Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Pro rakto skylutę: moters charakterį išduoda mėgstama sekso poza

Kiekviena moteris turi savų paslapčių. Intymių taip pat. Jos charakterį, vidines savybes ir tam tikrus būdo bruožus gali išduoti mėgstamiausia jos sekso poza.

123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 30, 2016, 4:00 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 6:40 PM

Tad kai mylėsitės su savo išrinktąja, atkreipkite dėmesį, kurios sekso pozos iniciatore taps ji pati.

Moteris apačioje

Jei moteriai malonu sekso metu būti apačioje po partneriu, tikėtina, kad ji yra itin savimi pasitikinti ir puikiai žino, ko nori iš gyvenimo. Ji leidžia jums vadovauti ir jūs galvojate, kad esate padėties šeimininkas, tačiau nesuklyskite – šią vadinamąją misionieriaus pozą besirenkančios gudruolės laputės net ir pačiais netikėčiausiais atvejais išlieka lyderėmis ir vadovėmis.

Moteris viršuje

Jei moteris sekso metu renkasi būti viršuje, vadinasi, ji linkusi dominuoti. Tačiau tokia mėgstama poza išduoda ir kitus niaunsus. Paprastai tai būna moteris, kuri niekada nelaukia, kad jai kas nors atvers duris ar paduos paltą. Vadinamosios „raitelės“ pozą renkasi tos, kurios yra savo likimo šeimininkės. Paprastai tokios damos turi nemažai gyvenimiškos patirties, dažnai būna vyresnės už partnerį.

Šuniuko poza

Ši poza – itin iškalbinga. Apie vyrą ji paprastai išduoda, kad jis – nuotykių mėgėjas, norintis dominuoti ir valdyti. Tačiau ką reiškia, jei šios pozos iniciatorė – moteris? Paprastai šią pozą renkasi jautrios būtybės, kurios nori, kad vyrui viskas būtų gerai, svajoja jam įtikti, sutinka tenkinti bet kokias sąlygas tiek kasdieninėse situacijose, tiek lytinių santykių metu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.