Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Seksualinių nuotykių horoskopas vasario mėnesiui

Vasaris – meilės mėnuo. Artėjant šv. Valentino dienai pasiruoškite – pasiaiškinkite, kas patinka jūsų antrajai pusei, kokiomis glamonėmis galėtumėte sužavėti ar net nustebinti. Jei nepavyksta partnerio prakalbinti intymiomis temomis, tada pasidomėkite, kas būdinga kiekvienam Zodiako ženklui.

123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 2, 2016, 6:00 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 11:34 AM

Avinas

Jūsų stilius: Meilei atiduodate visą save. Lovoje neturite jokių kompleksų. Karštas temperamentas leidžia mėgautis lytiniais santykiais, jų metu pamirštate viską, kas dedasi aplink. Vasario mėnesį padovanokite savo partneriui visą save, išbandykite naujutėles sekso pozas ir mėnuo jums bus įsimintinas.

Tinkamiausias vasario mėnesio sekso partneris: Skorpionas, Šaulys, Vandenis.

Nerekomenduojamas vasario mėnesio sekso partneris: Netinka emocionalūs. 

Jautis

Jūsų stilius: jūsų gyvenimo tempas labai greitai, nieko nelaukiate, einate į priekį pilna koja. Jūs esate itin seksuali asmenybė, kuri savo partnerį pamalonina švelnumu ir meilumu. Sekso metu negalite pakęsti jokio šurmulio ar netvarkos.

Tinkamiausias vasario mėnesio sekso partneris: Skorpionas, Šaulys, Ožiaragis, Vėžys ir Svarstyklės.

Nerekomenduojamas vasario mėnesio sekso partneris: Venkite tokių partnerių, kurie gali išprovokuoti jūsų pavydą.

Dvyniai

Jūsų stilius: Jūs nemėgstate atidėlioti to, ką galite padaryti iškart. Komunikabilumas, aistra ir sumanumas – štai kas jūsų lytinius santykius veda į priekį. Lovoje esate kūrybingi, einame iš proto dėl erotinių žaidimų. Idealiausias partneris jums yra tas, kuris sugebės jus sujaudinti ir sugundyti.

Tinkamiausias vasario mėnesio sekso partneris: Šaulys, Vandenis, Liūtas ir Svarstyklės.

Nerekomenduojamas vasario mėnesio sekso partneris: Nesirinkite tų, kurie nesupranta jūsų humoro jausmo ir nenori išbandyti erotinių žaidimų, be kurių jūs neįsivaizduojate sekso.

Vėžys

Jūsų stilius: Lytiniai santykiai jums siejasi su atsargumu ir jautrumu. Jums reikalingas nuolatinis dėmesys ir globa. Mėgstate glamones, malonius prisilietimus. Mėnesio horoskope įspėjama: jūsų norai ir intymios svajonės gali labai greitai keistis, todėl jūsų partneriui teks įsiklausyti į naujai iškilusius jūsų poreikius.

Tinkamiausias vasario mėnesio sekso partneris: Skorpionas, Vėžys, Mergelė.

Nerekomenduojamas vasario mėnesio sekso partneris: Jums reikalingas toks sekso partneris, kuris būtų atsargus, norėtų jus globoti. Jokiu būdu jums netinkamas Liūtas.

Liūtas

Jūsų stilius: Jūs labai romantiški, mieli ir jaukūs, tačiau jums nėra nieko svarbiau už seksą. Jūs neturite kompleksų ar tabu. Jūs nesate egoistai, paprastai stengiatės, kad būtų gera ir jums, ir jūsų partneriui. Jums reikalingas toks pats charizmatiškas ir aistringas partneris kaip esate jūs pats.

Tinkamiausias vasario mėnesio sekso partneris: Šaulys, Avinas.

Nerekomenduojamas vasario mėnesio sekso partneris: Toks, kuris yra neryžtingas, pasižymi ramumu. Jums reikia ryškaus ir žaižaruojančio žmogaus greta savęs.

Mergelė

Jūsų stilius: Genialumas paprastume. Jei kyla kokių nors nesklandumų, jūs juos labai lengvai pašalinate. Jums labai svarbus motyvuotas partneris. Jums patinka visus kontroliuoti, stebėti partnerių elgesį. Išbandykite tantrinį seksą – jūsų temperamentui ši sekso rūšis itin tinkama.

Tinkamiausias vasario mėnesio sekso partneris: Žuvys, Skorpionas, Ožiaragis, Vėžys ir Jautis.

Nerekomenduojamas vasario mėnesio sekso partneris: Jums netinka vienos nakties nuotykiai, po jų labai blogai jaučiatės, todėl geriau apie tai net negalvokite. Nei vasario mėnesį, nei kurį kitą.

Svarstyklės

Jūsų stilius: Tai atviri ir žmonės, linkę nuolat ieškoti naujovių, jas išbandyti. Jums labai svarbu, kad santykiuose vyrautų harmonija, mėgstate kvapus, spalvas. Prieš lytinius santykius jūs visada apsvarstote, kokias pozas išbandysite, ką norite naujo patirti ir ko būtinai vengsite.

Tinkamiausias vasario mėnesio sekso partneris: Šaulys, Ožiaragis, Jautis, Liūtas.

Nerekomenduojamas vasario mėnesio sekso partneris: To paties Zodiako ženklo atstovas. 

Skorpionas

Jūsų stilius: Jūsų temperamentas – varomoji jėga. Lovoje jums patinka dominuoti, mėgaujatės kiekviena lytinio akto sekunde. Mėgstate demonstruoti partneriui norą dominuoti. Jums patinka erotiniai žaidimai, be jų neįsivaizduojate sekso.

Tinkamiausias vasario mėnesio sekso partneris: Žuvys, Avinas, Ožiaragis.

Nerekomenduojamas vasario mėnesio sekso partneris: Jums patinka seksas su ilgalaikiu partneriu, todėl apie atsitiktinius nė negalvokite.

Šaulys

Jūsų stilius: Jūsų jausmai labai spontaniški, o seksas jums suteikia itin malonių emocijų. Jums nepatinka permainos, esate itin pastovūs. Seksualiniai nuotykiai jūsų nebaugina – anaiptol, jie išlaisvina iš suvaržymų. Jūs gyvenate tam tikra akimirka, nesistengiate žiūrėti į tolimą ateitį. Vasario mėnesio astrologinės prognozės jums žada meilę iš pirmo žvilgsnio.

Tinkamiausias vasario mėnesio sekso partneris: Avinas, Žuvys.

Nerekomenduojamas vasario mėnesio sekso partneris: Jūsų niekada nesujaudins itin uždari, kompleksuoti partneriai.

Ožiaragis

Jūsų stilius: Jei jums duodama laiko, jūs galite atsiskleisti ir sužavėti bet kurį partnerį. Esate jautrus, emocionalus ir spinduliuojate seksualumu. Partnerį sužavėsite jautrumu. Atkreipkite dėmesį į savo nuotaikas. Kartais jų kaita nežada nieko gero.

Tinkamiausias vasario mėnesio sekso partneris: Jautis, Mergelė, Liūtas

Nerekomenduojamas vasario mėnesio sekso partneris: Jokiu būdu nesirinkite manipuliatoriaus, kuris jus įskaudins ir įžeis.

Vandenis

Jūsų stilius: Išsiskiriate itin lakia vaizduote. Puikiai išmanote visas sekso naujoves, o jūsų namuose galima rasti daugybę sekso žaisliukų, kuriuos mėgstate su partneriu panaudoti. Jums patinka valdyti situaciją, tačiau vengiate įsipareigojimų. Ir teisingai darote – gyvenimas kiekvieną dieną jums pažeria daugybę puikių pasiūlymų, kurių nevalia atsisakyti.

Tinkamiausias vasario mėnesio sekso partneris: Žuvys, Vandenis, Šaulys.

Nerekomenduojamas vasario mėnesio sekso partneris: Toks, kuris nori dominuoti.

Žuvys

Jūsų stilius: Lytinius santykius siejate su romantiškais jausmais. Orgazmą patiriate tik tada, kai esate įsimylėje, o pilve skraido drugeliai. Jūs puikiai pažįstate savo kūną, žinote jautriausias jo stygas. Jus žavi partneriai, kurie su jumis elgiasi itin švelniai.

Tinkamiausias vasario mėnesio sekso partneris: Mergelė, Vandenis, Vėžys, Jautis.

Nerekomenduojamas vasario mėnesio sekso partneris: Jokių manipuliatorių, kurie norėtų pasinaudoti jūsų jautrumu ir švelnumu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.