Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Sekso žaislų testuotoja juos dovanoja net savo motinai

30-metė sekso žaislų testuotoja Karleen Howden tiki – ji dirba geriausią ir maloniausią darbą pasaulyje. Juk orgazmas – nuolatinis jos palydovas. Kas savaitę bent po du naujus sekso žaislus išbandanti moteris savo aistra siekia įkvėpti ir kitus.

Sekso žaislų testuotoja prisipažįsta – ji dirba geriausią darbą.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Sekso žaislų testuotoja prisipažįsta – ji dirba geriausią darbą.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-09-21 16:48, atnaujinta 2017-10-14 17:30

Karleen vaikinas Desi Marjolinas (39 m.) nė kiek nesisieloja dėl tokios mylimosios profesijos. Veikiau priešingai – retsykiais jis net padeda moteriai išbandyti naujausias prekes.

„Dažniausiai abu mėgaujamės mano atsineštais žaislais – juk daugelį jų reikia išbandyti ne tik vienai, bet ir poroje. Visa laimė, kad mudu su Desi esame plačių pažiūrų ir nė kiek nesigėdijame to, ką darome miegamajame“, – teigė K.Howden.

K.Howden namuose pokalbiai apie seksą niekuomet nebuvo tabu. Moteris džiaugiasi, jog, būdama atvira, ji sugebėjo pakeisti ne tik artimųjų, bet ir bičiulių požiūrį į seksualinį gyvenimą. Dabar jie, anot Karleen, gerokai atviresni naujovėms.

Štai, net penkios Karleen sesės reguliariai sulaukia dovanų – sekso žaisliukų, kuriuos gali išbandyti vienos arba su antrosiomis pusėmis. Net 53-ejų K.Howden motina Elaine kaskart apsidžiaugžia gavusi pikantiškas dukters dovanas – tarp jų buvo ir vibratorius, ir vaginaliniai kamuoliukai.

Nors K.Howden tiki dirbanti geriausią darbą pasaulyje, tuo pačiu prisipažįsta, jog jis nėra lengvas.

„Kartais tenka išbandyti tokius žaisliukus, į kuriuos kiti žmonės nė pažvelgti nenorėtų. Be to, kas kartą rašant atsiliepimą reikia būti atviram ir nupasakoti visus pojūčius bei intymiausias detales“, – prisipažino moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: prezidentiniai debatai ar parodija?