7 vyrų paslaptys, kurias jie mielai atskleistų, bet nedrįsta

Kiek laiko per parą vyrai galvoja apie seksą? To jie niekada garsiai nepasakys. Ko dar stiprioji lytis nedrįsta garsiai pasakyti?

Dauguma vyrų norėtų, kad moterys dažniau imtų vadeles į savo rankas.<br>123rf nuotr.
Dauguma vyrų norėtų, kad moterys dažniau imtų vadeles į savo rankas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 30, 2015, 3:22 PM, atnaujinta Oct 18, 2017, 7:10 AM

1. Vyrams daug lengviau apie santykius kalbėti netiesiogiai. Norite sužinoti, ką jis jaučia, nespauskite sakyti: „Aš tave myliu.“ Verčiau paklauskite, ką jis pagalvojo, kai pirmą kartą jus pamatė.

2. Seksas – štai apie ką dažniausiai galvoja vyrai laisvu laiku. Sakoma, kad dauguma vyrų, jaunesnių nei 60 metų, apie seksą pagalvoja bent kartą per dieną. Jų fantazijos – begalinės. Tačiau tai nereiškia, kad visas savo fantazijas jie įgyvendina.

3. Vyrams patinka, kai moterys imasi iniciatyvos lovoje. Dauguma vyrų norėtų, kad moterys dažniau imtų vadeles į savo rankas.

4. Netiesa, kad vyrams nesvarbu, su kuo ir kaip. Daugumai vyrų seksas yra ne vien malonumo patenkinimas. Didžiausią malonumą daugumai vyrų teikia seksas su mylima moterimi. Viena to priežasčių – ji geriausiai žino, kas jiems labiausiai patinka.

5. Vyrams malonu suteikti malonumą jums. Taip, tai gryna tiesa. Tačiau jie nežinos, kas jums labiausiai patinka, jei to nepasakysite. Nesijauskite nepatogiai kalbėdama apie tai, kas jus įkaitina labiausiai. Jūsų vyriškis tikrai bus dėkingas už visas užuominas.

6. Patikėkite, net ir vyrai ne visuomet nusiteikę meilės žaidimams. Rūpesčiai darbe, problemos šeimoje, nestabili finansinė situacija – tai tik kelios priežastys, sukeliančios įtampą. O pastaroji, kaip žinoma, yra bene didžiausia aistros žudikė. Taigi kai kitą kartą jūsų vyriškis sakys: „Ne šiąnakt“, neskubėkite jo kaltinti susiradus kitą. Verčiau paklauskite, kas kelia nerimą.

7. Kartais net ir didžiausiam lovos ereliui pasirodymas nepavyksta. To priežastys gali būti pačios įvairiausios: stresas darbe, baimė susimauti jūsų akyse, nerimas dėl savo išvaizdos, nepasitikėjimas savimi. Jūsų užduotis – padėti atsipalaiduoti ir negalvoti apie nieką kitą, tik tos akimirkos malonumus.

Parengė Toma Aleksėjūnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.