Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

14 patarimų, kaip vyrui tapti oralinio sekso meistru

Norint sužavėti moterį, dažnai užtenka mokėti gerai malti liežuviu. Tačiau kad sužavėjimas nebūtų trumpalaikis, reikalingi kur kas didesni sugebėjimai. Oralinis seksas – būdas suteikti išties nepamirštamus pojūčius. Tačiau, kaip rodo pačių moterų apklausos, daugumos vyrų sugebėjimai šioje srityje – tik vidutiniai. Kaip juos pagerinti? Štai 14 patarimų.

Oralinis seksas – būdas suteikti išties nepamirštamus pojūčius.<br>123rf nuotr.
Oralinis seksas – būdas suteikti išties nepamirštamus pojūčius.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 18, 2016, 6:15 PM, atnaujinta Jun 10, 2017, 7:43 PM

1. Pasakykite, kad ji gražiai atrodo.

Dauguma moterų gėdijasi savo kūno. Net jeigu jums pasisekė, ir jūs sutikote vieną pačių liekniausių ir gražiausių planetos merginų, lovoje ją neišvengiamai grauš rūpestis, ar jums patinka jos kūnas.

Tiesiog pasakykite jai, kad ji graži. Papasakokite, kurios jos kūno dalys jums patinka labiausiai. Užsitarnaukite pasitikėjimą, kad gautumėte šansą tapti „darbo“ tarp kojų dievu.

2. Sustokite ir įvertinkite jos unikalią „gėlelę“.

Dabar sustokite ir įsižiūrėkite į tai, ką matote. Gražu, ar ne? Moterų „katytės“ būna pačių įvairiausių dydžių, spalvų ir formų: kai kurios – mažos ir dailios, kitos – storos ir sultingos. Vienos padengtos pūkeliu, kitos – įmantriai išskutinėtos, trečios – lygios ir švelnios, kaip šilkas. Įvertinkite savo moters unikalias savybes ir sakykite jai, kas ją daro ypatingą.

3. Moterys mėgsta žodžius. 

Moterys mėgsta žodžius ir jų klausosi net per meilės malonumus. Kuo daugiau kalbėsite su moterimi, tuo greičiau ją gausite.

4. Visada, kai liečiate jos „katytę“, įsitikinkite, kad jūsų pirštas drėgnas.

Jūs galite jį aplaižyti arba sudrėkinti moters sekrecijos skysčiais. Įsitikinkite, kad neliečiate klitorio sausais pirštais. Tai labai jautrus taškas: nuo malonumo iki skausmo – vienas žingsnis.

5. Paerzinkite ją, „prie reikalo“ eikite lėtai.

Kunilingo klausimu pagrindinė taisyklė – neskubėkite. Moterys dievina, kai jas erzina. Atminkite – pati švelniausia moters kūno dalis yra klubų vidinė pusė. Bučiuokite, pieškite ornamentus liežuvio galiuku. Priartinkite liežuvį prie gaktos, bet po to ir vėl „pabėkite“ prie klubų. Būkite nenuspėjamas.

6. Ypatingas dėmesys – klitoriui.

Galite „apdirbti“ išorines ir vidines lytines lūpas, o galite ir jas ignoruoti. Svarbiausias moters erogeninis taškas – klitoris. Pasistenkite jį 'atverti“. Kitaip orgazmo nebūna.

7. Būkite švelnesni.

Naudokite liežuvį, reguliuodami spaudimo stiprumą. Įsivaizduokite, kad jums reikia lėtai ir kruopščiai suvalgyti ledų porciją.

Pats kvailiausias dalykas, kurį sugalvoja daryti vaikinai – sukąsti dantimis lytines lūpas ir klitorį. To daryti nevalia jokiu atveju.

8. Tempas turi būti ritmiškas.

Taip pat nereikia užmiršti keisti spaudimo stiprumą ir greitį. Pradėti geriau lengvai, o po to spaudimą ir tempą šiek tiek didinti, tuo pat metu keičiant darbo liežuviu techniką. Nereikia gėdytis ir naudoti pirštus, kurie šiame procese būna labai efektyvūs.

9. Prieš orgazmą pagreitėkite.

Jeigu matote, kad partnerė priartėjo prie orgazmo, pagreitinkite tempą. Jokiu būdu nelėtinkite apsukų. Kaip finalinį akordą galite padaryti tokį triuką: sudėti lūpas „O“ raidės forma ir visą klitorį paimti į burną.

10. Naudokite du pirštus.

Yra vienas slaptas triukas, kuris labai tinka situacijoje, kai jūs stengiatės, bet nieko neišeina. Jūs galite įkišti į makštį pirštą, tuo pat metu ir toliau dirbdami liežuviu su klitoriu. Merginoms tai labai patinka. O dar geriau, jeigu naudosite ne vieną pirštą, o du.

Moteris turi kur kas didesnę jautrią sritį, nei ta, kurią galite pasiekti liežuviu. Vieno piršto – mažoka, o jeigu naudosite tris – negalėsite įsiskverbti pakankamai giliai. Įsitikinkite, kad pirštai drėgni ir nedirgins vidinės odos. Pradėkite lėtai, o po to laipsniškai greitėkite. Būkite ritmiški ir klausykitės jos kvėpavimo.

11. Ištyrinėkite jos asmeninius orgazmo požymius, kad taptumėte dar geresnis.

Kiekviena moteris unikali. Bendriausi stipraus susijaudinimo požymiai yra sukietėję speneliai, paraudęs veidas, lengvas drebulys, dažnai ir negilus kvėpavimas.

Tačiau jeigu norite tapti iš tiesų geriausiu meilužiu, turite ištyrinėti savo partnerę kur kas atidžiau.

12. Per orgazmą nepaleiskite jos klitorio.

Kai moteris tik tik pradėjo jausti orgazmą, jokiu būdu nepaleiskite jos klitorio. Pabūkite ten dar kurį laiką. O dar geriau – paspauskite liežuviu apatinę jo pusę. Jeigu tuo metu jos viduje laikote savo pirštus – neskubėkite ištraukti. Daugybinis orgazmas – ypač geras dalykas.

Jeigu viską darote teisingai, galite tikėtis, kad partnerė patirs daugkartinį orgazmą. Būna moterų, kurios geba jį jausti kelias dešimtis minučių.

13. Vyšnia ant torto.

Kai kurioms moterims patinka, kai vyras kunilingo metu vieną pirštą įveda į analinę angą – nepamirškite to.

14. Orgazmas – dar ne finalas.

Po to, kai moteris patyrė orgazmą, nenutraukite glamonių. Pakalbėkite, glostykite jos kūną, krūtis. Ir toliau užsiimkite meile – bet ramiai, be konkretaus tikslo. Vyras gali baigti ir čia pat užmigti be jokios sąžinės graužaties. Tačiau moterims reikia šių nedidelių, bet malonių akimirkų po sekso.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.