Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Kaip mylisi skirtingų Zodiako ženklų atstovai?

Žmonės, kurie tiki astrologija ir kreipia dėmesį į Zodiako ženklus, turėtų žinoti, kad kiekvienam būdingi skirtingi lytiniai santykiai. Tad įsitikinkite, ar tikrai žinote, ko trokšta jūsų partneris ir nepadarykite klaidų.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 28, 2016, 7:10 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 10:46 PM

Avinas

Šio Zodiako ženklo atstovai išsiskiria impulsyvumu. Jie nuolat ieško nuotykių. Lovoje jie paprastai itin aktyvūs. Avinams paprastai patinka imtis iniciatyvos. Idėją pasimylėti jie visuomet priima be jokių atsikalbinėjimų ir su dideliu entuziazmu.

Tai itin ištvermingi sekso partneriai, kurie paprastai po pirmojo karto gali tęsti tiek, kiek pageidauja partneris ar partnerė. Jeigu ieškote sekso partnerio, kuris būtų visada entuziastingai šiuo klausimu nusiteikęs, neapsiriksite pasirinkę Aviną.

Jautis

Jaučiai tingūs, bet ištvermingi, todėl jiems labiausiai patinka būti po partneriu negu ant jo. Jautis nuolat laukia, ką gi sugalvos jo partneris ir kuo nustebins, o pats yra linkęs gulėti ant nugaros ir laukti. Viskas dėl to, kad šie Zodiako ženklo atstovai itin vertina saugumą ir stabilumą.

Jie tikisi, kad sekso tempą nustatys partneris ir jam apie tai nereikės nė galvoti. Ir bet kuriuo atveju pageidaus, kad sekso metu būtų naudojami prezervatyvai. Jaučiai iš kitų išsiskiria savininkiškumu, todėl jų nedomina vienos nakties nuotykiai.

Dvyniai

Dvyniai išsiskiria energija ir kūrybingumu. Tai daro juos puikiais partneriais oralinio sekso metu. Kiekvieni lytiniai santykiai su Dvyniais bus ypatingi tarsi pirmąjį kartą. Jie itin smalsūs ir spontaniški, todėl juos gana dažnai galima aptikti striptizo klubuose, kur jie pasisemia idėjų, ką galima būtų nuveikti su partnere. Šio Zodiako ženklo atstovai pakankamai paviršutiniški.

Jei mylėjotės su Dvynių ženklo mergina, tai nenustebkite, jei po kiek laiko visos jos draugės žinos apie jūsų penio dydį ar kitas intymiausias detales. Nuobodulys – didžiausia dvynių baimė, todėl jei jums trūksta potyrių ir ekstremalių situacijų, seksui ieškokite Dvynių ženklo partnerio.

Vėžys

Tai itin švelnios ir jautrios asmenybės. Jiems patinka švelnūs sekso partneriai. Labiausiai juos žavi jaukūs momentai, kai partneris jį apsikabina, prisiglaudžia ir žiūri į akis. Vėžiai jausmingi, patikimi ir jie visada su jumis – tiek fiziškai, tiek emociškai.

Jiems labai patinka po sekso pagulėti kartu, prisiglausti prie partnerio. Pasiruoškite, kad po sekso su Vėžiu užmigti greitai negalėsite – turėsite skirti laiko pašnekesiams, bendravimui.

Liūtas

Liūtai labiau už visus trokšta būti dėmesio centre, todėl jie renkasi tokias pozas, kurios leistų jiems atsiskleisti ir sužibėti. Sekso metu paprastai jie garsiai aimanuoja. Lytiniai santykiai su Liūtu dažnai primena pornografinį filmą.

Tačiau tai tik dėl to, kad būtų patirtas didžiulis malonumas. Liūtai – aistringi ir galingi partneriai. Jie visada ištroškę sekso, todėl nesugalvokite atsisakyti. Pagrindinis Liūtų išskirtinumas nuo kitų Zodiako ženklų – pomėgis mylėtis prieš veidrodį.

Mergelė

Tai praktiški, tikslūs ir itin kruopštūs Zodiako ženklo atstovai. Kalbant apie Mergeles vyrus, tai jie rinksis bet kokią pozą, kad tik rankomis galėtų pasiekti jūsų klitorį.

Tai tikri perfekcionistai, todėl jei jiems nepavyksta patenkinti jūsų pirmą kartą, tai jie būtinai kartos lytinius santykius. Mergelės itin mėgsta išbandyti naujoves sekso srityje, todėl nenustebkite, jei jie sugalvos išbandyti tantrinį seksą arba kokią nors kitokią rūšį, kuri privers jus aiktelėti.

Svarstyklės

Tai seksualinės evoliucijos viršūnė! Svarstyklių ženklo atstovai visada linkę eiti į kompromisus ir ieškoti netikėtų sprendimų. Tiesa, vyrai dažnai būna paviršutiniški. Kartais jie primena Liūtus, kuriems reikia nuolatinio dėmesio ir pritarimo.

Svarstyklės bet kuriuo atveju pasiruošę padaryti viską, kad lovoje praleistas laikas būtų įspūdingas. Negailėkite Svarstyklėms komplimentų ir gražių žodžių – jie tai ypač vertina ir brangina.

Skorpionas

Jei jūsų partneris – Skorpionas, nepuoselėkite vilčių, kad pavyks imituoti orgazmą. To nepadarysite niekada, nes jie puikiai supranta, kada jiems meluojama ir bandoma dėl tam tikrų priežasčių apgauti. Kaip partneriai – jie nėra ypatingi: daug dėmesio sutelkia į save, jiems nuolat reikia laisvės ir nepriklausomybės.

Mylėdamiesi su Skorpionu išbandykite įvairius sekso žaisliukus, kurie paįvairins seksualinį gyvenimą, praskaidrins monotoniškus lytinius santykius. Skorpionai – masturbacijos ir savęs patenkinimo specialistai. Šioje srityje jie išradingi, iniciatyvūs ir aktyvūs. Šio Zodiako ženklo atstovams patinka dominuoti, todėl nesistenkite jų užgožti.

Šaulys

Šio Zodiako ženklo atstovai neįsivaizduoja gyvenimo be seksualinio savęs patenkinimo. Iš vienos pusės – tai labai gerai, nes Šauliai yra itin ištikimi, bet iš kitos pusės – seksu jie užsiima tarsi darydami paslaugą savo partneriui. Paprastai per gyvenimą Šauliai turi 5-7 partnerius, nors gana dažnai jie galėtų būti vienišiai ir gyventi visai be sekso partnerių.

Ožiaragis

Šie Zodiako ženklo atstovai neįsivaizduoja lytinių santykių be misionieriaus pozos. Ožiaragiai sekso metu galvoja apie orgazmą, todėl yra pasiruošę nemažai paprakaituoti, kad ir pats, ir partneris pasiektų aukščiausio lygio pasitenkinimą.

Ožiaragiai – labai patikimi, jie visuomet naudoja prezervatyvus arba kitas apsisaugojimo priemones. Tai itin konservatyvūs žmonės, jų apatinis trikotažas paprastai būna kuklių spalvų, niekada nesirenka iššaukiančių apatinių drabužių.

Vandenis

Tai patys tikriausi išradėjai. Nenustebkite, jei vieną kartą jie jūsų paprašys pasimylėti pagal Kamasutroje rastą pozą. Jie visada pasiruošę netikėčiausiems eksperimentams.

Tačiau Vandenių partneriai turėtų kai ką žinoti – bent jau dėl saugumo jie turėtų riboti Vandenių norą išbandyti naujoves. Juk sekso metu svarbu ne tik išradingumas ir pasitenkinimas, bet ir saugi lytinio akto aplinka.

Žuvys

Tai emocingos ir išsilavinusios asmenybės. Jie nesimyli, o užsiima meile. Tai nėra tie žmonės, kurie mėgsta eksperimentuoti. Jie puikiai žino, kokioje pozoje lengviausia patirti orgazmą, todėl nesistengia išbandyti nieko kito. Jiems labai svarbu išlaikyti aukštą intymumo lygį. Žuvims itin priimtinas oralinis ir analinis sekas.

Šio Zodiako ženklo atstovams partneris yra gerokai svarbiau už jį patį. Ir jokiu būdu negalima žaisti su Žuvimis ar išduoti – pasekmės gali būti nenuspėjamos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.