Uždekite aistros laužą – pasimatymų idėjos sutuoktiniams

Jei norite, kad santuokos saitai neprigesintų aistros, o šeiminis gyvenimas būtų ilgas ir laimingas, turėsite pasistengti. Privalote rasti būdų nustebinti savo mylimąją ir iš naujo pakurstyti kasdienybės rutinos gesinamą aistros laužą.

Privalote rasti laiko pabūti tik dviese.<br>123rf nuotr.
Privalote rasti laiko pabūti tik dviese.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 30, 2015, 4:38 PM, atnaujinta Oct 18, 2017, 6:50 AM

Vienas jų – bent kartą per mėnesį pakviesti savo žmoną į pasimatymą! Darbų gausa, nesibaigiantys rūpesčiai ir vaikai – ne pasiteisinimas. Privalote rasti laiko pabūti tik dviese.

Na, o jei stokojate įdėjų, štai jums keletas pasimatymų pasiūlymų. Prisiminkite, kodėl jums gera būti drauge!

1. Pasivaikščiojimas dviese.

Prisimenate ilgus pasivaikščiojimus vos pradėjus draugauti? Nei aplinka, nei laikas nebuvo svarbu. Tiesiog norėjosi kuo ilgiau pabūti su savo meile. Atraskite iš naujo tokius pasivaikščiojimus.

Tai puikus būdas drauge praleisti laiką, pasidalinti savo mintimis, išgyvenimais. Net jei, rodos, neturite apie ką kalbėtis, kažin ar ilgai tylėsite. Viskas, ką drauge matote, puiki tema pokalbiui.

Be to, vaikščiojimas – puiki priemonė fiziškai pajudėti. Jei vis dar abejojate, perskaitykite paskutinį argumentą už pasivaikščiojimus dviese. Aktyvi veika padeda smegenims išskirti daugiau endorfinų, kurie skatina hormonų, pažadinančių aistrą, gamybą. Argi tai nėra tai, ko trokštate?

2. Romantiška vakarienė.

Rodos nieko ypatingo? Viskas priklauso nuo to, kaip jai pasiruošite. Tinkama apranga, gėlės, žvakės – visa tai padės sukurti ypatingą atmosferą, net jei vakarieniausite namie.

Šios vakarienės tikslas – parodyti mylimajai, kad jums svarbu drauge praleisti vakarą ne priešais televizoriaus ekraną, o žiūrint vienas kitam į akis. Tegul jūsų dama pasijaučia ypatinga.

3. Vakaras žmonos mėgstamoje vyninėje.

Bent kartą per savaitę ji su savo draugėmis bėga į mėgstamą vyninę išgerti vyno taurės? Kodėl gi jums nepasiūlius kitą kartą išeiti dviese į jos mėgstamą vietelę? Taip turėsite progą pamatyti, kas jai patinka ir tiesiog ramiai pasikalbėti prie jos mėgstamo vyno taurės.

4. Užsirakinkite miegamajame.

Įžūlus pasiūlymas? Galbūt. Bet deramai suplanuotas jūsų žmonai jis turėtų patikti.

Iš anksto pasirūpinkite, kad tą rytą, dieną ar vakarą vaikų nebūtų namie. Išsiųskite juos paviešėti pas senelius ar susitarkite su aukle, kad ji mažuosius nusivestų į spektaklį vaikams.

Tegul jūsų žmona nesijaudina dėl nieko – vaikų, nepagamintos vakarienės ir neužbaigtų darbų. Jūs privalote būti vienintelis jaudulio (be abejo, tik malonaus) objektas.

Jūsų moteris tikrai pasijus ypatingai, žinodama, kad trokštate jos. Labai tikėtina, kad antrą tokį pasimatymą pasiūlys ji.

5. Porų masažas.

Niekada to nedarėte ir jaučiatės nejaukiai tai siūlydamas? Be reikalo. Tai puiki idėja pasimatymui. Masažu dviems galite pradėti romantišką savaitgalį. Tada romantiškai pavakarieniaukite, o viska kita palikite savieigai.

6. Paslaptingas pasimatymas.

Tokius pasimatymus mėgsta kone kiekviena moteris. Tačiau jums reikės pasistengti. Išankstinis planas būtinas.

Nupirkite bilietus į mėgstamos roko grupės koncertą ar parodą, o mylimosios darbo kalendoriuje į tos dienos eilutę didelėmis raidėmis užrašykite – PASIMATYMAS. Nieko daugiau nesakykite, tegul tai būna siurpizas, kurio labai malonu laukti.

7. Filmų festivalis.

Net jei nesate dideli kinomanai, diena ar net kelios, praleistos drauge žiūrint filmus, bus smagios ir įdomios. Įrodykite savo mylimajai, kad jūs galite valandų valandas žiūrėti ne tik krepšinį.

Parengė Toma Aleksėjūnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.