Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Vyras lovoje – netikėlis. Ką įmanoma padaryti?

Pripažinkime – nemaža dalis vyrų lovoje yra ne superherojai, o tiesiog stuobriai – neišmanėliai arba besivadovaujantys principu „bus ir taip gerai“. Vyrų lovoje daromos klaidos gali sugadinti ne tik malonumą, bet ir pačius santykius.

Vyrų lovoje daromos klaidos gali sugadinti ne tik malonumą, bet ir pačius santykius.<br>123rf nuotr.
Vyrų lovoje daromos klaidos gali sugadinti ne tik malonumą, bet ir pačius santykius.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 4, 2015, 5:14 PM, atnaujinta Oct 11, 2017, 11:33 PM

Tačiau ne viskas taip beviltiška – daug kas pačių moterų rankose. Nėra padėties be išeities – o šiuo atveju problemos sprendimai gali būti visai malonūs.

1 problema – „iškart prie reikalo“

Pati skausmingiausia visų vyrų tema ir jų draugių nusivylimo priežastis – preliudijos nebuvimas. Dėl to dažniausiai moterys netenka galimybės patirti orgazmą. Moterų fizinio susijaudinimo (būtent fizinio, o ne emocinio, kuris dažnai supainiojamas su pirmuoju) mechanizmas kur kas sudėtingesnis, nei vyrų. Moteriai reikia ilgų glamonių, kad išsiskirtų pakankamai drėgmės, išbrinktų lytinių organų zona ir susidarytų sąlygos patirti vaginalinį orgazmą.

Ką daryti?

Visų pirma, reikia kaip įmanoma suprantamiau paaiškinti partneriui, kad jūs nespėjate susijaudinti ir patirti orgazmo. Vyrai – racionalios būtybės, ir jeigu supras savo klaidą, tai noriai ją ištaisys, pakaks tiesiog paprašyti.

Jeigu jūs niekaip negalite prisiversti pakalbėti su partneriu tiesiai, pabandykite jį sudominti preliudijos pratęsimu be žodžių. Pavyzdžiui, pradėkite nuo abiem patinkančių dalykų, kaip petingo. Žavėkitės jo pirštais, sakykite, kad labiau už viską pasaulyje trokštate juos pajusti ant savęs, savo krūtinės ir kitose reikiamose vietose. Kuo jausmingesnė ir atviresnė būsite lovoje, tuo daugiau šansų, kad „žaidimas“ užsitęs.

Galima užsiimti ir „savarankišku darbu“. Prieš tiesioginį kontaktą įsidėkite makšties kamuoliukus (įsigydami pasikonsultuokite su pardavėju – preliudijai skirtų kamuoliukų nesumaišykite su skirtais makšties raumenų treniravimui) ir 10-15 minučių kuo daugiau judėkite. Per tą laiką kamuoliukai gerai „įkaitins“ reikalingus makšties taškus, ir jums bus lengviau pasiekti orgazmą.

2 problema – „liežuvio barjeras“

Dar viena labai paplitusi vyrų klaida lovoje – oralinių įgūdžių nebuvimas arba nenoras jų demonstruoti. Pirmuoju atveju viskas nesunkiai ištaisoma, vyrą galima išmokyti – tuo tarpu antruoju viskas sudėtingiau, reikia išsiaiškinti, kodėl vyras atsisako jums suteikti malonumą.

Gali būti, kad problema – jo psichologinis komfortas arba jūsų higiena. Tais atvejais, kai vyras oralinių glamonių atsisako be paaiškinamų priežasčių, reikia jas išsiaiškinti kalbantis. Kito būdo tiesiog nėra. Atvirumo „seansą“ reikia suplanuoti ne miegamajame, ramioje ir jaukioje aplinkoje. Geriausiai – kartu ilsintis vakare.

Geriausia pasitelkti formą „aš – taip ir taip“. Pavyzdžiui, užuot sakius „kodėl tu nenori?“, verčiau klausti: „brangusis, aš tau nepatinku?“ Jokiu būdu jo nekaltinkite ir neremkite prie sienos. Ir būtinai į pokalbį įmaišykite „šaukštą medaus“, neįkyriai pagirdama jo sugebėjimus lovoje.

Ką daryti?

Jeigu per kunilingą vyras vietoj malonių pojūčių jums suteikia skausmingus ir niekaip negali atrasti reikalingo ritmo ir spaudimo, galima jį nesunkiai išmokyti pasitelkus žinomą žaidimą „daryk, kaip aš“.

Būdų gali būti įvairių. Galite proceso metu laikyti vyro ranką ir, iš anksto su juo susitarusi, rodyti, kokiu stiprumu reikia spausti ir kokį judesį konkrečiu momentu atlikti. Tam reikalui taip pat puikiai tiks poza „69“, kur galima demonstruoti partneriui „teisingą“ techniką ant jo paties.

3 problema – „pykšt ir iššovė“

Juokeliai apie „tris minutes“ ir „kulkosvaidį“ ne vienam vyrui sapnuojasi baisiausiuose košmaruose. Įveikti šią problemą nelengva, nes priežasčių gali būti daugybė – nuo prochologinių problemų iki erekcijos funkcijų. Jūsų užduotis šiuo atveju – sureaguoti, o sprendimu turi užsiimti vyras, kreipdamasis į gydytoją.

Ką daryti?

Yra gana daug būdų sulaikyti ejakuliaciją, taip pat ir rankomis. Pati efektyviausia iš jų – varpos suspaudimas. Pristabdyti orgazmą reikia glaudžiai suspaudus aplink „karūnėlę“ prie varpos galvutės ir palaikius kelias sekundes. Tokį pat efektą galima pasiekti ir naudojant erekcijos žiedą, užmovus jį ant varpos pagrindo per vaginalinį seksą.

„Kulkosvaidį“ galima pabandyti „reanimuoti“ keičiant pozą kiekvieną kartą, kai jis pasiekia „viršūnę“. Neblogai veikia ir „antrojo karto“ metodas: patyręs savo „greitąjį“ orgazmą vyras kur kas ilgiau sieks finišo „antrajame raunde“.

4 problema – „triušio judesiai“

Tokiems vyrams frazė „kaip triušiai“ – visai ne tuščia. „Konvejerinio darbo“ mėgėjai visose jo apraiškose – blogiausia, kas gali nutikti moteriai. Paprastai tokie lovos „šaunuoliai“ vadovaujasi olimpiniu principu „stipriau, greičiau ir giliau“, dažnai savo partnerei sukeldami tik vieną norą – kad greičiau baigtųsi tas tyčiojimasis iš jos kūno.

Ką daryti?

Pats paprasčiausias būdas kovoti su „triušiais“ – imti procesą į savo rankas. Geriausiai tam tiks raitelės poza arba bet kuri kita, kur moteris gali kontroliuoti varpos įsiskverbimo gylį ir stiprumą.

5 problema – „slapti įėjimai“

Koks vyras atsisakys atrasti savo partnerės „papildomas funkcijas“? Nė vienas. Visa bėda, kad tik 1 iš 10 norinčiųjų pažinti analinio sekso malonumus sugeba teisingai tą padaryti. Dažniausiai tokia patirtis moteriai baigiasi, geriausiu atveju, skausmingai ir nemaloniai, blogiausiu – traumomis ir ligomis.

Ką daryti?

Prieš suteikiant vyrui priėjimą prie „draudžiamos zonos“, reikia pačiai gerai pasiruošti: pasižiūrėti pamokantį video, susipažinti su komfortiškiausiomis pozomis ir išplėtimo technikomis. Aukščiausia klasė bus parodyti vyrui, kaip teisingai jus paruošti įsiskverbimui. Pavyzdžiui, atsiklaupkite ant kelių „šuniuku“ į jį nugara ir, naudodama lubrikantą, savo pirštais tempkite raumenų žiedą, kviesdama partnerį prisijungti. Patikėkite, toks „šou“ taps pačia erotiškiausia patirtimi jo gyvenime.

Jeigu jūs nepasirengę tokiems atviriems žaidimams lovoje, likus valandai – dviem iki analinio sekso įveskite analinį kamštį arba analinį plėstuvą, prieš tai gausiai suteptą lubrikantu. Pasiūlykite partneriui atsargiai jį iš jūsų ištraukti. Taip išvengsite traumų ir išmokysite partnerį, kad prieš analinį seksą būtinas pakankamas išankstinis pasiruošimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.