Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Vyru apsimetinėjusi iškrypėlė auką tenkino prisegamu peniu

Jei manote, kad esate girdėję keisčiausių pasakojimų ir jau niekas nepajėgs jūsų nustebinti – klystate. Šiuo metu Češyro teisme nagrinėjama neįtikėtina seksualinės prievartos byla. Teisiamųjų suole atsidūrusi 25-erių Gayle Newland kaltinama apsimetinėjusi vyru, apgaule suviliojusi kitą moterį ir ją išniekinusi prisegamu peniu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-09-09 14:10, atnaujinta 2017-10-16 17:40

Tačiau tai – tik viena medalio pusė. Dar 2011 metais fetišistinių fantazijų vedama G.Newland susikūrė naują Facebook paskyrą, kurioje apsimetė vyru, vardu Kye. Kvietimą draugauti savo aukai G.Newland nusiuntė teigdama, jog jos neva turi bendrų pažįstamų. Ilgainiui apsimetėlė ir auka ėmė simpatizuoti viena kitai. Vienintelė bėda – naivi studentė šventai tikėjo G.Newland melu. Ji išties manė, jog bendrauja su vyru.

Bene didžiausią šoką prisiekusieji patyrė sužinoję, jog per dvejus draugystės metu pora mylėjosi ne mažiau penkių kartų. Kaip G.Newland pavyko nuslėpti savo tikrąją tapatybę? Kaip auka net ir esant artimam kontaktui nesuvokė, jog yra apgaudinėjama? Kodėl neįtarė niekšybės?

Pasirodo, G.Newland buvo sukūrusi savas taisykles. Visų pirma, aukai buvo liepta per visus pasimatymus Češyro viešbučiuose ryšėti akis dengiantį raištį – neva į avariją neseniai patekęs Kye gėdijosi kūno sužalojimų. Antra – G.Newland savo kūną stipriai aprišdavo medžiaginėmis juostomis, taip optiškai sumažindama krūtinę ir paversdama kūną kresnesniu. Trečia – sekso metu G.Newland naudodavo silikoninį prisegamą penį, kurį aukai buvo draudžiama liesti.

G.Newland melas išties buvo pasiekęs absurdo viršūnę. Plaukus ji slėpdavo po stora žiemine kepure (net ir liepos mėnesį). O, štai, pokalbių telefonu metu dėl savo aukšto, moteriško balso kaltino filipinietišką kilmę.

Poros santykiai ėmė byrėti, kai aukos jausmai atšalo. G.Newland kaip įmanydama stengėsi išsaugoti santykius ir net grasino nusižudyti. Išsigandusi tokių planų, auka dar kartą susitiko su G.Newland. Taip, susitikimas ir vėl pasibaigė seksu. Tiesa, šį kartą aukai kilo įtarimas ir ji nusprendė savavališkai nusiimti akių raištį. To, ką pamatė, nesapnavo nė baisiausiame sapne.

Apie G.Newland apgavystę policijai moteris pranešė tą pačią dieną. Gayle buvo suimta dėl seksualinės prievartos ir apgavystės.

„Žinau, kad skamba apgailėtinai, tačiau jaučiausi tokia laiminga radusi sau artimą žmogų, kad nesivarginau įtarinėti ar netikėti... Mudu kūrėme nuostabius dvasinius santykius“, – tyrėjams sakė iškrypėlės auka. Moteris taip pat prisipažino, jog G.Newland buvo padovanojusi jai sužadėtuvių simbolį – žiedą.

Teisme kaltinamoji gynėsi teigdama, jog auka žinojo jos tikrąją lytį ir neprieštaravo, kad Gayle apsimetinėtų vyru.

„Jei tai, ką auka sako, bus pripažinta tiesa, tuomet nesuklysiu sakydama, kad ji yra labai patikli ir naivi asmenybė“, – teisme sakė vyru apsimetinėjusi G.Newland.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.