Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Aistringas vienos nakties nuotykis: privalumai ir trūkumai

Anksčiau vienos nakties nuotykiai buvo lyginami su prostitucija, tačiau dabar tai daugelis traktuoja kaip pramogą, smagų nuotykį. Nors, tiesą sakant, niekas nepasikeitė. Tai tas pats seksas su nauju žmogumi naujoje vietoje.

Neįpareigojantis seksas – kaip dovana<br>123rf.com
Neįpareigojantis seksas – kaip dovana<br>123rf.com
123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 4, 2016, 6:00 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 5:57 AM

Vienos nakties nuotykio privalumai

Vis dėlto, vieni linkę turėti vieną partnerį ir būti jam ištikimi, o kiti nesibaimina vienos nakties nuotykių, kurie daugeliui asocijuojasi su ypatinga aistra. 

Padeda atsipalaiduoti

Kai žmogus ryžtasi vienos nakties nuotykiui, jis negalvoja, kokie santykiai su partneriu sies po aistringos nakties. Po aistringo sekso niekam nerūpės, ar imti būsto paskolą, į kokį darželį leisti vaikus ar kokį automobilį pirkti. Neįpareigojantis seksas – kaip dovana: jis padeda atsipalaiduoti, atgauti jėgas.

Didina pasitikėjimą savimi

Dažnai televizijos ekranuose matome nepriklausomas, laisvas ir savimi pasitikinčias merginas. Vilioke ir gundytoja nori tapti kone kiekviena mergina, tačiau ne kiekviena sugeba tokia būti.

Todėl jei ji sulaukia atsako iš partnerio, tai itin didina jos savivertę bei pasitikėjimą savimi.

Po aistringo vienos nakties nuotykio dažna moteris išsivaduoja iš kompleksų, nebebijo bendrauti su priešingos lyties atstovais.

Išlaisvina

Dažnai būna atvejų, kai moteris nepatiria orgazmo su nuolatiniu partneriu. Nors juos sieja meilė ir aistra, tačiau lovoje jie visiškai nesuderinami. Tačiau visai kitoks scenarijus tuo atveju, kai moteris ryžtasi vienos nakties nuotykiui. Nesuvaržytas seksas, pašėlusios glamonės ir didžiulė aistra išvaduoja moterį iš suvaržymų, suteikia jai laisvės.

Vienos nakties nuotykio trūkumai

Tačiau ne viskas taip gražu, kaip gali atrodyti. Yra ir keli trūkumai, kuriuos turėtumėte žinoti, prieš pasiryždami vienos nakties nuotykiui.

Pavojus

Nepamirškite, kad mylintis su atsitiktiniu partneriu, didėja galimybė užsikrėsti lytiniu keliu plintančiomis ligomis. Taip pat turėtumėte pagalvoti ir apie pasekmes – nėštumą. Juk net ir prezervatyvas 100 proc. neapsaugo nuo netikėto pastojimo.

Amoralu

Yra žmonių, kurie galvoja, kad atsitiktinis seksas – ištvirkimas. Todėl jei jau mylėjotės su atsitiktiniu partneriu, neskubėkite apie tai pasakoti visoms bičiulėms ar pažįstamoms, nes galite būti pasmerktos.

Be to, niekada nepamirškite, kad jūsų partneris gali turėti žmoną ir kelis vaikus. Juk jūs nenorėtumėte tapti darnios šeimos skyrybų priežastimi?

Prasta energija

Tikima, kad seksas su mylimu žmogumi veikia itin teigiamai. Tačiau kaip paveikia lytiniai santykiai su pirmą kartą matytu žmogumi? Ar tikrai tokie lytiniai santykiai atneš tik laimę ir džiaugsmą?

O gal, anaiptol, po sekso jausitės prastai, jus kamuos prasta nuotaika ir būsite įsitempę?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.