Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

12 naktų ir dienų planas erotiškoms šventinėms atostogoms

Atostogos ne visada atpalaiduoja – tai gali būti įtemptas metas, kai reikia aplankyti visus giminaičius bei išrinkti dovanas bendradarbiams. Nors per atostogas reikėtų pajusti gilesnį ryšį su brangiais žmonėmis, rezultatas gali būti atvirkščiais. Tai ypač gerai atsispindi erotiniuose santykiuose su partneriu. Tačiau viską galima pakeisti.

Yra viena tokio žaidimo taisyklė – orgazmo negali būti iki paskutinės dienos. Tai primena Kalėdų Senelio laukimą vaikystėje.<br>123rf nuotr.
Yra viena tokio žaidimo taisyklė – orgazmo negali būti iki paskutinės dienos. Tai primena Kalėdų Senelio laukimą vaikystėje.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 23, 2015, 6:06 PM, atnaujinta Sep 27, 2017, 5:02 PM

Pamela Madsen, santykių trenerė ir rašytoja, siūlo 12 dienų planą jaudinančioms atostogoms (jeigu atostogos trumpesnės, kai kuriuos punktus galite atlikti tą pačią dieną). Jos nuomone, kliūtys, draudimai ir laukimas sustiprina erotinę patirtį.

Yra viena tokio žaidimo taisyklė – orgazmo negali būti iki paskutinės dienos. Tai primena Kalėdų Senelio laukimą vaikystėje.

1. Susirašinėkite erotiškomis žinutėmis.

Galite partneriui kasdien nusiųsti naujo sekso žaislo, savo užpakalio ar jus dominančios sekso pozos nuotrauką. Būkite kūrybingi – taip tik dar labiau nekantrausite laukdami paskutinės dienos.

2. Kartu nueikite į sekso žaislų parduotuvę.

Ten nuėję išsiskirkite ir pirkinių krepšelį prikraukite įvairiausių žaislų, knygų ar vaizdo įrašų, kurie jus domina. Tada vėl susitikite ir apžiūrėkite vienas kito krepšelį. Išsirinkite tris daiktus, su kuriais sutiktumėte eksperimentuoti atėjus paskutinei dienai.

3. Visas seksualias mintis bei fantazijas užrašykite ant spalvotų lapelių ar kortelių.

Yra du būdai žaisti šį žaidimą. Lapelius galite išslapstyti po visus namus arba padėti ten, kur partneris juos tikrai rastų. Nesidrovėkite ir rašykite viską, kas jums šauna į galvą.

4. Jaudinkite vienas kitą žaidimais pirštais.

Yra daugybė būdų tai daryti, o įsitraukti gali abu partneriai. Lėtai įkiškite jo ar jos pirštą į savo burną, o jį laižydami palaikykite akių kontaktą. Taip pat galite savo pirštą įdėti į partnerio burną. Savo geidulį ir aistrą išreikškite per akis. Eksperimentuokite – pirštus bandykite laižyti ir lėtai bei jausmingai, ir šiurkščiai. Tai galite daryti 5 ar 10 minučių – tada tikriausiai degsite noru nuplėšti vienas kito rūbus.

5. Palikite ypatingų dovanų.

Pavyzdžiui, naktinius, prie kurių pridėtas lapelis, liepiantis palaukti iki nustatytosios dienos.

6. Paskaitykite ir pasikalbėkite apie sekso atostogas.

Seksas būna geriausias tada, kai pora kartu kažkur išvyksta. Nauja aplinka gali padėti išbandyti dalykus, su kuriais nedrįstumėte eksperimentuoti namie. Paieškokite informacijos internete ar paklauskite draugų patarimo, kad būtų lengviau apsispręsti, kokių sekso atostogų jūs norėtumėte. Su partneriu pasikalbėkite apie savo slaptas fantazijas. Galbūt jausitės nepatogiai, tačiau to reikia, kad patirtumėte nuostabių seksualinių nuotykių.

7. Skaitykite erotinę literatūrą ir lieskite vienas kitą per drabužius.

Pajauskite deginantį geidulį, o tada sustokite.

8. Seksualiai valgykite prieš vienas kitą.

Laižykite ledus ar čiulpinukus. Čiulpkite prinokusius vaisius. Galite pabandyti tai daryti ir vakarėliuose ar valgydami ne namuose,

9. Kartu prauskitės vonioje ar duše.

Nusipirkite ypatingų muilų. Tegul tai būna šventė. Įsijunkite muziką ir atsiribokite nuo pasaulio. Vienas kitą prauskite paeiliui. Būkite drąsūs, eksperimentuokite, lieskite odą. Nebijokite dejuoti.

10. Sukurkite seksualų fotoalbumą – dovaną partneriui, kurią įteiksite paskutinę naktį.

Apsilankykite pas vietinius erotinius fotografus ar patys pasidarykite asmenukių. Atspausdinkite nuotraukas ir jas sudėkite į albumą. Bedarydami nuotraukas ir jas dovanodami partneriui įkaisite. Dar vienas pasirinkimas – kartu nusifotografuoti erotinėje fotosesijoje.

11. Kalbėkitės apie seksą.

Pasikalbėkite apie tuos kartus, kai jūs vienas kitą labai sujaudinote. Partneris gali nustebti sužinojęs, jei tai buvo iš pažiūros nedideli veiksmai ar gestai. Padrąsinkite vienas kitą, atskleiskite, kurie dalykai jus tiesiog ištirpdo. Perpasakokite savo seksualinę patirtį. Kai partneris žinos, kas jums patinka, jis bus kūrybingesnis.

12. Paskutinė naktis.

Dovanas išpakuokite tik tada, kai galėsite jomis iš tikrųjų pasinaudoti – net jei tai reiškia, kad reikės ilgiau palaukti. Nekantravimas laukiant malonumų nėra blogai. Kai ateis paskutinė naktis, pasiimkite visus dalykus, kuriuos sukūrėte ir pirkote. Kartu peržiūrėkite albumą. Garsiai skaitykite raštelius, kuriuos palikote vienas kitam. Pasiimkite žaislus. Džiaukitės šia paskutine naktimi: ji skirta jums. Tai – laikas malonumams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.