šalia jų ir tapo atsakingomis šeimos galvomis. Bet tai greičiau išimtis negu taisyklė.

Todėl, kad prieš tai nepamestumėte galvos dėl meilės, susidarykite sau penkmečio planą – jeigu tvirtai apsisprendėte tapti motina, o jūsų draugas negalvoja apie vedybas su jumis, jums, deja, nepakeliui.

Pliusai

Jums niekada nebus liūdna

Jeigu jaunesnis jūsų draugas pasipirš, jūsų, subrendusios, rimtos ir gyvenimą suplanavusios moters, vertybės apsivers aukštyn kojomis – turėsite galimybę pasijusti ne brandžia dama, o lengvabūde jauna mergina.

Priprasti prie nenuspėjamo vaikino jums gali būti ne taip lengva – kartais teks prieš tai užmerkti akis. Bet gali būti, kad jums uraganas ar adrenalinas patiks – žiūrint ko jums reikia?

Pažymėtina, kad jauniems vyrams neretai būna įdomios kiek vyresnės moterys – tokių tyrimo išvadų priėjo amerikiečių psichologai. Tai paaiškinama paprastai: daug vyresnės moterys stipriąją lytį pavergia savo išmintimi ir galimybėmis (skirtingai negu jaunos merginos) turėti vienu metu net keletą vaidmenų: daryti karjerą, auklėti vaikus, užsiimti sportu ir tvarkyti namų ūkį. Seksualinis suderinamumas

Seksas su vyru, kuris jaunesnis už jus, gali būti pats harmoningiausias ir aistringiausias jūsų gyvenime. Žinoma, kad vyrai ir moterys seksualinio gyvenimo viršūnę pasiekia skirtingais gyvenimo periodais – stiprioji lytis, sulaukusi 20 metų, silpnoji – 35-45 metų.

Todėl subrendusi moteris, užmezgusi santykius su dvidešimtmečiu vyru, turi didesnę galimybę patirti intymaus gyvenimo harmoniją, o ne mergina, kuri puoselėja santykius su daug vyresniu už save vyru.

Dar viena priežastis išsaugoti grakštumą

Įsimylėjusi gerokai jaunesnį gerbėją, jūs su dukart didesniu uolumu pradėsite rūpintis savo išvaizda: jums norėsis šalia savo mylimojo išlikti kuo ilgiau grakščia, liekna, žavinga ir seksualia – juk jūsų konkurentėmis taps daug jaunesnės merginos.

Užduotis – ambicinga, bet koks didelis stimulas išlaikyti dailias kūno formas, reguliariai lankytis sporto klube ir atrodyti šimtu procentu jaunesnei, kad visi žavėdamiesi aikčiotų: „mes nė nepagalvojome, kad ji už jį vyresnė!“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.