Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

6 dalykai, dėl kurių per seksą neturėtų gėdytis merginos

Moteriškai prigimčiai labai būdinga nerimauti dėl smulkmenų, prisikurti tūkstančius blogų scenarijų ir taip susigadinti sau nuotaiką. Ne išimtis ir intymus gyvenimas. Kartais jos atsisako sekso ar jo metu nerimauja, gėdijasi ir taip negali atsipalaiduoti ir patirti malonumo, galvodamos apie smulkmeną, kuri neva trikdo vyrą. Įdomiausia, kad dažniausiai tų dalykų vyrai arba nepastebi arba jiems tai visiškai netrukdo.

Moterys labai dažnai nerimauja dėl makšties kvapo.<br>123rf nuotr.
Moterys labai dažnai nerimauja dėl makšties kvapo.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Marta (uzrasainevisiems.popo.lt)

Sep 6, 2015, 9:26 PM, atnaujinta Oct 17, 2017, 4:53 AM

Kokie tie dalykai, dėl kurių nerimauja moterys, kai tuo tarpu, vyrai dėl to visiškai nesuka galvos?

1. Plaukelai intymioje vietoje.

Šiais laikais didesnė dalis moterų yra linkusi intymius plaukelius daugiau ar mažiau depiliuoti. Tačiau jie turi nelemtą pomėgį ataugti vėl ir vėl. Ir tikrai ne kiekvieną dieną, tik jiems ataugus, turime laiko juos vėl naikinti. O kur dar depiliacija vašku ar cukrumi, reikalaujanti šiek tiek plaukelius atsiauginti, kad procedūra pavyktų. Tokiomis dienomis kai kurios moterys pradeda gėdytis nusirengti prieš vyrą. Ar net sugalvoja neprileisti jo atlikti kunilingo, nes ir vaizdas neva negražus, o dar ir badys. Tačiau, net ir vyrai, kuriems gražu tik depiliuota intymi vietelė, puikiai supranta, kad plaukeliai auga. Tai yra natūralu. Todėl pora ataugusių milimetrų jiems visiškai netrukdo mėgautis meilės žaidimais.

2. Kvapas.

Moterys labai dažnai nerimauja dėl makšties kvapo. Net jei ką tik išlindo iš dušo. Taip, lytiniai organai turi specifinį, tik jiems būdingą kvapą. Tačiau specifinis kvapas nereiškia, kad kvapas yra nemalonus. Kai kuriuos vyrus šis kvapas netgi labai stipriai jaudina. Jei būsite švari ir neserganti jokiomis lytinės sistemos ligomis, natūralus makšties kvapas vyro neatbaidys.

3. Lytinės lūpos.

„Ačiū“ čia reikia tarti pornografiniams filmams su chirurgų padailintomis aktorėmis. Taip, tavo tarpukojis, greičiausiai, neatrodo taip, kaip jų. Neatrodo ir daugumos kitų moterų. Išsikišusios ar nesimetriškos mažosios lytinės lūpos yra visiškai normalu. Susirūpinti reiktų tik tuo atveju, jei tai fiziškai kelia problemų sueičiai. Vyrai į lytinių lūpų formą ir dydį dažniausiai nekreipia per daug dėmesio.

4. Garsai iš TEN.

Kartais sekso metu į makšti patenka oro, kuris vėliau išeina su trenksmu, primenančiu pirstelėjimą. Merginos pakankamai dažnai to gėdijasi. Kartais net vengia pozų, kurių metu didesnė rizika, jog į makštį pateks daugiau oro. Nejaukumo momentą, išėjus tam nelemtam garsui, patiria beveik visos merginos, ypač būdamos labai jaunos. Tačiau reikia tiesiog išmokti priimti, kad tai visiškai natūralu ir negėdinga. Taip, išgirdęs šį garsą vaikinas gali susijuokti. Juokis ir tu.

5. Nepatiriamas orgazmas.

Taip jau yra, kad gan dažnai moterys nepatiria orgazmo kiekvienos sueities metu ar išvis jo nesulaukia niekad. Tuomet merginos jaučiasi kaltos prieš vaikiną ar jaudinasi, kad jį nuvils ar nuliūdins. Dėl to kartais orgazmą netgi suvaidina. Tačiau jums abiems būtina suprasti, kad nepatirtas moters orgazmas nėra priekaištas vyrui. Tai – paskata jums eksperimentuoti ir geriau pažinti tavo kūną.

6. Galvojimas, ar viską darai gerai.

Kartais merginos tiek įsijaučia galvoti, ar viską daro gerai, ar vaikinui patinka, ar jam gražiai atrodo ir panašiai, kad seksas tampa įtemptu galvosūkiu, o ne malonumu. Atsipalaiduokite ir mėgaukitės. Tokia jūs savo partneriui būsite pati seksualiausia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.