Seksas su antrankiais? Ne taip paprasta, kaip galvojote

Turbūt pirmasis dalykas, kuris dažniausiai šauna į galvą, prakalbus apie kiek labiau pašėlusius seksualinius žaidimus, yra antrankiai. Mintis apriboti partnerio judesius ir tuomet su juo daryti tai, ką nori, jaudina ne vieną.

Mintis apriboti partnerio judesius ir tuomet su juo daryti tai, ką nori, jaudina ne vieną.<br>123rf nuotr.
Mintis apriboti partnerio judesius ir tuomet su juo daryti tai, ką nori, jaudina ne vieną.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Marta (uzrasainevisiems.popo.lt)

2015-11-04 21:52, atnaujinta 2017-10-05 18:18

Išsirinkti antrankius atrodo nesudėtinga – renkiesi tai, kas atrodo gražiausiai ir už prieinamą kainą. Tačiau tai nėra taip paprasta, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio.

Apie kokius antrankius pagalvojate pirmiausiai? Greičiausiai apie „tikrus“ metalinius, tokius, kokius turi policijos pareigūnai. Tačiau tokie antrankiai pjauna odą, gali palikti mėlynes ar net per daug užspausti rankas ir sukelti rankų tirpimą ar trikdyti kraujotaką. O tai nėra labai seksualu ir pradedančiuosius gali atbaidyti nuo tokių eksperimentų. Net jei antrankiai padengti audiniu, kuris lyg ir turėtų juos sušvelninti, greičiausiai tai vis vien sukels nemalonų deginantį jausmą.

Daug geresnis variantas, ypač pradedantiesiems, gali būti odiniai antrankiai. Jie yra žymiai saugesni, o ir atrodo ne mažiau seksualiai.

Jei kol kas antrankių neįsigijote, išeitis gali būti surišti partnerį virve. Tiesa, virvė tiks taip pat ne bet kokia. Labai svarbu, kad ji nepjautų ir nedegintų odos. Tad nesirinkite pernelyg plonos virvės (turėtų būti bent 6 mm storio). Taip pat pasirinkite odos per daug nedirginančią medžiagą. Pradedantiesiems tiks nailono virvė. Ji yra pakankamai maloni odai ir nebrangi.

Rišant virve, nesinaudokite patirtimi, įgyta dar vaikystėje narpliojant mazgus. Išmokite saugių mazgų rišimo meno. Tam puikiai gali pasitarnauti video pamokos internete (į paiešką įveskite „bondage lessons“) ir pasipraktikuokite. Pradėjus darbą, įsitikinkite, kad per daug nesuveržiate partnerio galūnių ir kraujas galės laisvai tekėti. Taip pat visuomet šalia turėkite pakankamai aštrų įrankį perpjauti virvę, jei kažkas nepavyktų pagal planą.

Prieš įsigyjant priemonę partnerio judesiams apriboti, pagalvokite, kaip norėsite jį apriboti. Tuomet nuspręsite kokių tiksliai antrankių ar kiek metrų virvės jums reikia. Pavyzdžiui, pagalvokite ar norite supančioti tik partnerio rankas ar ir kojas. Jei norėsite antrankiais surakinti ir kojas, atsiminkite, kad rankų antrankiai greičiausiai tam bus per maži ir reikės įsigyti dar vienus platesnius.

Galbūt rankas ir kojas norėsite susegti tarpusavyje, tuomet rinkitės tokius antrankius, kad juos tarpusavyje jungiančios grandinėlės būtų nusegamos. Jei norėsite mylimąjį pririšti prie lovos, taip pat atsižvelkite, ar antrankiai tam tinkami.

Beje, jei labai norite prirakinti partnerį prie lovos, bet neturite tam tinkamos lovos atkaltės, prie lovos kojų virve pritvirtinkite kilpeles. O jei nėra ir tų, permeskite virvę per lovos apačią ir iš abiejų galų suriškite kilpas, prie kurių galėsite tvirtinti antrankius. Arba tiesiog tas kilpas iškart ir panaudokite kaip antrankius.

Gera išeitis, jei niekaip neišsirenkate, gali būti ir vergovės rinkinys pradedantiesiems. Įprastai jų kaina nebūna didelė, o prekės puikiai pritaikytos tik pradedantiems atrasti aštresnius žaidimus. Tokiame rinknyje įprastai rasite rankų ir kojų antrankius, akių raištį, antkaklį ir pavadėlį bei dar kelis žaisliukus (pvz., burnos kaištį, botagėlį, plunksną, virvę).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.