Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Moters klitoris – kaip rasti ir ką su juo daryti?

Daugumai moterų klitoris – jautriausia erogeninė zona. Kai kurioms jų tik klitorio stimuliacija garantuoja orgazmą. Ir daugelis vyrų tą puikiai žino. Tačiau net ir tai žinodami, ne vienas jų nepataiko jo ieškodami, ar nesuranda, kaip maloniai jį stimuliuoti.

Klitoris – labai jautrus, tad jį dengia maža odos raukšlelė.<br>123rf nuotr.
Klitoris – labai jautrus, tad jį dengia maža odos raukšlelė.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Marta (uzrasainevisiems.popo.lt)

Sep 28, 2015, 5:29 PM, atnaujinta Oct 13, 2017, 2:21 AM

Kaip rasti klitorį?

Klitorio ieškokite viršuje, kur susijungia mažosios lytinės lūpos. Klitoris – labai jautrus, tad jį dengia maža odos raukšlelė. Pakėlę ją į viršų, pamatysite mažą rausvą išsikišimą. Tai ir yra klitoris.

Stipriau susijaudinus, į klitorį suplūsta daugiau kraujo, ir jis gali padidėti tiek, kad išlįs iš savo slėptuvės po oda. Tačiau verta pažymėti, kad kiekvienos moters klitorio dydis gali skirtis, bet jo dydis jautrumui neturi jokios įtakos.

Kaip stimuliuoti klitorį?

Klitoris labai jautrus. Kai kurioms merginoms jis yra toks jautrus, kad tiesioginis jo lietimas sukelia skausmą. Todėl elkitės su juo labai atsargiai ir iš lėto atraskite, kur liečiant jūsų mylimoji jaučia didžiausią malonumą.

Prieš stimuliuojant klitorį pirštu, būtinai pasirūpinkite, kad pirštas būtų drėgnas. Sausas brūžinimas per klitorį dažniausiai būna labai nemalonus. Suvilgyti pirštus galite seilėmis, lubrikantu ar natūralia moters vaginos drėgme.

Kaip jau minėjau, gana dažnai tiesioginis klitorio lietimas būna nemalonus. Tačiau klitoriniam orgazmui pasiekti puikiai pakanka jo stimuliacijos per jį saugančią odelę. Priglauskite pirštą prie jos klitorio šone (dažniausiai jautresnė būna kairė pusė) ir judėkite aukštyn žemyn. Arba padėkite pirštą ant šios odelės viršuje, vos aukščiau klitorio, ir sukite ratu arba judinkite pirštą į šonus. Tą patį galite daryt ir liežuviu atliekant oralinį.

Dar vienas būdas – suimti klitorį gaubiančią odelę švelniai iš abiejų pusių pirštais ir tuomet judėti aukštyn – žemyn.

Būkite atidūs ir švelnūs. Niekada per daug nespauskite stimuliuodami klitorį. Naujus stimuliacijos būdus išbandykite neskubėdami. Jei norite išbandyti tiesiogiai paliesti klitorių (kai kurioms moterims, kurių klitoris ne toks jautrus, tai atneša daugiau malonumo), pirmiausia pabandykite jį švelniai paliesti lūpomis ar liežuviu, kadangi tokie prisilietimai yra švelnesni. Ir prisiminkite, kad didžiausi malonumai ateina eksperimentuojant. Net ir atradę techniką, garantuotai vedančią į laimingą pabaigą, nesustokite ieškoti naujų būdų.

Jei visgi nepavyksta atrasti, kas jūsų partnerei atneša malonumą, paklauskite jos, kaip ji liečia klitorį masturbuodamasi.

Ir visad atsiminkite auksinę orgazmo taisyklę – mylimajai artėjant prie orgazmo, nekeiskite judesių (greitėti, naudojant tuos pačius judesius ar pridėti papildomą kitos erogeninės zonos stimuliaciją galima). Judesių pakeitimas tik atitolins jos orgazmą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.