Savęs patenkinimas – kuo jis naudigas moterims ir vyrams?

Nemaža dalis žmonių, o ypač moterų, gali pripažinti bet ką, tik ne tai, kad patys save patenkina. Tačiau, kad ir kaip gėdytumės, neigtume ar nutylėtume, tą daro dauguma. Ir tai yra puiku.

Žaisdama su savimi, moteris geriau pažins savo kūną, atras, kokie judesiai jai maloniausi ir tuomet galės lengvai nukreipti partnerį reikiama linkme.<br>123rf nuotr.
Žaisdama su savimi, moteris geriau pažins savo kūną, atras, kokie judesiai jai maloniausi ir tuomet galės lengvai nukreipti partnerį reikiama linkme.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Marta (uzrasainevisiems.popo.lt)

Aug 27, 2015, 6:44 PM, atnaujinta Oct 18, 2017, 2:23 PM

Kaip žinia, masturbacija yra puikus būdas nuleisti garą, kai norisi, bet nėra su kuo. Tačiau, savęs patenkinimas turi ir kitų privalumų. Žaidimai su savimi gali padėti sumažinti stresą, išvengti nemigos. Taip pat tai yra gera visų svarbių intymių raumenukų treniruotė.

Kokia dar masturbacijos nauda moterims?

Dažna moteris susiduria su problema, jog sunku patirti orgazmą, ar net nepatiria jo visai. Vienas pagrindinių būdų, kaip spręsti šią problemą, gali būti masturbacija. Žaisdama su savimi, moteris geriau pažins savo kūną, atras, kokie judesiai jai maloniausi ir tuomet galės lengvai nukreipti partnerį reikiama linkme. Taip pat žinodama, kas jai patinka, moteris labiau pasitiki savimi.

Kokia dar masturbacijos nauda vyrams?

Kaip ir moterims, savęs tenkinimas vyrams gali padėti geriau pažinti savo kūną. Tai tinka tiek ir savo malonumų atradimui, tiek ir, stebint savo kūną, masturbacija, gali padėti išmokti geriau kontroliuoti ejakuliaciją.

Dažnai tenka pastebėti, kad moterys pyksta ir įsižeidžia, kad vyras masturbuojasi tada, kai tuo tarpu malonumą galėtų suteikti ir netolies esanti mylimoji.

Tačiau nereikia perskaityti to kaip žinutės, kad jis pasitenkina save pats, nes jo kažkas netenkina jūsų seksualiniame gyvenime.

Tiesiog, masturabacija yra puikus būdas paprastai suteikti sau įvairovės. Lygiai taip pa,t kaip nesimylime tik viena poza, be vaginalinio sekso išbandome ir oralinį ar net analinį seksą. Taip įvairesnių pojūčių vardan pažaidžiama su savimi.

O gal kartu?

Atrasti vienas kitą ir sustiprinti tarpusavio ryšį ir intymumą galima ir masturbuojantis kartu. Atrasti partnerio kūna galima jį masturbuojant ir tuo metu jį stebint. Arba mastrubuotis vienas priešais kitą.

Sekso metu jaučiama labai daug malonių jausmų, todėl nepavyksta taip gerai įsijausti į tai, ką jaučia partneris. Tuo tarpu masturbuojant partnerį, puikiai galima stebėti, kaip keičiasi jo kvėpavimas, širdies plakimas, kaip trūkčioja kiekvienas raumenėlis ir kokie prisilietimai geriausiai suteikia stipriausią efektą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.