Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

5 patarimai moterims, kad oralinis seksas neprailgtų

Vyrai patvirtins, kad oralinis seksas – tikra palaima. O moterys, norėdamos patenkinti savo vyro troškimus, imasi pačios įvairiausios technikos. Taip jos tikisi būti įvertintos, geidžiamos ir nepakartojamos. Tad kokių gudrybių moterims vertėtų imtis, kad oralinis seksas įaudrintų partnerį, o moteriai neprailgtų laikas ir nebūtų nuobodu?

Vyrai patvirtins, kad oralinis seksas – tikra palaima.<br>123rf nuotr.
Vyrai patvirtins, kad oralinis seksas – tikra palaima.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 13, 2015, 6:34 PM, atnaujinta Oct 10, 2017, 6:14 AM

1. Su liežuviu – žodžių gyvatėlės

Oralinio sekso metu išbandykite smagų žaidimą. Jis vyksta taip: sugalvokite žodį, pavyzdžiui: „Medis“ ir maloniais prisilietimais liežuviu jį „parašykite“ partneriui ant jo pasididžiavimo. Kitas žodis turi prasidėti raide, kuria baigėsi prieš tai buvęs žodis. Šiuo atveju turėtumėte galvoti žodį, prasidedantį raide „s“ – pavyzdžiui, „Saulė“ ir t.t. Stebėkite, kiek žodžių jums pavyks surašyti iki vyro pasiekto orgazmo. Tai puikus būdas pamankštinti smegenis ir patikrinti žinomų žodžių gausą. Tokį patį žaidimą galite žaisti pasirinkdama net ir užsienio kalbą. 2. Prisiminkite dainų žodžius

Jei oraliniu seksu užsiimate automobilyje skambant muzikai arba namuose, kur groja mėgstamos jūsų dainos, tai kartu su vyro patenkinimu mintyse bandykite prisiminti mėgstamiausių dainų žodžius. Tai puikus būdas lavinti atmintį, o ir laikas neprailgs, kol vyras pasieks orgazmą.

3. Jogos kvėpavimas – nauda jums

Oralinio sekso metu sutelkite dėmesį į kvėpavimą, nes tai labai svarbus niuansas norint tinkamai jį atlikti. Taip pat juk jums svarbu ir gerai praleisti laiką, todėl seksą galite suderinti kartu su kvėpavimo meditacijomis. Taisyklingas kvėpavimas partnerį dar greičiau prives prie orgazmo, o jums pavyks greičiau atsipalaiduoti, išlaisvinti mintis.

4. Spėjimas, kuri sėklidė didesnė

Oralinis seksas moterims dažnai prailgsta, todėl imkitės įdomesnių veiksmų. Rankomis apčiupinėkite vyro sėklides. Pabandykite įvertinti, kuri iš jų didesnė, kuri mažesnė – o gal jos visiškai vienodos? Toks patikrinimas jums taps smagiu žaidimu, o vyras greičiau pasieks orgazmą.

5. Skaičiuokite į burną patenkančius plaukus

Ar jau įsivaizduojate tą jausmą, kai nepageidaujamas plaukelis patenka į burną? Sakysite, kad labai bjauru? O jūs pabandykite tai paversti smagiu žaidimu. Skaičiuokite laiką, kol joks plaukas nepatenka, o kai tai nutiks, pradėkite skaičiuoti iš naujo. Toks smagus užsiėmimas suteiks gerokai daugiau teigiamų emocijų nei įprastos mintys oralinio sekso metu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.