Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Kaip išvesti vyrą iš proto: geriausios oralinio sekso technikos

Oralinis seksas vyrams visada daro įspūdį – tačiau jis gali būti toks virtuoziškas, jog išvarys juos iš proto. Jeigu norite padaryti savo antrajai pusei neužmirštamą įspūdį, pirma pasiruoškite.

Kai liksite dviese, nepulkite iš karto vyrui demonstruoti savo meistriškumo.<br>123rf nuotr.
Kai liksite dviese, nepulkite iš karto vyrui demonstruoti savo meistriškumo.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 21, 2015, 6:20 PM, atnaujinta Sep 28, 2017, 2:16 AM

Kambaryje pastatykite veidrodį, kuris partneriui leis geriau matyti visa, kas vyksta.

Kai liksite dviese, nepulkite iš karto vyrui demonstruoti savo meistriškumo. Atsiminkite, kad dabar partneris – lyg muzikos instrumentas jūsų rankose, su kuriuo jūs sugrosite savo sekso melodiją. Pasistenkite procesui pajungti visus jo jutimo organus.

Vizualinį efektą sukurs veidrodis, klausą galima veikti, leidžiant geidulingus garsus, lyg valgytumėte labai sultingą persiką. Tam garsui sukurti naudokite savo seiles. Ištepkite jomis varpos galvutę ir, darydama judesius pirmyn-atgal, viską palydėkite „siurbiančiu“ garsu. Taip vyrui sukursite įspūdį, kad ragaujate jo organo skonį, ir tas skonis jums patinka labiau už viską pasaulyje.

Pačių oralinio sekso technikų egzistuoja nemažai, daliai jų būtinas rimtas išankstinis pasiruošimas, tam reikalui netgi egzistuoja „sekso treniruotės“. Tačiau yra įspūdingų, bet visai nesudėtingų oralinio sekso technikų, kurioms nereikia ypatingo pasirengimo.

„Persiškas kilimas“

Iškiškite liežuvį į priekį ir pakelkite taip, kad matytųsi „išvirkščia“ jo pusė. Ją prispauskite prie varpos galvutės, kad liežuvio pasaitėlis liestųsi su varpos pasaitėliu. O tada pradėkite judinti liežuvį ratu arba iš vieno šono į kitą.

„Spiralė“

Šios technikos atlikimas prasideda nuo varpos pagrindo. Iškiškite liežuvį ir atlikite juo plačius judesius iš vieno šono į kitą, palaipsniui kildama į viršų per varpą iki galvutės. Pasiekusi pasaitėlį, pastimuliuokite jį liežuviu ir pradėkite judėti priešinga kryptimi.

„Šampano kamštis“

Paimkite varpos galvutę į burną, tarsi ją čiulpdama ir burnoje sukurdama vakuumo efektą. Tuo pat metu rankomis slyskite per varpą žemyn, nuolat keisdama rankas. Sulig ketvirtuoju delno judesiu šiek tiek atsiloškite atgal, paleisdama varpą „į laisvę“ – tą darant pasigirsta garsas, panašus į iššaunantį šampano kamštį. Kartokite šiuos veiksmus keletą kartų. Svarbu, kad slystant rankomis būtų pakankamai lubrikanto, priešingu atveju jūsų judesiai partneriui gali sukelti nemalonius pojūčius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?