Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Svingerių klubo vadovė – kunigaikštienės Catherine moksladraugė

Kažin ar Kembridžo kunigaikštienė, princo Williamo (33 m.) žmona bei dviejų vaikų motina Catherine (33 m.) lankėsi Didžiosios Britanijos elito pamėgtuose svingerių vakarėliuose, tačiau jos mokslo draugės ir irklavimo komandos partnerės Emmos Sayle (37 m.) įkurtas prabangus sekso klubas „Killing Kittens“ dabar itin populiarus – jo rengiamose orgijose trokšta dalyvauti net ir įžymybės.

Bene didžiausia susituokusių porų seksualinė svajonė – būti pagrobtiems aistringų niekšų.<br>„123rf.com“ nuotr.
Bene didžiausia susituokusių porų seksualinė svajonė – būti pagrobtiems aistringų niekšų.<br>„123rf.com“ nuotr.
Kate (kairėje) su Emma susipažino 2007-aisiais, kai jiedvi atstovavo labdaros tikslais suburtai irklavimo komandai.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Kate (kairėje) su Emma susipažino 2007-aisiais, kai jiedvi atstovavo labdaros tikslais suburtai irklavimo komandai.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Londone svingerių klubą įkūrusi E.Sayle norėjo suburti žmones, siekiančius pažinti savo seksualumą.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Londone svingerių klubą įkūrusi E.Sayle norėjo suburti žmones, siekiančius pažinti savo seksualumą.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

„Lietuvos rytas“

Nov 8, 2015, 6:30 PM, atnaujinta Oct 5, 2017, 6:44 AM

Patekti į šį net ir už Didžiosios Britanijos sienų pagarsėjusį klubą gali tikrai ne visi. Ši privilegija suteikiama tik klubo nariams, tarp kurių galima pastebėti įvairiausių Didžiosios Britanijos sluoksnių atstovų – verslininkų, teisininkų, medikų, aktorių, modelių ir net policininkų.

Naudojasi pažintimi

Anglijos garsenybės taip pat mielai lankosi audringuose šio privataus klubo vakarėliuose. Tiesa, atskleisti jų pavardes draudžia griežta sekso klubo politika. „Ne, karališkosios šeimos atstovų pas mus nesilankė. Bet garsių, sėkmės lydimų ir gražių žmonių tikrai netrūksta“, – šypsojosi sekso vakarėlių karaliene vadinama E.Sayle.

Beje, pažintimi su karališkosios šeimos atstovais Emma, kalbėdama apie savo sėkmingai klestintį verslą, nepraleidžia progos pasinaudoti.

Emma lankė tą pačią Berkšyro mergaičių mokyklą kaip ir tuomet dar tik būsimoji Didžiosios Britanijos princo Williamo žmona Kate.

Nors mokykloje jųdviejų keliai nebuvo susikirtę, merginos turėjo progą artimiau susipažinti 2007-aisiais Londone, kai jiedvi tris mėnesius atstovavo tai pačiai labdaros tikslais suburtai irklavimo komandai.

Prieš dešimt metų gimtajame Londone privatų svingerių klubą įkūrusi E.Sayle turėjo tikslą suburti gražius žmones, siekiančius geriau pažinti savo seksualumą.

Sėkmingai veikiančio klubo šūkis kuklumu nepasižymi: „Geriausi pasaulyje sekso vakarėliai seksualiajam elitui.“

Norinčiųjų atsidurti tarp seksualiosios aristokratijos laukia nemažai išbandymų. Pirmiausia tenka gerokai pakratyti piniginę. Vienišoms moterims bilietas į vakarėlį kainuoja nuo 80 eurų. Porai – 700 eurų.

Bet vien susimokėti nepakanka. Visi, norintys dalyvauti „kultūringose“ orgijose su gražiausiais pasaulio svingeriais, turi pereiti griežtą patikrą.

Kas ją atlieka? Ogi pati sekso vakarėlių karalienė – išvaizdi blondinė E.Sayle.

„Nebūtina atrodyti kaip modeliui, tačiau mūsų vakarėliuose laukiami gražiai atrodantys, savimi besirūpinantys žmonės“, – klubo taisykles aiškino sekso vakarėlių rengėja.

Griežtos taisyklės

„Killing Kittens“ audringi svingerių vakarėliai paprastai suburia maždaug 50–60 aistringų žmonių. Čia galima sutikti tik porų ar vienišų moterų. Vienišiems vyrams „Killing Kittens“ vakarėlių durys aklinai užvertos.

Beje, vyrams taip pat draudžiama pirmiems užkalbinti moteris.

„Killing Kitten“ vakarėliuose, kuriuos įkvėpė moterų seksualinė revoliucija ir pasaulyje populiarus televizijos serialas „Seksas ir miestas“, sekso partnerius renkasi moterys. Svingerių klubo narių amžius įvairus – nuo 20 iki 45 metų.

Tiesa, pažinti savo slapčiausius seksualinius poreikius ir patirti viską, apie ką tik fantazuoja, leidžiama ir vyresnio amžiaus svingeriams.

Vyresniems nei 45 metų svingeriams siūloma „Sidabrinio kačiuko“ (ang. „Silver Kitten“) narystė, jiems rengiami specialūs vakarėliai.

„Killing Kittens“ taiko ir griežtas aprangos taisykles. Moterys privalo būti pasipuošusios kokteilinėmis suknelėmis, o vyrai – elegantiškais kostiumais. Beje, kai kas privaloma visiems – tai kaukė. Nors vakarėlyje svingerių veidus slepia kaukės, nė vienas dalyvis negali būti su mobiliuoju telefonu. Turtingiausi pasaulio svingeriai siekia išsaugoti savo privatumą.

Taigi, jei laikotės šių taisyklių, galite atsipalaiduoti ir mėgautis svingerių elito vakarėlio teikiamais džiaugsmais.

Trokštate sekso trise ar net keturiese? Vilioja bučiniai su tos pačios lyties atstove ar net keliomis?

„Killing Kittens“ nedraudžiami jokie eksperimentai.

Net jei nenorite patys įsitraukti į orgijas, o tik pageidaujate jas stebėti – prašom. Leidžiama ir tai. Galėsite tiesiog mėgautis šampanu, austrėmis ir šokoladu.

„Mūsų vakarėliuose niekas nepatiria jokio spaudimo. Niekas neverčia daryti to, ko nenori. Čia lankosi daugybė vienišų merginų, kurios nori geriau pažinti savo seksualumą ar tiesiog smagiai praleisti naktį.

Poros dažniausiai nori pagyvinti savo santuoką. Žmonės už uždarų durų daro viską, ko nori. Tiesa, tol, kol nekenkia kitiems“, – pasakojo privataus klubo įkūrėja E.Sayle.

Ji išdavė paslaptį, kad bene didžiausia susituokusių porų seksualinė svajonė – būti pagrobtiems aistringų niekšų.

O vyrai dažniausiai slapta trokšta būti suvilioti seksualių namų tvarkytojų.

Klestinčio privataus sekso klubo vakarėliai kaskart rengiami vis kitose įdomiose vietose – mažuose jaukiuose viešbutėliuose, prabangiuose apartamentuose ar karalių rūmus primenančiose užmiesčio vilose.

Emma tikina: jos organizuojamose sekso puotose nuobodu nebūna niekada.

Nemenkus turtus iš sekso orgijų susikrovusi E.Sayle sustoti neketina. Dabar audringi ir aistringi „Killing Kittens“ vakarėliai vyksta ne vien Londone.

Įgyvendinti slapčiausias savo seksualines fantazijas gali ir Mančesterio, Edinburgo, Niujorko bei Los Andželo seksomanai.

Vienų metų sūnų auginančiai E.Sayle ambicijų netrūsta. Knygą apie sėkmingą savo verslą išleidusi britė planuoja dar plėsti „Killing Kittens“ imperiją. Emma jau kuria naujų svingerių vakarėlių Australijoje bei Naujojoje Zelandijoje planus.

Garbina laisvą meilę

Svingeriais vadinami žmonės, kuriems patinka susirinkti į tam tikras vietas ir užsiimti seksu su nepažįstamais žmonėmis. Dažnai tai poros, kurios keičiasi sekso partneriais.

Svingeriai būna tiek heteroseksualai, tiek ir homoseksualai.

Svingeriai tikina, kad dėl svingavimo sumažėja neištikimybės atvejų. Be to, mylėdamiesi vis su kitais partneriais jie gali labiau atskleisti savo seksualines fantazijas. Dažnai svingeriai save pristato kaip kitokio gyvenimo būdo bendruomenę. Apie svingerių fenomeną atviriau ir daugiau pradėta kalbėti nuo XX a. septintojo dešimtmečio, vadinamosios seksualinės revoliucijos metu. Tuomet išpopuliarėjo atvirai laisvą meilę propaguojančių žmonių masiniai svingerių vakarėliai, kuriuose jie laužė visus sekso stereotipus ir tabu.

Svingerių judėjimas klesti ir šiais laikais. Visame pasaulyje galima rasti tik svingeriams skirtų kurortų, paplūdimių, viešbučių, klubų ir net kruizinių laivų.

Parengė Toma Aleksėjūnaitė  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.