Sekso žaislų bandytojos diena: kiek kartų tenka masturbuotis?

Kiekvieną kartą gavusi siuntinį amerikietė Ducky DooLittle (46 m.) susimąsto: koks stebuklas šį kartą jos laukia? O išpakavusi jį kas kartą savęs klausia: „Ir ką aš su tuo turėčiau daryti?“

„123rf.com“ nuotr.
„123rf.com“ nuotr.
„Sekso reikmenų parduotuvė turėtų būti vieta, kur kiekvienas galėtų sužinoti tai, ko nedrįsta paklausti gydytojo ar meilužio“, – įsitikinusi D.DooLittle.<br>„Wikipedia“ nuotr.
„Sekso reikmenų parduotuvė turėtų būti vieta, kur kiekvienas galėtų sužinoti tai, ko nedrįsta paklausti gydytojo ar meilužio“, – įsitikinusi D.DooLittle.<br>„Wikipedia“ nuotr.
Aistrą pakursto ir sekso žaislai.<br>123rf nuotr.
Aistrą pakursto ir sekso žaislai.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

„Lietuvos rytas“

Jan 26, 2016, 6:50 PM, atnaujinta Jun 10, 2017, 3:39 AM

Toks klausimas Ducky kyla labai dažnai. Vienam sekso žaislų platintojui dirbanti moteris yra atsakinga už tai, kad darbdavio sandėlyje niekuomet nepritrūktų labiausiai geidžiamų reikmenų intymiems malonumams.

Juodaplaukė kruopščiai stengiasi įvertinti ir numatyti, kokios naudos duos naujasis žaisliukas.

Savo skaičiavimų principui ji net turi sugalvojusi pavadinimą – „orgazmai už dolerį“. Ducky požiūris turėtų būti visiškai suprantamas kiekvienam dirbančiam pardavimų srityje – kuo daugiau būdų panaudoti sekso žaislą, tuo jis vertingesnis.

Sekso reikmenų bandytojos užduotis ir yra atrasti pačius įvairiausius galimus panaudojimo būdus.

Juk jei sekso žaisliukas yra pagamintas G taškui stimuliuoti, bet jis taip pat puikiai veikia ir kaip klitorio vibratorius, jo vertė tampa daug didesnė.

Ko tik Ducky neišbandė per savo netrumpą sekso reikmenų bandytojos karjerą – nuo spalvotų vibratorių iki įvairiausio kvapo lubrikantų.

Kokia įprasta Baltimorėje gyvenančios Ducky darbo diena? Manote, kad darbo metu jai dažniausiai tenka masturbuotis?

„Jei norite, galite sakyti, jog aš gaunu algą už tai, kad masturbuojuosi“, – juokiasi juodaplaukė. Ducky darbo diena prasideda nuo naujų dėžių, atsiųstų iš viso pasaulio sekso žaislų gamintojų, išpakavimo. Įtikti jai nori visi. Juk nuo Ducky priklauso, kokius žaislus pardavinės jos darbdavys.

Silikoniniai spalvoti peniai, varpos žiedai, rutuliniai dirželiai, saldainių lėkštė, išpiešta mažomis varpomis, – nuspręsti, kas įaudrins daugumą klientų, iš tikrųjų nėra taip paprasta. Juk kas patinka vienam, nebūtinai tiks kitam aistruoliui.

Norėdama įtikti įvairiausiems, dažnai ir keisčiausiems klientų skoniams bei poreikiams, Ducky nesako kategoriškai „ne“ nė vienam produktui. Juk vieni sekso parduotuvėje nori žaislų, pagamintų be cheminių elementų, kiti ieško sveikatinimo produktų.

Dar kitiems reikia tik aukščiausios kokybės prabangos prekių, o kai kam ir šleikštulį keliančių reikmenų.

„Ne mano darbas sakyti, ką žmonės turėtų naudoti lovoje. Mano darbas – padėti pakurstyti jų aistrą. Man nesvarbi sekso žaislų spalva. Man labiausiai rūpi, kiek orgazmų jie padeda patirti“, – drąsiai sako sekso žaislų bandytoja.

Apie tai Ducky gali kalbėti nesustodama – ji nė nerausdama drąsiai visiems gali aiškinti, kodėl analinius žaislus geriau rinktis juodos spalvos, kuris lubrikantas kvepia taip skaniai, kad primena tikrą spurgą, kodėl nereikia gėdintis užsukti į sekso reikmenų parduotuvę.

Prieš pasiūlydama tam tikrus sekso žaislus savo darbdaviui Ducky stengiasi juos visus išbandyti. Tiesa, ne visuomet tai įmanoma. Intymių žaislų ir priemonių labai daug, o moters darbo diena ribota.

Pasak amerikietės, pasakyti, ar sekso priemonė verta, kad pasiektų parduotuvių lentynas, galima tik ją išbandžius mažiausiai penkis kartus.

Jei jos išbandyti niekaip nespėja, Ducky ją vertina pagal kvapą, lytėjimo malonumą, netgi skonį. Vien pagal priemonės kvapą profesionali testuotoja gali pasakyti, ar ją gaminant buvo naudojamos cheminės medžiagos. Jos skonis Ducky leidžia įvertini, kaip ji sąveikaus su kliento gleivėmis.

Įprastą darbo dieną Ducky užsuka ir į sekso žaislų sandėlį – nori pamatyti, kas išsiunčiama į parduotuves. Juodaplaukė neatsispiria pagundai patikrinti kiekvieną dėžę ir krepšį. Daug laiko atima ir pardavimo analizė.

Be to, Ducky stengiasi aktyviai populiarinti savo perkamus gaminius socialiniuose tinkluose – aprašo prekes, į įvairius tinklaraščius siunčia intriguojančių nuotraukų.

Keletą kartų per savaitę bandytoja lankosi sekso prekių parduotuvėse, domisi, kurie sekso įrankiai kelia daugiausia susidomėjimo, moko pardavėjus, kaip geriau pristatyti ir parduoti prekes, kaip padėti neapsisprendusiems ar droviems klientams.

„Iki šiol vis dar manoma, kad dirbti sekso reikmenų parduotuvėje gėda. Tad tokiose vietose dirba psichologiškai stiprūs žmonės. Geras darbuotojas gali pakeisti žmogaus požiūrį į savo kūną, paskatinti jį pamilti. Taip pat padėti subalansuoti santykius su partneriu, atrasti ramybę.

Gera sekso reikmenų parduotuvė turėtų būti vieta, kur kiekvienas galėtų gauti informacijos, kurios nedrįsta paklausti gydytojo ar meilužio“, – įsitikinusi ir pati sekso reikmenų pardavėja dirbusi D.DooLittle.

Sekso industrijoje beveik trisdešimt metų dirbanti Ducky, rodos, apie seksą žino viską. Prieš dešimt metų ji parašė savo pirmąją knygą, įkūrė Lytinio gyvenimo švietimo akademiją, rengia lytinio švietimo seminarus universitetuose, sekso muziejuose.

Sunku patikėti, kad ši išmintinga moteris kadaise Niujorke šoko burleską.

„Taip, tai dariau. Bet nesustojau vietoje“, – sako juodaplaukė.

Nutarusi, kad be tinkamo išsilavinimo daugiau nieko nepasieks, Ducky pasirinko seksologijos studijas ir per gana trumpą laiką tapo viena patikimiausių lytinio gyvenimo pedagogų Jungtinėse Amerikose Valstijose.

Juodaplaukė amerikietė sako niekada nemaniusi, kad šiame versle užsibus taip ilgai. „Bet man patinka tai, ką darau, ir man tai gerai sekasi. O kai darbą atlieki gerai, galimybės pačios tave suranda“, – nesikuklina Ducky.

Kuklintis jai ir nėra ko. Seksologai Ducky dažnai vadina viena įdomiausių, įžvalgiausių ir labiausiai provokuojančių lytinio gyvenimo mokytojų.

O pati Ducky save vadina drovia mergina iš Minesotos. Ir nors ji dažnai nurausta iš gėdos vien skaitydama kai kurių sekso reikmenų kompanijų aprašymus, savo darbo ji nė už ką nenorėtų atsisakyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.