Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Kodėl verta pasidaryti seksualią asmenukę?

Ar verta fotografuoti save seksualiomis pozomis? Tikrai verta! Net jei ne kartą socialiniuose tinkluose ar kitoje internetinėje erdvėje pamačiusi seksualiai išsirietusią pupytę pagalvojai „kvaila višta“.

Galiausiai, tokia nuotrauka bus puikus prisiminimas.<br>123rf nuotr.
Galiausiai, tokia nuotrauka bus puikus prisiminimas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

marta (uzrasainevisiems.popo.lt)

2016-02-05 20:30, atnaujinta 2017-06-09 02:12

Visų pirma, tu gali susikurti nuotrauką, kuri tau atrodytų skoningai ir atitiktų tavo seksualumo sampratą. Visų antra, šios nuotraukos tikrai nebūtina viešinti.

Taigi, kodėl tai būtina nors kartą išbandyti?

Tai puikus būdas mokytis pasitikėjimo savimi. Kiekviena moteris puikiai žino, kuriuo kampu ji fotogeniškiausia. O kur dar makiažas, šukuosena, seksualūs rūbai ir parinktas apšvietimas ar filtras. Keletas mažų gudrybių ir jau turi nuotrauką, atrodančią ne prasčiau nei instagramo modelio. Išmokusi grožėtis pačia savimi ir suvokti save kaip seksualią moterį atvers duris į daugiau pasitikėjimo savimi seksualiniame (ir ne tik) gyvenime.

Tai nuostabus būdas gundyti mylimąjį. Tokios nuotraukos išsiuntimas gali tapti puikia preliudija tolimesniems meilės žaidimams. Arba gera vaizdo medžiaga jam pažaisti su savimi, kol esate toli.

Tiesa, nepersistenkite. Nesiųskite erotiškų nuotraukų vyrui, kuriuo ne per labiausiai pasitikite. Ar bent siųskite jas pakankamai santūrias ar neparodydama savo veido. Juk nenorite nepageidaujamų pasekmių, jei ši nuotrauka nutekėtų viešumoje.

Galiausiai, tokia nuotrauka bus puikus prisiminimas. Manau, kad visai smagu būtų po keliasdešimties metų pasidžiaugti savo jaunu, gražiu ir seksualiu kūnu. Todėl pirmyn pasimaivyti prieš kamerą. Bus smagu!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.